joi, 26 iunie 2014

Municipalitatea câmpineană a ieşit din asocierea pentru ACSM Câmpina

Pe 30 mai anul trecut, în şedinţa Consiliului Local Câmpina se aproba un proiect al Comisiei de Sport privind intrarea municipalităţii câmpinene, ca membru fondator, într-o asociere cu CSM Câmpina şi Lido Câmpina pentru crearea ACSM Câmpina, club despre care se spuneau câte în luna şi în stele la momentul respectiv...
Astăzi, Consiliul Local a revocat hotărârea respectivă,
demersul fiind justificat de faptul că "de la înfiinţare ACSM Câmpina nu a desfăşurat nici un fel de activitate în scopul pentru care a fost constituită; organele de conducere ale asociaţiei nu s-au întâlnit niciodată, ACSM Câmpina nu a putut obţine certificatul de identitate sportivă, iar unul dintre membrii fondatori (CSM Câmpina) a desfiinţat echipa de fotbal din Liga a 3-a, în jurul căreia se făcuse asocierea".
Nu s-a discutat prea mult pe marginea acestui subiect în această seară... Trecând peste faptul că nu este adevărat că organele de conducere nu s-au întâlnit niciodată, totuşi, consilierii locali câmpineni au trecut mult prea uşor peste o problemă extrem de gravă: s-au cheltuit nişte bani (publici) pentru acest ACSM, care nu a mai avut nici o finalitate; cine se face vinovat de cheltuirea acestor bani şi cum poti fi ei recuperaţi?
În schimb, consilierul Daniel Telegescu, unul dintre iniţiatori şi cel care a prezentat proiectul în plenul şedinţei Consiliului Local, a încheiat spunând: "O să revenim cu un alt proiect prin care să înfiinţăm un club adevărat al oraşului"!
Hotărârea prin care municipalitatea câmpineană a ieşit din asocierea ACSM a fost votată cu 17 voturi "pentru" şi o "abţinere", chiar a preşedintelui Comisiei de Sport, Florin Frăţilă. Dar, în "buna tradiţie" a Consiliului Local Câmpina nimeni nu îşo explică niciodată votul, astfel că abţinerea lui Frăţilă poate fi interpretată în fel şi chip...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu