duminică, 29 septembrie 2013

Liga B Prahova, Seria Vest, etapa a 7-a, rezultate

CSC Poiana Câmpina - Vulturii Proviţa de Sus 2-2
Viictoria Bordeni - AS Tufeni 1-3
AS Mislea - Carpaţi Sinaia 1-0
Petrolul Băicoi - NG Brătăşanca 6-0
AS Tinosu Predeşti - Tricolor Varniţa 3-1
Unirea Cocorăştii Colţ - CS Valea Doftanei 4-1
CS Brazi Popeşti - Tineretul Poienarii Burchii
Cetatea Coada Izor a stat.
Clasament
1. CSC Poiana Câmpina 19 puncte
2. Unirea Cocorăştii Colţ 18
3. AS Tufeni 16
4. Cetatea Coada Izvor 13
5. AS Tinosu Predeşti 13
6. Tricolor Varniţa 10
7. Vulturii Proviţa de Sus 10
8. AS Mislea 9
9. CS Brazi Popeşti 7
10. Tineretul Poienarii Burchii 6
11. Petrolul Băicoi 6
12. Carpaţi Sinaia 4
13. CS Valea Doftanei 3
14. Victoria Bordeni 3
15. NG Brătăşanca 3

16 comentarii:

  1. Victoria Bordeni - arbitrii 1-3!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene esti beat sau nu pricepi fenomenul numit FOTBAL.Vezi ca jucatorul Tufeniului a fost eliminat azi si daca scorul era 2-6 pentru Tufeni nu era o surpriza.Tufeni este o echipa frumoasa care joaca doar pe teren drept dovada ca la Sinaia au pierdut si nu au comentat sau dat vina pe nimeni.

    P.S. Vezi ca la alta echipa sunt probleme,unde se pare ca violenta este prioritatra si nu Fair Play-ul atunci cand pierzi sau nu itit merge jocul.

    BAFTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. provita...tufeni?iti spune ceva?

      Ștergere
    2. da ditamai blatul ghila - mizilic ...blatisti nene

      Ștergere
  3. Meciul de la Bordeni s-a jucat pe un teren inpracticabil (Iarba netunsa). Arbitrii la acest meci nu au castigat, asa cum scrie domnul Anonim de la ora 22.59, practic au pierdut la imagine privind modul de arbitraj. Si aici ma refer strict la tusieri. Nu sunt pregatiti. Au avut multe semnalizari impotriva celor de la Tufeni. Arbitrul de centru a condus destul de bine meciul. 11m se da clar la acel contact, practic ia luat piciorul si este fault clar, iar eliminarea jucatorului cu nr. 14 de la Tufeni a fost corecta. Doua faulturi, doua galbene si inevitabil rosu. Comentariile celor de la Bordeni nu sunt corecte. S-au uitat la alt meci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt anonim de la 02:20 cred k tu esti beat. Hai sa recapitulam fazele importante din meci: la 1-0 pt Bordeni penalty refuzat pt echipa gazda + cateva semnalizari de ofsaid aiurea contra Victoriei, faulturi acordate prea usor acordate oaspetilor din preajma careului si ca cireasa de pe tort in prima repriza penalty gratuit pt tufeni(in care si egalizeaza). Tu zici ca trebuia sa fie scorul 2-6 dar 2 ratari monumentale ale atacantului Bordeniului la finalul primei reprize putea face 3-0. Eliminarea aceea din finalul meciului a fost data cand nu mai putea sa schimbe soarta meciului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Teren impracticabil?????( ce fumezi) cred ca ai fost in spatele portii! daca tu zici ca arbitrii au pierdut la capitolul imagine si nu sunt pregatiti de ce nu se lasa. Sa se apuce de altceva sau sa lase pe altii. Eliminarea a fost corecta( nimic de spus) dar la ce scor si la ce minut? Daca arbitrul dadea penalty la faza in care atacantul celor de la Bordeni cade in contact cu portarul oaspetilor ( acesta se ridica si rateaza cu poarta goala). Cred ca cei din Tufeni s-au uitat la alt meci , in prima repriza nu ati avut ocazii! La golul trei un jucator de al vostru care se afla in ofsaid ( foarte clar) alearga spre minge , jucatorii gazdelor se opresc( astept semnalizarea asistentului) si vine unu de la Tufeni din spate si inscrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mizerii de meciuri...tufeni,cocorasti,varnita si provita sunt echipe de culise si ar trebui excluse din competitia sportiva!

      Ștergere
  6. sunte/ti afoni de fotbal.mai ales anonim 20.01,a/ti fost 2 clase sub tufeni, niste gospodari,dovada CE S/A INTAMPLAT IN TRIBUNA,NU VA COMPARATI NICI LA UNGHIA MICA CU CEI DE LA TUFENI, NICI VOI NICI CEI DE LA MISLEA, 2 ECHIPE....PUSCARII,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. veniti voi la mislea mai tufenarilor si iara va impiedicam ca nu stiti sa va comportati anu trecut ati vrut sa dati banuti dar nu am vrut sa luam bagabontilor

      Ștergere
    2. tu esti depasit total de acest fenomen numit " fotbal " :))) teai trezit si tu din coceni sa urli pe aici ca a vrut sa va dea bani cei de la tufeni la acel meci ..... voi cred ca si pentru o hartie de 1 leu va dadeati autogol atunci , deci eu zic sa te duci in continuare sa tai cocenii si lasa pe altii mai destepti sa comenteze aici

      Ștergere
    3. bah 4 -4 cu unii care taie coceni e cam nasol puscariilor dati banii degeaba anul asta va batem in retur

      Ștergere
    4. stai tu linistit ca va desfintati pana in retur ;)

      Ștergere
  7. TU NU AI ANTRENAMENTE CATE MECIURI ARE GHILA SAU MIZI,EI SUNT DOI BAIETI PT CARE AR TREBUI SA AVEM RESPECT JOS PALARIA PENTRU EI.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cel (sau cei) care comenteaza in legatura cu echipa din Mislea...,poate jucam noi la tara (ca si voi de altfel) insa stai tu linistit ca nu merge nimeni la adunat de coceni...majoritatea avem serviciu,scoli sau facultati terminate.
    In plus,nu cred ca e vreo echipa care a venit sa joace la Mislea si sa fie injurata sau scuipata ca prin alte parti...ci din contra cu multi s-a stat la "o bere" dupa meciuri, in privinta terenului e adevarat ca nu e de cea mai buna calitate dar nici de cea mai proasta,e in media celorlalte terenuri..unul destul de practicabil pentru acest nivel :) !
    Asa ca mai bine invatati sa scrieti corect si hai sa ne vedem fiecare de echipa noastra,succes ! (Radu.B)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tufenarilor veniti voi la poiana si o sa va mancam de vii. Si lasa -ti ciocul mai mic ca iar va scoate baicoiul fotbalul din cap

    RăspundețiȘtergere