duminică, 28 septembrie 2014

Incidente grave la Cocorăştii Colţ!

La finalul partidei din "Liga lu' Lică" de astăzi, dintre Unirea Cocoărştii Colţ şi Progresul Drăgăneşti, scor 0-1, s-au înregistrat grave incidente. Potrivit primelor informaţii, mai mulţi jucători şi oficiali ai echipei oaspete, precum şi oficiali ai partidei au fost agresaţi, loviţi, înjuraţi şi ameninţaţi de spectatori şi persoane din anturajul formaţiei gazdă.
Lucrurile au degenerat într-atât încât a fost nevoie să fie apelat serviciul de intervenţie prin 112. Arbitrul partidei a fost Mădălin Marinescu.
Voi reveni cu amănunte.

32 de comentarii:

  1. Huuuuo taranii!!!sa fie exclusi acesti badarani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa faci domne....taranul tot taran..

    RăspundețiȘtergere
  3. astia sunt obijnuiti in mocirla niste inculti tarani

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu ati fost acolo, nu exagerati.Au existat ceva probleme ,dar OFICIALII partidei(arbitrii si observator) nu au patit nimic.Desigur,este de neadmis ce au facut gazdele (in prezenta si a celor 2PRIMARI ai comunelor respective), COMISIA DE DISCIPLINA A AJF PRAHOVA va lua masurile ce se impun (conform Regulamentului disciplinar).Sunt convins ca asa se va intampla ,pentru ca observator a fost d-l ANDREOIU ION -presedintele Comisiei amintite -si este un OM cu o conduita deosebita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am afirmat in comentariul meu de mai sus,Comisia de disciplina a AJF Prahova a luat masurile care se impuneau in urma evenimentelor de la finalul jocului amintit.Il rog pe presedintele Comisiei sa fie mai atent la INCADRARILE ABATERILOR jucatorilor si oficialilor,deoarece mai multe sanctiuni date in sedinta din 01.10.2014 NU SUNT INCADRATE CORECT in conformitate cu Regulamentul disciplinar editia iulie 2014.

      Ștergere
  5. Te crucesti ce le poate mintea la unii. Parca ar fi din alta lume. Ce spune anonimul de la ora 21:11 ca oficialii partidei nu au patit nimic. Pe neica nimeni asta il intereseaza doar oficialii (arbitrii si observatorul) pe ceilalti dumnezeu cu mila.Este omul asta sanatos la cap? Nu-l acuz,doamne fereste,dar ma intreb si eu si poate ca mine sunt si altii.Pancovici a fost batut si el spune sa nu exageram. La fel si ceilalti jucatori de la Draganesti au fost agresati si fizic si verbal.Un junior de la oaspeti a fost si el batut. Un copil domnilor. Antrenorul-huligan trebuie exclus din fotbal,portarul gazdelor a alergat 90 de metri ca un disperat injurand de mama focului. Cine asigura ordinea la meciurile de fotbal? De ce arbitrii dau drumul la joc daca politia locala nu este la stadion? Huliganii nu au ce cauta pe terenurile de fotbal,noi trebuie sa facem front comun impotriva acesor manifestari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa scrii asa ceva ,trebuie sa fi un om ff prost!!! Dc a dat tata in ala,a dat degeaba? Cum sa spuna unei fete sa-i manance... :-j

      Ștergere
    2. Pancovici trebuia pupat la cat de frumos a vorbit cu o fata...ci cica a fost batut si eu ca fata nu spuneam ca am fost batuta ...dintr-o palma :))

      Ștergere
    3. Mai fata lui tata,mai inatai de toate invata limba romana si pe urma apucate de comentarii.Taicatu sa mearga la box nu la fotbal. Indiferent ce ar fi facut Pancovici,antrenorul-huligan nu trebuia sa loveasca. Sa nu se inteleaga ca ii luam apararea lui Pancivici,dar nici sa ne facem dreptate singuri.Pe de alta parte fata lui tata spune ca Pancovici a fost lovit cu o palma si a meritat.Deci dupa comportamentul,total nejustificat a lui Pancovici,care trebuia sanctionat de arbitru,nu de antrenorul-huligan,trebuia batut bine. E normala la cap asemenea fiinta care nu numai ca incurajeaza violenta pe terenurile de sport,dar este si de acord cu ea? Dupa bibilica ei asemenea violente sunt de domeniul normalului. Pai sigur ca i se pare normal de vreme ce tatal ei este un huligan. Ce se naste din pisica soareci mananca. AJF sa interzica aceste fatuce si antrenorului-huligan sa mai vina la fotbal un an de zile,sa stea acasa sa invete limba romana si bunele maniere si pe urma vom mai vedea.Ce cautai tu acolo fata lui tata de vroiai sa vorbesti cu Pancovici? Auziti expresie"ci cica a fost batut si eu ca fata nu spuneam ca am fost batuta...dintr-o palma".Cata incultura la aceasta fatuca si mai are si tupeu. Probabil in familia lor se practica bataia bine de tot de vreme ce o palma e asa un fel mangaiere si nu trebuie sa faci tam-tan=m,e doar o bagatela.Puteti sa ne spuneti domnisoara cum a ajuns Pancovici sa se adreseze tocmai dvs.,asa din senin? De ce nu s-a luat de alt spectator? Cum de a nimerit la dvs? Asa din senin acest jucator care era pe teren a venit la marginea terenului si sa adresat necuviincios,sau ati sarit in apararea lui tata ? Domnisoara eu am 3 copii si i-am invatat ca la violenta nu se raspunde cu violenta. Daca nu aveti cei sapte ani de acasa e grav,dar mai grav este modul dvs. de gandire.Ce s-ar fi intamplat daca politia care a venit dupa incidentele petrecute la teren ar fi dat in dvs? Sau o palma nu conta, era ceva firesc,nu? Sunteti obisnuita cu violenta? Daca este asa ,datele problemei se schimba. Huliganii nu au ce cauta sa stea in libertate alaturi de noi.Nu are nimeni, nimic cu echipa de fotbal,pe ce sa fim invidiosi,ce sunteti pe primul loc in clasament,ati cucerit un titlu mondial,ati incasat prime de mii de euro? Si va rog sa nu mai amenintati ca va descalifiaca ca om,daca mai sunteti om domnisoara.

      Ștergere
    4. Bei nene ,vezi ca stiu cine esti...asa ca nu mai comenta atat! ;) E fix problema noastra ce s-a intamplat ! Nu este obligat nimeni sa suporte injuraturile unei persoane ...asa k invata tu limba romana si multe altele.... si nu te mai baga

      Ștergere
    5. "Bei nene",ce bei simabile.Un analfabet se crede mare si tare. Zice dumnelui "E fix problema noastra ce s-a intamplat!" Nu ai intelet nimic din viata stimate domn. Ai trecut pri ea precum gasca pein apa. Problema nu este a voastra ci a noastra a tuturor. Nu putem fi de acord cu violenta nici in teren nici in afara lui. Asta ne diferentiaza pe noi. Noi gandim cu capul dvs. degeaba aveti il aveti pe umeri,ati ramas in epoca de piatra. Nu este nimeni obligat sa suporte injuraturile,asa este, dar nici sa raspundeti cu violenta nu este normal.Antrenorul-huligan si cu odrasla sa nu au ce cauta pe terenurile de fotbal. Locul lor ar trebui sa fie in alta parte. V-ati semnat singuri sentinta si ati arata lumii cine sunteti voi. Avea dreptate Eminescu "Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni! I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni!"

      Ștergere
  6. Veti reveni cu amanunte.intrebarea noastra e cand anume veti reveni ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In momentul in care voi avea toate detaliile, probabil dupa sedinta Comisiei de Disciplina! Dar daca va grabiti, de ce nu cautati aceste informatii in ziarele "de casa" ale "JAF"-ului?!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  7. Nu pot sa cred cum puteti scrie asemenea aberatii!!!! In primul rand ,Pancovici a fost lovit cu o palama ,deoarece a vorbit foarte urat...altcineva nu a fost jignit sau lovit...si a meritat( sunt fata antrenorului) Daca ati avea copii,permiteti sa va injure copilul?!...Nu cred...O sa am grija sa nu mai scrieti asemenea prostii...nu este prima data cand faceti acest lucru...si mai ales cei care au comentat pe aici aiurea...asa este lumea asta invidioasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o fata de antrenor esti foarte... vehementa! Am si eu o curiozitate: de unde ai asemenea porniri de genul "O sa am grija sa nu mai scrieti asemenea prostii"? Cat priveste invidia, cred ca ai o problema cu sensul cuvintelor...
      Iar daca tu crezi ca daca cineva vorbeste urat merita palmuit, de ce nu candidezi la presedintie?

      Ștergere
    2. Eu nu inteleg, de ce de cate ori se intampla ceva la echipa asta...exagerati in halu asta...?!...Nu trebuia palmuit,dar nici el nu trebuia sa vorbeasca in halul acela...Si ma refeream la invidie...din cate observati din acele comentarii ,reiese ca sunt invidiosi....Iar dumneavoastra mereu exagerati ....

      Ștergere
    3. Cred ca aveti ceva personal cu aceasta echipa...

      Ștergere
    4. 1. Cu ce am exagerat?
      2. ce va face sa spuneti ca am ceva personal cu aceasta echipa, cu care nu am nici o legatura si nici o treaba decat in masura in care acest club comite faradelegi sau... performante sportive apreciabile.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Ce aveti Domnule Alexandru cu echipa din Cocarastii Colti? Ei nu sunt obisnuiti sa le vorbiti frumos,ei vor bataie si nu asa o palma,doua. Acasa sunt niste zmei,iar in deplasare sunt niste pisoi. Aceasta este mentalitate lor,acasa trbuie sa sara la bataie?Antrenorul-jucator-huligan da tonul si celalti il urmeaza,ca o turma de oi?Oare sa nu cunoasca oamenii acestia in ce secol traim? Oare sa fie asa de inapoiati?Oare nu au iesit si ei in lume?Oare nu au auzit si ei de bunele maniere? Ce sa mai credem noi ,daca o fatuca care nici nu cunoaste bine limba romana ameninta un ziarist? Ce fel de minte au acesti oameni? Chiar nu au invatat nimic de la viata? In indelungata noastra istorie,poporul roman a dovada de foarte multa intelepciune,de foarte mult respect.Chiar si atunci cand ne-au atacat si parjolit pamanturile oamenii acestor tinuturi au ramas crestini,nu au purtat in constiinta lor germenii urii,a razbunarii,asa cum din pacate o mai fac unii dintre noi. Eu zic sa le intindem o mana de ajutor celor din Cocarasti si sa-i facem sa inteleaga ca nimeni nu are ceva cu ei,ca trebuie sa convetium pasnic,impreuna sa invatam ca in viata mai si piedem,dar mergem mai depatrte,fara ura si ranchiuna, fara razbunare.Trebuie sa ne respectam unii pe altii. Nu forta pumnului este solutia. Nu ura si razbunarea sunt solutiile la tot ce facem in viata. In speranta ca si cei mai aprigi sustinatori ai echipei din Cocarastii Colt ne vor intelege,consideram ca incidentul grav care s-a petrecut la meciul cu Draganesti a fost un accident si nu se va mai repeta.

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma face sa cred ca aveti ceva personal cu echipa ,deoarece dumeavoastra mereu scrieti numai lucruri urate si exagerate despre ea! Ca exemplu "Potrivit primelor informaţii, mai mulţi jucători şi oficiali ai echipei oaspete, precum şi oficiali ai partidei au fost agresaţi, loviţi, înjuraţi şi ameninţaţi de spectatori şi persoane din anturajul formaţiei gazdă. " ...Cu astea ati exagerat...pt ca nu s-a intamplat asa...din contra jucatorii de la echipa oaspete incerca sa-l enerveze pe portar,dar nu au reusit,pt ca el si-a vazut de treaba lui...si ei au injurat si au facut multe gesturi urate...Nu am lipsit la niciun meci si am vazut lucruri foarte urate ....Despre alte echipe,cat si despre arbitrii! La unii ar trebui sa le fie rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu parere de rau, dar altii prezenti la meci au o alta opinie... poate mai putina subiectiva decat a dvs!

      Ștergere
  10. Raman de vazut foarte multe lucruri!!! Echipa Unirea nu a cautat niciodata cearta,au jucat frumos...au tacut mai mereu chiar daca au avut dreptate...asa se intampla intotdeauna ,..oamenii buni sunt luati de prosti! Stiu si cine tot comenteaza despre ei,dar acele persoane sa-si vada de echipele lor...care intradevar sunt niste scandalagii! Dau in arbitrii ,ii scuipa si le adreseaza vorbe urate..

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt un oficial al unei echipe care a jucat anul acesta in deplasare la coc. colt si va pot spune ca si pe noi nici nu incepuse bine meciul si ne-au luat cu d-astea " bai taranilor la voi se lasa cu picioare rupte , injuraturi , amenintari etc " , dar nu uitati ca vine returul ...in legatura cu acest scandal : au ajuns niste "neicanimeni" sa-l loveasca pe pancovici care a jucat si el la viata lui fotbal pe undeva pt o "nici nu stiu cum sa-i zic " ...odrasla lui tata te asteptam in retur pe la meciuri prin deplasare sa va vad atunci . in privinta lui manea ce pot spune nu portar rau dar sa o lase mai usor cu iesiri d-astea ca nu e el zmeul zmeilor . o seara buna si d-abia va astept in retur...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciobanii de la C.Colt nu stiu ca in sport trebuie sa accepti cu demnitate si infranerea.la ei acolo e lege:daca pierd sar la bataie.asta e de cand erau in liga b.in schimb in deplasare sunt miei nevinovati nici fotbal nu joaca, nici bataie nu mai stiu...vai de capul lor de inapoiati....i-ati bagat prea mult in seama....

    RăspundețiȘtergere
  13. Extraordinar!!! Vezi cum vorbesti mei pacaliciule! ;) si o sa vin la fiecare meci ...Hai Nopate buna cu astea ...nu ma intimidezi ..;))

    RăspundețiȘtergere
  14. Marele "jucator" ....mai intai sa stie sa vorbeasca si dupa aceea sa comentezi!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cam tarziu,dar trebuie specificat ce a dus la acel incident cu lovirea jucatorului Pancovici.Erau minutele de prelungire,cand un sut puternic a trimis mingea in capul lui Pancovici,care a cazut instantaneu la pamant,destul de aproape de banca gazdelor.Firesc era ca toata lumea sa atentioneze arbitrul sa opreasca jocul sa poata intra asistenta medicala sa vada ce se intampla cu jucatorul.Dar nu a fost asa ,dimpotriva,grupul gazdelor intre care se afla si domnisoara,au sarit ca arsi sa fie dat afara ca nu are nici pe dracu.Unii dintre jucatorii gazda chiar au pus in practica acest lucru,ridicandu-l si impingandu-l catre marginea terenului .In acest timp si injuraturile il insoteau ,iar antrenorul gazda ii aplica doua lovituri la fata jucatorului oaspetilor,pentru ca a avut curajul sa raspunda injuriilor aduse de catre gazde in corpore,probabil si domnisoara respectiva ,care ne fiind oficial al gazdelor,nu avea ce sa caute acolo in apropierea bancii de rezerve.A urmat un meleu,ca ra rugby,in urma caruia a mai fost lovit un jucator de la oaspeti in figura cu pumnul de catre antrenorul jucator Balas Marius.In tot acest timp politia era ca la teatru,se uita ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai serios...nu trb sa ti dau tie explicatii sunt fata de acolo...Domnul Pancovici m-a injurat pe mine...nu noi pe el ;)

      Ștergere