joi, 31 octombrie 2013

Arbitru de Liga I la derby-ul Fortuna - Chindia

Pentru că în această seară, în optimile Cupei României, Chindia Târgovişte joacă la Bucureşti, cu Dinamo, partida din Liga a 3-a, din etapa a 11-a va avea loc duminică, de la ora 11.00. Este vorba de partida AFC Fortuna Poiana Câmpina - Chindia Târgovişte, un adevărat derby al seriei a 6-a. Întâlnirea va fi arbitrată de Lucian Rusandu (foto) (Sf. Gheorghe) - Stelian Slabu (Braşov), Bogdan Dragoş (Făgăraş), în vreme ce observatorii jocului vor fi Iulian Ivan (Giurgiu) - pentru arbitri, şi Adrian Mihalcea (Bucureşti) - pentru joc.
Lucian Rusandu este arbitru în primul eşalon. Duminica trecută, pe 27 octombrie, a împlinit 32 de ani, aflându-se în primul eşalon din anul 2010. În acest sezon a mai condus 8 partide - 4 jocuri în Liga I, unul în Cupa României, două în liga secundă şi unul în Liga a 3-a.
De asemenea, în 3 jocuri - toate din primul eşalon - a fost arbitru de rezervă. Precedentul meci la care a fost delegat Rusandu a avut loc marţi, 29 octombrie, în optimile Cupei României, Gaz Metan Mediaş - Astra Giurgiu 0-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu