vineri, 25 octombrie 2013

Liga a 3-a. Civitas Făgăraş - AFC Fortuna Poiana Câmpina 0-1

O zi de vineri fastă pentru Fortuna, care nu numai că a învins la Făgăraş, e drept la limită, numai 1-0, dar beneficiază de redeschiderea unui culoar favorabil, după ce formaţiile de pe primele locuri au remizat - Chindia Târgovişte - Argeşul Piteşti 1-1 şi Atletic Bradu - FC Zagon 2-2.
Elevii lui Stăncioiu au început în forţă partida de la Făgăraş, deschizând rapid scorul, în minutul 3, prin M. Marin (foto), care a reluat cu capul de la 8 metri centrarea lui Damian. Apoi jocul s-a mai stins, dar important pentru formaţia din Poiana Câmpina este că a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă.
Florin Stăncioiu a trimis în teren următorul "11": Zegheru - Petean, M. Marin, B. Şandru, Caramalău - Crăciun, Marcio Ferreira - V. Munteanu, Antohi, Damian - Vişan. Au mai jucat: Crosman, Chelaru, A. Gheorghe, Taciuc.
Următoarea etapă pentru Fortuna va avea loc
duminică, 3 noiembrie, de la ora 11.00, pentru că adversarul său, formaţia Chindia Târgovişte, va juca joi în Cupa României cu Dinamo Bucureşti.

3 comentarii:

  1. VAI DE MAMA VOASTRA , CEI DE LA FORTUNA : DUPA O GRESEALA COLECTIVA IN APARARE , A-TI DAT SI VOI UN GOL NOROCOS LA SINGURA OCAZIE , ADAVARATA SPRE POARTA . SUNTETI VARZA , A-TI MIMAT CA JUCATI FOTBAL . SA NU UITATI CA VINE CHINDIA TARGOVISTE SI VA DA CEL PUTIN 3 GOLURI . LA FAGARAS DIN NOU MECI CASTIGAT CU ARBITRI . DAR CU CHINDIA SA NU UITATI : VA DA CU TERENUL DE FOTBAL IN CAP ...... JONNY DEEP

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere