marți, 29 octombrie 2013

Imaginile video dau dreptate arbitrilor în scandalul de la Breaza!

Am scris ieri despre incidentele petrecute în timpul şi la finalul partidei din "Liga lu' Lică" dintre Tricolorul Breaza şi CS Blejoi, scor final 2-2. Astăzi, vă pot prezenta şi o înregistrare video, de pe youtube, pe care o găsiţi aici, care chiar dacă nu este de o calitate prea înaltă, în opinia mea demonstrează că nu a fost nici vorbă de ofsaid la faza premergătoare, iar ambele lovituri de pedeapsă sunt just acordate de arbitrul Adrian Illyeş. Repet, în opinia mea! Dacă aveţi alte păreri, aştept comentariile voastre!

8 comentarii:

  1. Da, ambele penaltyuri sunt clare, dar nu imi dau seama unde ar fi putut sa ceara Breaza ofsaid?! Oricum, si daca ar fi gresit arbitrii, nu se justifica un compartament ca cel pe care l-au avut oficialii Brezei la finalul acestei partide!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai frate, unde vedeti voi atatea 11m? La primul, mingea pare ca atinge mana, dar vine la o distanta foarte mica, fundasu na apucat nici sa clipeasca, ce sa mai fereasca mana? Iar la a doua faza, sa fim seriosi, atacantul cade de foame... Rusinica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul da e clar dar al 2 lea e clar ca nu a fost sa fim seriosi.. jucatorul de la blejoi nu era nici macar cu fata spre poarta,a simtit in spate adversarul si ce mai avea de facut decat sa pice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. care e faza offsaidului????

    RăspundețiȘtergere