miercuri, 23 martie 2016

Extindem tradiţia baschetului ploieştean şi la nivelul municipiului Câmpina

CSU Ploieşti a remis presei următorul comunicat, care are strânsă legătură cu activitatea sportivă din Câmpina, motiv pentru care îl redau integral:
Clubul Sportiv Universitar Ploieşti, în colaborare cu Asesoft Junior, extind cel mai performant program baschetbalistic din oraşul „aurului negru” şi la nivelul municipiului Câmpina. Entităţile sportive care, în ultimii ani, au dominat baschetul românesc nu doar la nivelul seniorilor, ci şi în ramura dedicată sectorului juvenil, doresc să implementeze acest proiect de succes şi în cel de-al doilea oraş ca importanţă din judeţul Prahova. Cu o tradiţie de 5 ani în spate, 10 antrenori şi mai bine de 400 de copii înscrişi în cadrul programului, clubul ploieştean a reuşit performanţe remarcabile încă de la bun început. Bazându-se pe un management sănătos şi, totodată, transparent, cu antrenori bine instruiţi, Asesoft Junior a reuşit, în doar trei ani de la înfiinţare, să câştige titlul în Campionatul Naţional de baby-baschet, în 2014, atingând, în acelaşi timp, un moment istoric pentru Ploieşti la această categorie de vârstă. Ast[zi, toate echipele Clubului Sportiv Universitar Ploieşti şi ale Asesoft Junior sunt implicate în fazele avansate ale Campionatelor Naţionale, devansând celelalte structuri baschetbalistice din judetul Prahova.
De la începutul lunii aprilie, proiectul ce combină cele mai de succes două entităţi din Ploieşti se va desfăşura, în paralel, şi în oraşul Câmpina, în găzduirea bazei sportive aparţinând Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu”. „Ne dorim să trimitem cât mai repede, în competiţiile naţionale, juniorii talentaţi ai municipiului Câmpina. Pentru asta, vom urma întocmai metodele cu care am avut succes în Ploieşti şi vom reda oraşului Câmpina tradiţia baschetbalistica, în amintirea celui care a fost Mihai Pastor. Mă voi implica personal în şedinţele de antrenament ale copiilor, întrucât doar aşa voi putea avea un contact direct cu nevoile comunităţii câmpinene”, a declarat Ionuţ Urzeală, presedinte sectie baschet CSU Ploiesti.
Vă aşteptăm la preselecţii duminică, 27 martie, la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu", de la ora 10.00 (juniori născuţi 2005/2006) şi de la ora 11.00 (juniori născuţi în 2007 şi mai mici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu