duminică, 6 octombrie 2013

"Don Lică" va avea o mare problemă cu "prietentul" Ion Mihai de la Ciorani! Astra II Ciorani este afiliată ilegal la AJF Prahova şi nu va putea niciodată să fie câştigătoarea campionatului judeţean!

Se părea că apele s-au mai liniştit în fotbalul prahovean după simulacrul de alegeri din vară... Chiar dacă discuţia privind legalitatea desfăşurării acestor alegeri se mai duce încă prin tribunale şi prin instanţele FRF, "Don Lică" primeşte o lovitură care poate avea efecte devastatoare: Astra II Ciorani, echipa "prietenului" Ion Mihai, este afiliată ilegal la AJF Prahova şi nu va putea niciodată să fie declarată câştigătoare a campionatului judeţan şi să participe la jocul de baraj pentru Liga a 3-a. Este de mirare cum cu atâţia consilieri în jurul său, experţi în "chichiţe" regulamentare, cu un jurist de... talie, mare "specialist" în domeniul sportiv, "Don Lică" a comis-o într-un asemenea hal, care îi poate fi... fatal! De ce spun toate acestea aflaţi în rândurile următoare.
Potrivit Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice din România, aprobat de FRF în 30 august 2013, şi care este obligatoriu pentru toate AJF-urile, inclusiv pentru cel al lui "Don Lică", "Asociațiile sportive și cluburile sportive au dreptul să se afilieze și să participe în competiții numai la asociația județeană de fotbal din județul în care își au sediul social", potrivit alineatului 2 din articolul 1.
Şi pentru deplina informare a cititorilor, excepţia prevăzută în acest alineat se referă la echipele de juniori, care nu au campionat la nivelul lor de vârstă în AJF-ul decare aparţin şi care, cu titlu de excepţie, se pot înscrie în competiţia din alt judeţ.
Aşadar, Astra II Ciorani - aşa cum apare ea inclusiv pe site-ul oficial al AJF Prahova - ar trebui să aibă sediul sediul în Prahova pentru a fi afiliată legal la AJF Prahova.
În plus, la articolul 2, alineatul 2 din acelaşi regulament se spune că "în denumirea clubului nu poate fi cuprinsă denumirea altei localităţi decât aceea în care clubul îşi are sediul social".
De asemenea, având în vedere că la fel ca în campionatul trecut, şi în acest campionat Astra II prezintă la fiecare meci un tabel al jucătorilor care sunt legitimaţi şi la prima echipă, iar aceasta este Astra Giurgiu, este evident că şi "satelitul" ar trebui să se numească Astra II Giurgiu. Şi în consecinţă să evolueze în campionatul organizat de AJF Giurgiu! În plus, după cum rezultă din prevederile regulamentare prezentate, AJF Prahova a încălcat flagrant regulamentele în momentul în care a permis afilierea acestei echipe!
Apoi, să presupunem că Astra II câştigă campionatul, cum ar fi ca Prahova să anunţe FRF că o echipă din Giurgiu a câştigat campionatul său?!
Acum, eu cred că toate echipele cu care a jucat şi joacă împotriva Astrei II, numai pentru că aşa vrea "Don Lică", să conteste în scris, astfel încât AJF-ul să fie nevoit să dea un răspuns scris, care nu ar face altceva decât să o autoincrimineze! Poate definitiv şi iremediabil!
S-a vorbit în nenumărate rânduri despre relaţia specială existentă între "Don Lică" şi patronul echipei Astra II, Ion Mihai. Mulţi spun inclusiv că la mijloc ar exista sume foarte mari de bani, Ion Mihai scoţându-l pe "Don Lică" din multe situaţii financiare delicate, dar dacă este aşa sau nu ştiu doar cei doi implicaţi. Oricum o relaţie aparte există, iar cei doi nu se sfiesc chiar să o şi afişeze public, un exemplu relevant fiind precedenta finală judeţeană a Cupei României, atunci când cei doi, alături de câţiva jurnalişti, au stat în incinta terenului, între băncile de rezervă ale celor două echipe, acolo unde este de obicei spaţiul rezervat arbitrului de rezervă (foto). 
Probabil că Ion Mihai va avea motive să fie supărat pe "prietenul" său "Don Lică", atunci când va afla că acesta din urmă l-a cam tras pe sfoară, pentru că dacă a ştiut de această "stratagemă" atunci este clar că nu are nici o legătură cu fotbalul!

17 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se numeste Astra 2 Vointa Ciorani cu sediul in Ciorani. ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK. Si atunci de ce prezinta la fiecare meci un tabel cu jucatorii de la prima echipa a Astrei care au drept de joc si pentru "satelit"? Conform regulamentului, echipa ar trebui sa se numeasca Astra II Giurgiu. Si ma asteptam sa vad replici referitoare la prevederile regulamentare. De injuraturi si amenintari sunt satul! Deci, daca ai ceva pertinent de spus bine, daca nu, nu e nevoie sa te exprimi la modul la care ai facut-o, pentru ca nu ma intimdezi!

      Ștergere
    2. Cum sa se numeasca Astra 2 Vointa Ciorani? Atunci de ce sunt trimisi jucatori de la Astra Giurgiu sa joace la Ciorani?
      http://www.prahovabusiness.ro/fotbalprahovean/index.php/component/content/article/35-liga-a/5000-alexandru-giurgiu-din-prima-lig-la-jude

      Ștergere
  3. Super-tare! Asa cevaaa! Iar a gasit Crangasu un fraier pe care sa-l pacaleasca si caruia sa ii ia banii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a gasit nici un fraier, pentru ca Astra 2 Ciorani nu promoveaza , un campionat dureaza 34 de etape, cum vedeti o echipa mai buna, si Astra 2 este cea mai buna la ora actuala cu inebuniti, Astra 2 nu coreste promovarea.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. .........................fotbalul se joaca in teren. Astra nu are bani de promovare, momentan arata cine este mai buna, fotbalistic nu juridic, o sa piarda la timpul potrivit ca sa nu promoveze.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind comentarile, am senzatia ca unii se simt cu musca pe caciula si incep sa bata in retragere. Aici nu e vorba doar de promovare, aici se pare ca e vorba chiar de participarea la competitie. Aici nu e Giurgiu, e Prahova!

    RăspundețiȘtergere
  6. 90% din ce face don Lica si gasca lui la AJF este ilegal. Daca organele abilitate s-ar autosesiza si ar face un control adevarat ar fi deranj mare. In afara de aceste ilegalitati, cred si sunt sigur ca este vorba de evaziune fiscala, deoarece don Lica utilizeaza bani publici, adica banii de la primarii, pe care acestea la platesc catre AJF. ESTE MARE EVAZIUNE FISCALA. Curtea de conturi doarme si nu se autosesizeaza pentru a face un control sa vada cum foloseste don Lica acesti bani. Poate se va trezi vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept raspunsul oficial al AJF Prahova in acest caz, rezervandu-mi apoi dreptul de a face comentarii, cunoscand astfel toate datele problemei. Totusi, este vorba despre un caz ciudat, daca ma gandesc la acel tabel, daca exista intr-adevar, cuprinzand jucatori de la Astra Giurgiu. Nici nu ar conta ca aceia nu vor evolua niciodata la Astra 2! Altfel, cand inlocuiesti argumentele cu injuriile, adica jignirile, nici nu trebuie sa fii luat in seama. Felicitari, Sandule, ca le dai delete celor prost crescuti! Asa si trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma repet....in primul rand Don LICA nu are voie sa conduca, concomitent, doua structuri fotbalistice cu personalitate juridica,,,,AJF si AFC Conpet,,,,,asta trebuie lamurita urgent si trebuie sesizata FRF in acest sens

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca este inregistrata la Ciorani, ceea ce eu nu cred, este clar ca daca au folosit jucatori de pe tabelul de la Astra Giurgiu, este un fals caci ei trebuiau sa joace numai in campionate din Giurgiu. eExista 2 variante: 1) daca sunt inregistrati si au CIS pe Ciorani, trebuie sa piarda toate jocurile disputate pana acum si AJF trebuia sa se autosesizeze, 2) daca sunt inregistrati si au CIS pe Giurgiu, nu stiu ce cauta in campionatulu judetean Prahoa si astfel au bulversat tot campionatul. Dar de fapt nu stiu daca mai mira pe cineva acest haos - este marca inregistrata, don Lica marele conducator -

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonim de la 05:57, care spune ca don Lica nu poate sa conduca, concomitent, doua structuri fotbalistice cu personalitate juridica. Domnule aveti dreptate ca nu poate sa conduca, intr-o tara normala, dar cum se zvoneste ca la alegerile anterioare ale lui Mircea Sandu, don Lica a dat in gat la Mircea Sandu, mai multi presedinti de AJF-uri care au votat impotriva lui, cum poate Mircea Sandu sa nu-i intoarca favorurile si sa-i accepte toate matrapazlacurile. De fapt calitatea de cameleon a lui don Lica este recunoscuta. Se zvoneste ca ar vinde si pe copii lui sa-i fie lui bine. Nu mai vorbim de ce vorbea despre fratele lui cu ceva ani in urma.

    RăspundețiȘtergere
  12. dar de echipa nu spuneti nimik baietii aia d sunt p primul loc fara nici infrangere nu au nici un merit?fotbalistii aia prin c spui u aici le iei toate meritele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gresesti fundamental! nu diminuez cu nimic meritele jucatorilor, dar daca conducatorii fac o prostie, nu trebuie sa spunem? Iar daca Don Lica o comite, trebuie sa tacem? raspunsul, imi plca sa cred ca esti de acord, este NU!

      Ștergere