duminică, 29 septembrie 2013

TOP5 delegări în "Liga lu' Lică"

La sugestia mai multor cititori, am realizat un top al delegărilor oficialilor la meciurile din "Liga lu' Lică". Mi s-a părut relevant pentru că s-au scurs 9 etape, adică am trecut de jumătatea turului. Topul are trei categorii - arbitri, arbitri asistenţi şi observatori.
Iată topul:
ARBITRI
1-3. Laurenţiu Piciu, Ionuţ Neagu, Viorel Căunei - 6 meciuri
4-9. Mihai Amorăriţei, Ovidiu Oprea, Mihai Safta, Bogdan Zahiu, Marius Petre, Alin Gheorghe - 5 meciuri
ARBITRI ASISTENŢI
1-2. Cristian Lefter, Nicolae Dobre - 6 meciuri
3-6. Mihai Vizitiu, Dragoş Pantilie, Alexandru Ilie, Alin Ionică - 5 meciuri
OBSERVATORI
1-2. Traian Notaru, Vasile Radu - 7 meciuri
3-6. Tudor Negoiţă, Stelian Achimescu, Iulian Ilaşi, Marian Deaconu - 6 meciuri
Comentariile le las în seama voastră!

9 comentarii:

  1. da ziceti si de restul cate are fiecare

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce este asa in neregula? Explicati-mi si mie :) (nu sunt arbitru)

    RăspundețiȘtergere
  3. La cat de nesimtit este LICA CRANGASU,la ce sa te astepti?! A facut din AJF PRAHOVA o COOPERATIVA si practica "AJUTOR SOCIAL"pentru fosti arbitrii si "PRIETENI"APROPIATI. ESTE F.BINE CE SE INTAMPLA IN FOTBALUL JUDETEAN PE BANII ECHIPELOR TOT MAI SARACE

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor.
    Atata timp cat in AJF si CJA, de ani de zile, intalnim aceiasi oameni de moda veche, expirati, care nu stiu sa porneasca macar un calculator si au ramas in cap tot cu principii din epoca trista...la ce sa ne asteptam. Crangasii, Negoita, Notaru, Baltateanu, Lazar, Achimescu, Vasile, Deaconu samd, au intepenit in scaunele din Pielari, si i-au decizii cu maslina in gura si spritul in dreapta. Pana nu vin oameni tineri, scoliti, cu mentalitate noua...PA FOTBAL ADEVARAT IN JUDET.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai omule,cel care te iei de toata lumea,scoate ultima persoana de acolo ca nu ai de ce sa il pronunti cu ceilalti....nu vbi fara sa cun omu indeaproape.. Si credema ca stiu ce spun pt ca eu am fost un contestatar la venirea adestuia la CJA Prahova si sunt arbitru, sa stii ca e una din cele mai corecte si cinstite persoane din Liga Lu' Lica cum spuneti voi si din arbitrajul prahovean..,

    RăspundețiȘtergere
  6. Titi Negoita astept multe plasute4 octombrie 2013 la 19:22

    Marele arbitru de la 00.01, nu ar trebui sa te bag in seama atat timp cat "faultezi" limba romana dar totusi sa incepem. Tie ti se pare normal ca unii arbitri gen safta sa arbitreze 6-7 meciuri in 8-9 etape si altii 2-3? Ti se pare normal ca Tarsoreanu intr-un an sa promoveze la Liga A? Ti se pare normal ca Mircea Rusu sa fie trimis sa arbitreze la juniori republicani dupa 1 an de arbitraj,marele presedinte spunand ca nu are pe cine trimite? Cred ca iti trebuie un control la "ochiolog" pentru a putea vedea golaniile din ograda!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite dom'le ca a ajuns Piciu fruntas!!!
    Cine spunea ca nu poate prea mult???

    RăspundețiȘtergere