luni, 21 octombrie 2013

Haţegan arbitrează în Champions League: ŢSKA Moscova - Manchester City

Ovidiu Haţegan (foto) confirmă pe plan internaţional şi a primit un nou meci în grupele Champions League, fiind cel de-al patrulea în cariera sa. Este vorba de partida ŢSKA Moscova - Manchester City, meci programt miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.00, pe "Khimki Arena", dintr-o suburbie a Moscovei. Detalii despre stadion şi oraş, aici. Ovidiu Haţegan va arbitra alături de asistenţii Cristian Nica, Octavian Şovre, adiţionalii Cristian Balaj şi Istvan Kovacs şi rezerva Sebastian Gheorghe.
Ovidiu Haţegan a mai arbitrat-o pe ŢSKA Moscova, pe 30 august 2012, în play-off-ul Europa League, ŢSKA Moscova - AIK Stockholm 0-2. A arbitrat în mai multe rânduri la Moscova, aici având loc şi meciul care l-a lansat pe plan internaţional, amicalul Rusia - Serbia 1-0, pe 10 august 2011.
Un alt joc condus la Moscova de Haţegan a fost pe 16 februarie 2012, în 16-imile Europa League, Lokomotiv Moscova - Athletic Bilbao 2-1, dar şi în acest an, pe 21 februarie, Rubin Kazan - Atletico Mdarid 0-1, în 16-imile Europa League. Pe 24 februarie 2011 a fost arbitru adiţional la meciul Spartak Moscova - FC Basel 0-1, în 16-imile Europa League, cu Balaj la centru. De asemenea, a făcut parte din brigăzi care au condus meciuri ale celor două echipe: Manchester City - Lech Poznan 3-1, grupele Europa League, pe 21 octombrie 2010, adiţional, Alexandru Tudor la centru.
Precedentul meci internaţional condus de Ovidiu Haţegan a fost săptămâna trecută, pe 15 octombrie, în preliminariile Cupei Mondiale, Scoţia - Croaţia 2-0.
Observatorii partidei ŢSKA Moscova - Manchester City au fost desemnaţi portughezul Nuno Castro - pentru arbitraj, şi norvegianul Tormod Larsen - pentru joc. Nuno Castro a fost asistent FIFA, iar printre meciurile pe care le-a observat se numără şi FK Jagodina - Ordabassy Shymkent, anul tercut, în primul tur preliminar al Europa League, joc condus de Radu Petrescu - Cristian Nica, Adrian Ghinguleac - Dragoş Istrate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu