vineri, 27 septembrie 2013

S-a prins şi FRF că "Don Lică" nu poate fi şi observator?!

Răspunsul pare a fi afirmativ la întrebarea din titlu, din moment ce din 27 august, de la meciurile din turul al 4-lea al Cupei României, atunci când a fost observator de joc la meciul FC Păpăuţi - Gloria Buzău, "Don Lică" nu a mai primit nici o delegare ca observator din partea FRF.
În mod normal, pare că s-a prins - în sfârşit! - şi FRF că nimeni, nici măcar "Don Lică", nu poate fi în aceaşi timp şi preşedinte al unui club de Liga a 3-a, şi preşedinte de AJF (aşa fraudulos cum a fost ales "Don Lică"), şi observator de joc al FRF la meciurile din Liga a 2-a şi a 3-a! Am putea considera că este doar un început...

Un comentariu:

  1. Dar aghiotantul lui Don Lica , Lazar , cred ca bate recordul pe tara in cate e bagat, de parca pentru el o zi n-ar avea 24 de ore, ci dublu. Fiti atenti: antrenor la juniori la Conpet, secund la echipa mare Conpet, sef la Disciplina AJF, membru in comisia tehnica AJF, presedinte la doua cluburi din Brazi. Mai oameni buni, Lazar e cumva Mafalda? Are atatea calitati care-l recomanda pentru atatea responsabilitati pe linie de fotbal. Sa fim seriosi. Cred ca FRF trebuie sa se sesizeze imediat, pentru ca se incalca atat regulamentele cat si limitele bunului simt. Eu conduc doar o echipa de Liga B si abia ma descurc sa fac fata problemelor, atentie fara sa fiu platit, iar Lazar cred ca nici nu mai stie prin cate comisii, comitete si cluburi este bagat. Repet, FRF trebuie sa intervina urgent si sa puna lucrurile la punct, si cred ca se va intampla asta.

    RăspundețiȘtergere