vineri, 27 septembrie 2019

Liga A, etapa a 7-a. Partida de vineri după-amiază. Beznea, supărat pe arbitraj

Etapa a 6-a din Liga A a debutat vineri după-amiază cu partida de pe terenul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. A fost un meci la capătul căruia antrenorul formației Avântul Măneciu, Dorinel Beznea (foto), s-a arătat extrem de iritat de arbitrajul brigăzii conduse de Eduard Neagu, cazul urmând a ajunge pe masa Comisiei de Disciplină miercuri, chiar în ziua în care tehnicianul din Măneciu va împlini 62 de ani. Rezultatul jocului și clasamentul actualizat - campinatv.ro/sport.
Celelate jocuri ale acestei etape sunt programate sâmbătă și duminică.

12 comentarii:

  1. Etapa trecuta cu Paulestiul au fost mari probleme de arbitraj.Valentin Dumitru,alias"Colina" a inceput jocul cu 20 de JUCATORI IN ALBASTRU,iar dupa 15 min.a pus gazdele sa-si puna veste reflectorizante !!!! .Obs.Catalin Popescu-PRESEDINTELE COMISIEI DE DISCOPLINA,totusi meciul a continuat...se pare ca anul acesta la Liga A vom avea o echipa impinsa de str.Pielari.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la o vârstă nu mai îți convine nimic bre nea Dorinele... La tine în cușca cu lei cum e??? Mai bn uite-te la tine în ograda și după aia la altele... Departe de mine gândul să-i țin partea ăstuia de a fost arbitru. Din cauza lui ta-su, nici nu vreau să-i pronunț numele... Dar prea te vaiti, la Văleni, la Paulesti, acum la Ploiești... Numai te duce în deplasare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea ar trebui sa se pensioneze, e depășit total. La Maneciu cum se arbitrează ? E un comunist întârziat care si-a schimbat si coloratura politica dar apucăturile sunt aceleași .

    RăspundețiȘtergere
  4. Beznea, un frustrat batran,care "suferă de el", si care vrea sa mai audă lumea de el. Va mama lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu are grupa de munca??? La 65 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata Muntenii Câmpina? Asta dovedeste capacitatea celor din AJF,,,,,, vor vedea o superliga fără Doftana, Muntenii și Sportul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rusinos ca vorbiți asa despre Dorinel! E de 30 de ani in fotbal,nu mai are echipă și se apucă și el de prostii ca cei de la TV.

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa suntem noi! Aruncăm cu noroi când lucrurile nu merg ........

    RăspundețiȘtergere
  9. Și AJF-ul cu observatori numai de peste 65 de ani ....ce să audă?!ce să vadă ?!..

    RăspundețiȘtergere
  10. L au luat pe săracul Cătălin Popescu,baiat tânăr ,corect. L au prostit și pe el.........

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnul președinte de la echipa muntenii, geronimo, ce faceți ma nene ma??? Ați făcut doua reprize a câte 30 de min cu Teleajen?Sau aveați sub 6,5 goluri gazdele puse la pariuri??? Nu mai ești mare și tare domn președinte geronimo???Sau ați obosit după 60 de min? P.S. A fost odată o echipa înființată în 2016... Cu un mare președinte.... A fost vreo 3 ani și gata se dusera

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand nu merge echipa esti furat .. și cand joci acasă urci pe garduri adversarul si pui presiune pe arbitrii..

    RăspundețiȘtergere