marți, 24 septembrie 2013

Valentin Negoiţă nu mai continuă la Brebu

Înfrângerea categorică de astăzi a pus capac relaţiei dintre antrenorul Valentin Negoiţă (foto) şi gruparea AFC Brebu. La finalul jocului pierdut cu 6-1 pe teren propriu în faţa formaţiei CS Păuleşti, Negoiţă i-a anunţat pe conducătorii formaţiei din Brebu că nu va mai continua munca începută la această echipă. "Am condus cu 1-0 la pauză şi părea că suntem pe un drum bun. Dar o serie de greşeli individuale, greu de înţeles, chiar şi la acest nivel, au schimbat rezultatul, astfel că la finalul jocului din această seară i-am anunţat pe conducătorii formaţiei din Brebu că nu voi mai continua proiectul început aici. Îmi pare rău, dar în actualele condiţii, nu se poate lucra, astfel că prefer eu să fac un pas înapoi", ne-a declarat Valentin Negoiţă.

37 de comentarii:

  1. Pacat k nu ai avut langa tine niste pers care sa cunoasca fenomenul . Lasa k ramane instalatorul si antr si delegat si secretar. Succes pe mai departe Vali.

    RăspundețiȘtergere
  2. urmeaza demisia si de la tufeni????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Tufeni nu are nici-un motiv sa-si dea demisia. La Tufeni are rezultate, echipa il respecta, conducerea este langa el tot timpul, oamenii sustin omul Vali Negoita.

      Ștergere
  3. Acum o sa revina , asa zis''fostul conducator'' , ca antrenor nu ii putem spune ca nu a facut o scoala ceva in domeniu si nu prea are multe cunostinte in privinta asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi cumva la Tase...un inganfat si prostanac.

      Ștergere
    2. Ati vrea voi sa aveti scola lui tase din toate punctele de vedere(mental,profesional,fost fotbalist dc nu ma insel echipa asta a promovat in divizia d cu el capitan in teren,un om de un mare caracter si de cuvant etc)deci intai face-ti cunostiinta cu el si dupa aceea trage-ti concluzii!

      Ștergere
    3. nu la tanase , ci la domnul savulescu

      Ștergere
  4. de la tufeni nu are cum k nu au pierdut cu 6-1 au batut cu 6-1 ultimul meci :X :D

    RăspundețiȘtergere
  5. tufeni ultima etapa din cate stiu eu au batut cu 6-1 aks akm nustiu ce stiti voi dar asta nu e scor d demisie zik eu nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum nu se poate lucra domnu' Negoita??nu va laudati d-voastra ca aduceti jucatori si ca faceti echipa??cu 2 milioane sa tot aduceti jucatori si sa le mai si taiati din ei pt ca si asa sunt cam multi..faceti un pas inapoi dupa 8 etape??toata conducerea sau numai d-voastra??e 'bine' pt brebu ca mai sunt doua echipe sub ei,altfel chiar faceati 'performanta'..va pup..pa pa

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa cretini ca la Brebu nu cred ca exista.Sa aveti voi un ANTRENOR si mai ales o persoana cu asa mare caracter si voi mai prapaditilor sa il pierdeti asa usor!!!!! Inca o data dovediti cat de prosti sunteti si din punctul meu de vedere meritati sa retrogradati sau cel mai bine poate va desfinteaza primarul ca oricum omul nu are treaba cu fotbalul.Si asa poate scapa fotbalul prahovean de niste panarame ca voi.

    Nego eu chiar nu am inteles cum ai acceptat sa mergi la prapaditi astia,dar bine macar ca ai plecat ca te face-ai de ras cu Brebu.Succes pe mai departe si poate data viitoare alegi o echipa serioasa si cu jucatori de fotbal nu cu parodi ca la Brebu,

    Bafta Multa VALI.

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm, miroase a blat : a auzit dl negoita ca la csm campina se pragateste debarcarea lui sinescu , si cea zis dlui? r: hopa , poate am si eu loc la csm . asa-i dl negoita ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Recunosc ca am fost surprins cand a-ti ales o asemenea echipa de tapinari si mercenari,drept dovada jucatorii echipelor contra tapinarilor au iesit accidentati grav ( Pantilimonescu,Flaidar d l Cornu, Andi Stefan si mai sunt si altii) iar cel mai mare tapinar caruia ii fac un compliment daca ii zic fundas central ......TICALAE....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tapinar si mercenary esti tu ma nu jucatorii si flaider la accidentat Fundasul central de la cornu georsini asa ca gura mica FMM

      Ștergere
    2. Dati numele ma daca ai tupeu? ( ȚITI)

      Ștergere
    3. Dați numele ma daca ai tupeu, si scri despre mine.

      Ștergere
    4. Nu-l baga pe Georsini bai tapinarule!!! Badea l-a impins pe Georsini si Georsini a picat pe Flaider. Georsini e prea finut sa accidenteze un jucator si el chiar stie fotbal.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  10. Va felicit pt aceasta decizie,oricum v-ati stricat cv ul cu aceasta echipa de tarani antifotbal,majoritatea jucatorilor cand aud ca urmeaza sa joace cu Brebu ii jignesc si urasc acel meci,o echipa numai d scandal si mercenari. Nu merita sa stea la liga 4, anul acesta poate retrogradeaza si face un bine tuturor sau sa se desfiinteze.

    RăspundețiȘtergere
  11. AFC BREBU nu va fi niciodata desfiintata de primar fiindca nu e echipa lui sau a primariei(ei sunt doar sponsori la aceasta echipa)iar dc e sa retrogradeze o sa joace la liga b fara nici un fel de probleme cum o fac si alte echipe dar de ei din fotbalul prahovean nu ve-ti scapa asa in ciuda tuturor un suporter al echipei.forza brebu si jucati-va sansa pana la capat nu aveti nimic de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai cum sa retrogradeze, cum sa ti bati joc de munca unor baieti care s au chinuit si au jucat prin toate maidanele ca aceasta echipa sa joace in divizia D.Daca esti suporter poate ai mers si tu in deplasari in liga A si ai vazut pe ce terenuri proaste se juca. Daca esti suporter zii si tu cativa jucatori din ehipa care a promovat. Cum pot veni niste "tigani" acum la echipa sa joace?

      Ștergere
  12. Vali, nu fii trist, ai o echipa care te sustine si te respecta. AS TUFENI este echipa care a ajuns sa faca o figura frumoasa atat in campionatul judetean de fotbal Prahova cat si in Cupa Romaniei faza judeteana, datorita tie,datorita modului de pregatire adus la aceasta echipa. Baietii te vor langa ei si in acest campionat. Presedintele AS Tufeni i-ti apreciaza munca la echipa si i-ti promoveaza numele pe peste tot pe unde se duce. Ramai langa el si echipa lui si vei fi rasplatit mai mult decat i-ti imaginezi. SEMNAT :Un suporter care sta tot timpul in umbra si respecta munca depusa la aceasta echipa de GIANI, NEGO si prietenii lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor care tot criticati si vb de instalator mai intii trebuie sa știți ce făcea el la aceasta echipa si apoi sa comentati. In afara faptului ca era delegatul echipei omul mai aducea si bani de acasa pt aceasta echipa. Așa ca lăsați gura mai mică . Nu știți decit sa criticati pe alți care pune suflet si baga bani personali in fotbal gen Savulescu , instalatorul (cum îl numiti voi) Tase si mai sunt si alți. Așa ca ciocu mic si joc de glezna.

      Ștergere
  13. Mai bine desfintati echipa asta, care de cand s a facut fuziunea cu LEMET UL, acum cativa ani n a mai jucat nimic.De cand au venit cei de la Lemet in conducere cu Sacuiu si Lule in frunte n a mai mers nimic la echipa asta. Au plecat toti baietii care au tinut echipa Brebului in divizia D atunci cand au promovat si au venit numai mercenari si petarde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma nu baga firma in comentariile tale.

      Ștergere
    2. Ba asa se numea echipa aia de petarde care a retogradat. Acum toate petardele au ajuns la AFC

      Ștergere
    3. Petarda esti tu mai nimeni !..

      Ștergere
  14. TITI de ce sa mi dau numele!? Vrei sa ma bati? Mai bine nu zic,dar ma surprinde ca stii sa dai comenturi aici,chiar stii sa folosesti calculatorul sau pui pe cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine învață să scri corect , si dupa aia vorbim.Si nu ma pun la mintea ta....Daca ma cunosti cu adevarat sti ce îmi poate pielea.

      Ștergere
    2. SCRII, STII sunt banalitati ale limbii romane.Se scriu cu 2 de I. Imi pare rau ca "uni" au lipsit la lectiile de gramatica din generala :)).

      Ștergere
    3. Cu doi "i", nu doi de "i" :))..dar ai dreptate in fond.Fortza Brebu!

      Ștergere
  15. Bine!! tot respectul pentru Tase,dar la fotbal nu se pripece!!!! numai nervi si figuri pe capul lui ,se crede GiGi

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu m-as duce la Brebu,nici ca jucator,nici ca antrenor nici ca arbitru nici ca observator nici ca spectator...m-as duce doar sa iau lapte sau branza poate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce spuneti voi... ?hhhm . Oameni tampiti la brebu ? ...Hhhm ,nu ati fost la cornu . Daca pleaca baeatul brunet de la cornu , la revedere cornu. Nimeni nu ll ajuta, bine ar fi daca pleaca sa vedem ce o sa faca.

    RăspundețiȘtergere