miercuri, 11 iunie 2014

Ne reîntâlnim pe 19 iunie

Voi fi plecat câteva zile şi aşa cum v-am obişnuit, vă anunţ orice absenţă a mea din administrarea acestui blog. Aşadar, ne revedem pe 19 iunie!

6 comentarii:

  1. Cand te intorci, poate poti sa ne spui despre noua echipa de fotbal a orasului care va activa in liga A prahova si care va juca pe sinteticul de la caminele petrol . :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celor de la Brebu o echipa si singura care mi- lasat un gust amar. Nu vreau sa ma laud dar daca nu ma duceam acolo eu impreuna cu cativa jucatori foarte valorosi nu scapau de retroogradare si cat am alergat dup aceste transferuri si am plecat pe usa din spate ca asa e in viata omu bun....... Nu au avut caracterul de a ma suna macar sa-mi zik multumesc. Ma simt foarte foarte indignat de aceste persoane dar asta e viata. Am avut o experienta amara foarte amara la Brebu si altii scriu mare Savulescu salvatorul brebeneilor. Oare asa e???? Crozolo

    RăspundețiȘtergere
  3. dar de finala cupei de ce nu zice nimeni...ca boldestiul nu a venit sa primeasca medaliile? si modul jalnic in care a fost organizata.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va intrebati de ce nu au venit cei de la Boldesti sa-si primeasca medaliile? Nimic mai simplu. Le lipsesc cei sapte ani de acasa.Am mai spus-o de cateva ori. In sport ai invins mergi mai departe,ai pierdut mergi mai departe.Aceasta este filozofia in sport.Nici jucatorii echipei Petrolistul Boldesti nu stiu sa piarda dar nici spectatorii. Sau facut de rusine la sfarsitul meciului prin modul oribil cum sau comportat.RUSINE.O nota proasta pentru celebrul antrenor Ilie Marian,care tot timpul a injurat,a comentat,una peste alta sa comportat ca la usa cortului.Asa antrenor asa echipa. Ce sa invete jucatorii de la asemenea individ? Domnule Primar sa-i faceti o statuie acestui asa zis antrenor intrucat este un monument de prostie si sa-l ampasati in centrul orasului sa vada si boldestenii minunea de antrenor care nu a cucerit nici campionatul dar nici cupa si va facut si de rusine. Faceti curatenie totala la club,nu mai tineti o armata de trepadusi care va papa banii de pomana. Cu banii cheltuiti cu echipa de fotbal mai bine faceti ceva pentru saracii orasului si va vor pomeni in veci.Se cuvine sa felicitam echipa Astra Ciorani care a castigat si campionatul si cupa si sa-i uram multa bafta in meciul de baraj pentru promovarea in liga a III-a de fotbal.Boldesteni,rugati-va la Dumnezeu ca Astra Ciorani sa intre in liga a III-a ca altfel in urmatorul campionat ve-ti pati acelasi lucru ca anul acesta. Am aflat din surse sigure ce vi se pregateste pe plan fotbalistic in cazul cand Astra Ciorani va activa in campionatul urmator tot in Liga A fotbal Prahova.

      Ștergere
  4. Tu poate i-ai adus felicitari pt acest lucru e meritul tau dar ai fost platit pt asta, iar jucatorii au fost platiti de club nu d tine, in leg cu savulescu tot respectul pt tot ce a facut pt echipa din brebu in cei 4 ani petrecuti la aceasta echipa, fiind singurul care a bagat banii in echipa si nu a luat ca altii bafta in continuare savulescule in campionatul viitor sa faci o echipa sa nu mai stai cu emotii!Forza Brebu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Suporterii echipei din Boldesti aseapta un raspuns din partea conducerii Petrolistul in legatura cu refuzul total nejustificat dupa parerea noastra de a nu se prezenta la festivitatea de premiere la Cupa Romaniei faza judeteana editia 2014,finala disputata in data de 11.06.2014 pe stadionul ,,Conpet" Strejnic-Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere