miercuri, 24 septembrie 2014

Stăncioiu: "Pe mai multe posturi Fortuna are jucători mai buni decât Dinamo!"

În această seară, de la ora 20.30, Fortuna Poiana Câmpina susţine un joc foarte important, în "16"-imile Cupei României, întâlnind pe Dinamo Bucureşti. După ce aseară au efectuat antrenamentul oficial chiar pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, jucătorii Fortunei au astăzi un program ceva mai relaxat până la ora meciului. Astfel, la ora 11.30 vor pleca în zona de agrement "Fântâna cu Cireşi" de la marginea municipiului Câmpina pentru o plimbare de relaxare, vor putea bea un suc sau o cafea la o terasă de acolo, după care la ora 13.30 este programat dejunul. Urmează odihnă, iar la ora 18.15 se pleacă din Câmpina direct la stadionul "Ilie Oană".
În avanpremiera acestui meci, antrenorul Florin Stăncioiu a declarat: "Avem un lot valoros cu care încercăm să dăm lovitura, să învingem şi să ne calificăm.
Dinamo este o echipă valoroasă, are un palmares bogat, dar trece printr-o perioadă destul de grea, de reconstrucţie, iar eu spun că pe mai multe posturi avem jucători mai buni ca ei. Ne-am bucura ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, să asiste la un  spectacol sportiv, iar la finalul partidei să ne bucurăm pentru o mare performanţă".

8 comentarii:

  1. sper ca CIOINAC sa dea golul victoriei adica autogol . e specialist , si asa , isi va spala pacatele fata de ... dinamo





    RăspundețiȘtergere
  2. să fie spectacol și să câștige Fortuna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Indiferent de rezultat este o mare realizare pentru campineni ce se intampla.Mai greu cu unii "dobitoci"care aleg sa urasca in loc sa sustina.Hai Fortuna !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca Cioinac a prins gustul golului contra echipei Dinamo...Sa ii uram numai "de bine" din partea tuturor dinamovistilor..

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari Fortunei. Au prestat un joc frumos chiar nu ma asteptam

    RăspundețiȘtergere
  6. Fortuna le-a dat clasa Dinamovistilor...chiar daca unora le este greu sa recunoasca.Nu a parut nici o clipa ca este o echipa din liga a -2-a.Bravo Fortuna!Bafta in meciurile din campionat!Iar pentru Dinamo..rusine.....nici macar in liga a-2-a nu meritati sa fiti!

    RăspundețiȘtergere