sâmbătă, 5 octombrie 2013

"Liga lu' Lică". Petrolistul Boldeşti - FC Băneşti 2-2

Aşteptat ca un adevărat derby al etapei, jocul dintre Petrolistul Boldeşti şi FC Băneşti a fost la un pas de o surpriză, gazdele smulgând egalarea în ultimul minut de joc. De altfel, băneştenii au condus în două rânduri, cu 1-0 şi 2-1,
prin golurile marcate de Olteanu şi Filote, dar au fost de fiecare dată egalaţi, prima dată dintr-un penalty controversat, contestat de oaspeţi, iar a doua oară, în minutul 90. De asemenea, băneştenii au încheiat partida în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat de arbitrul Ovidiu Oprea.
FC Băneşti a jucat în formula: Lepădatu - Olteanu, Gânju, Popa, Nej - Albu, Păun, Budileanu, Bica - Cristache, E. Popescu. Au mai jucat: Nichifor, Filote, Dârstaru, Hromei.
La finalul partidei, Ion Burchi, antrenorul formaţiei FC Băneşti, ne-a declarat: "Am făcut un joc bun şi cu puţină şansă am fi putut câştiga, chiar dacă gazdele au avut mai multe ocazii şi au dominat. Au primit o mână de ajutor şi din partea arbitrului, care mai ales în repriza a doua a fluierat numai într-o singură direcţie. Avem dezamăgirea că am fost egalaţi în ultimul minut, dar consider că este un rezultat bun şi echitabil".

Un comentariu:

  1. Felicitari echipei AFC Banest! .... In sfarsit s-a spart gheata impotriva celor de la Boldesti!. Gorgan G.

    RăspundețiȘtergere