luni, 28 octombrie 2013

"Don Lică" poate dormi liniştit: FRF a demonstrat că-l susţine necondiţionat! Dar răspunsurile la întrebări simple întârzie...

FRF a demonstrat că atunci când este vorba de "fotbalul mic" interesele personale sau de grup sunt peste orice reguli, regulamente sau legi... De bun-simţ nici nu poate fi vorba... De ce? Săptămâna trecută, Comisia de Recurs a FRF a acceptat recursul înaintat de AJF Prahova, într-un dosar în care Gheorghe Andrei
contesta Statutul AJF, care - reamintesc! - nici până acum nu a fost ratificat de Comitetul Executiv al FRF!
"Don Lică", prin "gurile de tun" ale sale demonstrează că savurează victoria! Foarte bine! Dar este o victorie "a la Pirus", o victorie împotriva cui? Împotriva fotbalului prahovean, a echipelor mici, a arbitrilor, a spectatorilor, a celor care bagă bani în fotbalul prahovean şi - nu în ultimul rând - a bunului simţ!
Dintre multele semne de întrebare care continuă să persiste, pentru că nimeni nu răspunde, o să amintesc unul singur. Se precizează în răspunsul Comisiei de Recurs că există la dosar avizul FRF 621 din 13 martie 2013. Prin acesta se cerea realizarea unor modificări la statut. În condiţiile în care după 13 martie nu a mai existat nici o Adunare Generală, iar aceasta este singura care poate aduce modificări la statut, nu înseamnă că modificările au fost făcute de "Don Lică" din burtă, total ilegal, iresponsabil, imoral şi fără orice urmă de respect pentru fraierii de la echipele prahovene cărora le toacă banii?
"Don Lică", dacă poţi să răspunzi la această întebare, puneţi "căţeii" să scrie, pentru că tu nu vei avea curajul şi tăria - sau priceperea - s-o spui cu gura ta!
Şi încă o precizare: FRF a demonstrat că nu degeaba e condusă de... "Naşu'"!

14 comentarii:

  1. Eu ti-am spus mai demult ca Mircea Sandu il va tine in brate pe Crangasu pentru ca a sifonat la un moment dat, iar asta se plateste bine la FRF!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Nasu, Corleone, Don Lica - sa plece draq odata ca ne-am saturat de ei! Sa ne lase! Sa vina Gica Popescu, Craciunescu si altii care sunt mai curati, ca sub primii trei fotbalul romanesc - si prahovean - pute!!!!!!! Huo!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai draga anonimule,vrei sa vina Gica Popescu la FRF? Pai daca este asa de curat cum de are dosar penal ? Oameni din acestia vreti voi ? Vreti "mai curati" ca daca sunt curati suta la suta nu este bine pentru voi.Semanati cu Farfuridi din "O scrisoare pierduta" (1884) care atentie ce spune in Actul III,Scena 1; "Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca,primesc! Dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca,primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele...esntiale..." Acestia sunteti voi in anul de gratie 2013,la 129 distanta.Si cand te gandesti ca marele dramaturg s-a nascut in zona Ploiesti,cata dreptate are si astazi.

      Ștergere
  3. Nu mai scapam de clanul Crangasu, cu toate neamurile, cu arbitrii si observatorii sai!

    RăspundețiȘtergere
  4. uitasem, si de unii dintre ziaristii lui de casa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din curiozitate...de ce lasati doar comentariile celor care sunt impotriva lui "Don Lica"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Eu stiu ca cel care nu respectă niște reguli trebuie să dea explicații asupra acestora. Poate noi înțelegem greșit, ăl judecăm greșit și aunci dacă vine și dă răspunsurile clarificatoare, poate înțelegem și atunci nu-l mai judecăm. Pentru anonim de la 23,56, de ce don lică nu dă răspunsuri la aceste neclarități și atunci nu-l mi judecă nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog sa lasati acest comentariu sa-l citeasca oamenii si sa-si spuna parere.Regulamenul de organizare si desfasurare a activitatii fotbalistice a fost aprobat de FRF pe data de 14 august 2013 si a intrat in vigoare cu aceeasi data. Pe 17 august a inceput campionatul judetean de fotbal "Liga A Prahova.Orice contestatie cu privire la organizarea si desfasurarea activitatii fotbalisice in judeul Prahova trebuia facuta in intervalul 14-17 august 2013 (pentru Liga A Prahova).Toate echipele au participat la stabilirea turului Liga A fotbal si nu au fost obiectii. Pai daca nu ati contestat la timpul potrivit ce mai vreti acum la jumatatea campionatului? AJF Prahova a dat un raspuns destul de pertinent "Contestatie neintemeiata si tardiva".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul este pertinent, spre deosebire de cele pe care nu le-am acceptat care conţin mitocănii, insulte şi grosolănii, demne doar de cei care-l pusă vârtos în dos pe "Don Lică". Referitor la punctul dvs de vedere sunt două lucruri de comentat: 1. de ce o echipa nu poate contesta inainte de inceperea jocului, cum prevede ROAF, valabilitatea programarii jocului respectiv, pentru ca echipa adversa nu are ce sa caute in competitia respectiva? 2. fiindca vad ca sunteti bine informat, imi puteti spune care este articolul si din ce regulament care sta la baza respingerii contestatiilor? si de ce nu a fost el precizat in textul prezentat, asa cum se intampla la toate celelalte decizii ale comisiei respective? multumesc!
      PS - accept oricand puncte de vedere contrare cu ale mele, dar numai daca sunt exprimate civilizat!

      Ștergere
    2. Nu stiu ce v-au scris altii,dar referitor la echipa Astra II Ciorani imi mentin punctul de vedere exprimat. Astra Giurgiu are sucursala in Str. Sondelor nr. 19 A,municipiul Ploiesti jud. Prahova.Conform legislatiei in vigoare ori ce entitate juridica poate avea sucursale sau puncte de lucru in orice judet al tarii cu respectarea a doua conditii. Sa fie declarate la Registrul Comertului si la administratia fiscal din judetul respectiv.Pai daca Astra Giurgiu are o sucursala in judetul Bihor iar o mana de oameni care vor sa joace fotbal trebuie sa o inscrie la Giurgiu? Asa vreti dvs. sa promovati activitatea fotbalistica in tara aceasta? La Ciorani sunt conditii excelente domnule Sandu, pacat ca nu ati fost sa vedeti in ce conditii civilizate se desfasoara partidele de fotbal. Modul cum sunt primiti oaspetii si cum se manifesta spectatorii care vin in numar mare la stadion (intre 500 si 800 de spectatori). Sunt mai multi spectatori la Ciorani fata de unele echipe din Liga I de fotbal. Am fost astazi la Compet si spre regretul meu nu erau mai mult de de 50 de spectatori. Si atentie Compet este la Liga a III-a.Asta ar trebui sa va spuna ceva. Ceea ce se intampla la Ciorani nu este meritul lui Don Lica. Au acolo un colectiv in frunte cu Primarul localitatii si binenteles si Mihai Ion care pun suflet in ceea ce fac si rezultatele sunt pe masura. Acesti oameni iubesc fotbalul domnule Sandu iar eu ii apreciez si ii incurajez si asa ar trebui sa faceti si dvs. Din cate am intele pana acum dvs. aveti ce aveti cu don Lica . Treaba dvs nu ma priveste. Eu cetatean de rand urmaresc fenomenul "fotbal" iar ce se intampla la Ciorani le plac la toti. Pana si adversarii lor au recunoscut ca la Ciorani se joaca fotbal.

      Ștergere
    3. Am mai explicat o data, dar... revin. Poate pentru ultima oara! Conform regulamentelor FRF, in cazul cluburilor "satelit", aşa cum este şi cazul de faţă, contează unde este sediul clubului-mamă, nu o sucursală sau punct de lucru. Acesta este regulamentul si nu l-am făcut eu! În schimb, nu am primit răspuns de ce nu se precizează articolul in baza căruia comisia a luat decizie de a respinge contestaţiile. Poate, totuşi, spune cineva!

      Ștergere