luni, 23 septembrie 2013

Andi Ştefan a fost operat astăzi

Andi Ştefan, jucătorul formaţiei FC Băneşti, grav accidentat în meciul de sâmbătă cu AFC Brebu, câştigat de formaţia lui Ion Burchi cu scorul de 4-0, a fost operat astăzi de medicul Stanciu de la Spitalul Judeţean Ploieşti. Reamintesc că în minutul 37 al meciului de acum două zile, în urma unui duel cu portarul advers, Andi Ştefan a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, fiind transportat de urgenţă la spital.
Andi Ştefan a fost vizitat astăzi, după operaţie, de foşti coechipieri de la Conpet, precum şi de câţiva reprezentanţi ai formaţiei din Băneşti, printre care şi vicepreşedintele clubului, Aurel Covrig (foto). De altfel, acesta ne-a declarat în urmă cu puţine minute, după ce a ieşit din rezerva în care se află jucătorul Băneştiului, că "medicii spun că operaţia a reuşit, au făcut radiografiile necesare şi spun că totul este în regulă. Medicul chiar i-a recomandat lui Andi ca încă de mâine să se dea jos din pat şi să încerce să umble ajutat de cârje. Nu i-a fost pus piciorul în ghips, ci i s-a introdus o tijă, medicii spunând că aceasta este cea mai bună soluţie. Miercuri, intenţionăm să aducem întreaga echipă aici, la Spitalul Judeţean, mai ales că este şi ziua de naştere a lui Andi şi vrem să fim alături de el".
Din păcate, iată că în România mileniului 3, un om care are nevoie urgentă de operaţie sâmbătă la prânz este nevoit să aştepte ziua de... luni! Adică, aproximativ 48 de ore! Încă din timpul meciului, imediat după grava accidentare, oficiali ai clubului din Băneşti, ştiind că la Spitalul din Câmpina nu există un specialist ortoped, au luat legătura cu Spitalul Azuga. Aici, stupoare, un medic care să poată face operaţie venea abia luni, astfel că Andi Ştefan a fost direcţionat spre Spitalul Judeţean Ploieşti, unde - iată! - tot luni s-a găsit un medic care să-l vadă şi să-l opereze!

Un comentariu: