duminică, 20 martie 2016

Liga A. Avântul Măneciu - CS Păuleşti 1-2 şi incidente la final

Gazdele au fost cele care au deschis scorul, încă din minutul 2, profitând de o greşeală în defensiva liderului, dar mai apoi elevii lui Iulius Mărgărit au dominat şi controlat jocul cu autoritate. Golurile au venit, însă, destul de târziu. Mai întâi, în minutul 72, Ciobanu (foto) a transformat o lovitură de pedeapsă just acordată de arbitrul Viorel Căunei, pentru ca în minutul 88 acelaşi jucător să realizeze dubla aducând trei puncte în contul liderului.
Din păcate, la final, cu puţine momente înainte de final, au fost ceva incidente, Dorinel Beznea şi forţele de ordine fiind depăşite de evenimente. De altfel, la o dispută între mai mulţi jucători din ambele echipe, când oficialii oaspeţilor au intervenit pentru amplanarea spiritelor, la revenire acestora în tribune a fost un singur pas până la o încăierare generală, spectatorii sărind la bătaie. La înghesuială s-au mai împărţit şi ceva pumni, dar în cele din urmă totul s-a calmat fără incidente grave.
CS Păuleşti a jucat în următoarea formulă: Rădulescu - Ţugui, Pripu, Neacşu, Pătraşcu - D. Nae, Butufei, Bărăgan, Dumitru - M. Mihai, Ciobanu. Au mai jucat: I. Alexandru, Cr. Mihai, Pantilimonescu.
Toate rezultatele de astăzi din Liga A - campinatv.ro/sport.

44 de comentarii:

  1. ca de obicei tarani la maneciu

    RăspundețiȘtergere
  2. "Niste tarani".Nu e jignire , e un citat.Va pup si va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea Dorinel Mihai20 martie 2016 la 15:43

    Imi pare rau ca trebuie la fiecare meci mai tare pe care il avem,sa ne faceti tarani,in fine,pentru cine nu cunoaste dex-ul limbii roamne,inteleg!Si va rog nu mai scrieti prostii!!!Spectatorii nostrii sunt cunascatori de fotbal si stiu ce spun cind afirm asta!!Au fost citeva iesiri,normale,dar cauzate de faptul ca brigada de arbitrii a avut o prestatie ciudata,,,D-nul Caunei impreuna cu unul din tusierii lui avind ,ca de obicei decizii contradictorii si,inca o data cel putin ciudate!!Echitabil era un rezultat de egalitate,ca a iesit altfel ,asta este,mergem inainte,dar de aici si pina la a scrie ca am fost depasiti de evenimente,si mai ales eu,care nu am nici o treaba cu ordinea...D-nule,te rog frumos,imi aduc aminte ca te-am mai rugat o data...nu mai scrie de noi,nu ne mai injosii,pentru ca sincer nu meritam!!Suntem una din echipele frumoase ale acestui campionat si ne vedem de treaba noastra,cu spectatorii nostrii,asa cum putem noi,fara a jigni si supara pe nimeni!Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu consider ca v-am jignit cu ceva! Decat in masura in care va jigneste adevarul...

      Ștergere
    2. Daniel Iancu Paulesti20 martie 2016 la 17:26

      Buna ziua.Cu tot respectul ptr. Dorinel si cei din conducerea lor,astazi am fost partasi la un circ.De ce spun acest lucru,arbitrajul,exact cum a spus Dorinel,dar din fericire ptr.ei dk. le dadeam 7-8 goluri diferente,nu se suparau,dar asa au de comentat,insa cand unii din retarzii din tribuna au LOVIT CU PUMNUL,nimeni nu a avut reactie.Inca odata spun PACAT,fiindca la Maneciu sunt oameni ca Dorinel,Doru,Marin,etc,care-si doresc ceva,insa la meciurile de afara vin tot ei nu retarzii...Vizavi de meciul de astazi,cl mai bun comentariu a fost facut de Mihai ( baiatul cu o problema locomotorie,dar vine la toate meciurile },care a spus citez" a-ti fost mult mai buni ",restul vb.goale.Am fost scuipat,injurat,lovit,dar sincer le multumesc oamenilor din anturajul echipei Maneciu,Politiei si Politiei LOCALE.

      Ștergere
    3. Beznea Dorinel Mihai20 martie 2016 la 17:32

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. Vb in calitate de jucător al Paulestiului. A fost un meci frumos, pe un teren bunicel, cu faze de poarta. In afara de faptul ca s-au băgat mingii desumflate, spectatorii pot spune ca au fost cat de cat ok. Cat de meciul echitabil... Cred ca v-ati uitat la alt meci. Nu a fost decat o echipa pe teren: Paulesti

      Ștergere
    6. Ca de obicei trebuia sa intre dl beznea si sa spuna ca dansii nu au nici o vina ca noi to ti ceilalti suntem orbi sau nu vedete bine....kosovo e acolo. Te iau tuicarii de cand te dai jos din masina.
      Ps:dle beznea parca te retragi de vreo 2 ani....

      Ștergere
    7. Sunteti cea mai urata echipa de ani de zile fuge lumea de voi

      Ștergere
    8. Domnule Beznea, imi facuseti o alta impresie, dar probabil ca omul se mai schimba intre timp. Pacat!

      Ștergere
  4. astia de la paulesti cotizeaza serios?

    RăspundețiȘtergere
  5. Taci bernea ,ca tu le dai tonu la țărani?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nea Dorinele iar ai dat drumul la caini? Un fel de Kosovo...sau Afganistan?

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost ok la maneciu.de ce au venit jandarmii la sfarsitul meciului?de frumosi ce sunteti se feresc toti de deplasarile la maneciu.am fost la meci si va spun sincer ca e jungla.

    RăspundețiȘtergere
  8. Opriti-va va rog cu "neadevarurile" de la maneciu ca iar se supara dom' antrenor si se lasa iar....

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai buni Paulestiul.Nici nu au ajuns la poarta maneciu in repriza 2a.Cred ca mingiile au fost cumparate din targul din apropiere,inainte de meci.Echipa din Paulesti va termina pe primul loc,nu au vreo sansa cornu sau blejoi.La Cornu si Blejoi sunt oameni de alta factura,care se preocupa decat de fotbal.Domnul Iancu cred ca era,ca de obicei, "pilit" cum umbla mereu.La promovare,diferenta va fi facuta de antrenori.2 sunt platiti pentru ceea ce fac.1 plateste pentru ceea ce face.ajf-ul iubeste paulestiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptr.anonim de la 22.06. Cainele moare de drum lung,tu de grija cui ? Vezi rezultatele celor trei echipe in ultimii cinci ani si vezi daca cei doi pe care i-ai numit k sunt platiti, i-si justifica banii.Cel care spui tu k plateste !!!!!!!!ptr.ce face, a terminat ( in acesti cinci ani ) numai in primele cinci locuri ( de doua ori pe 3 ) si s-a calificat mereu in ultimile 4 echipe in cupa,mAi mult decat atat,anul trecut a castigat faza judeteana a CUPEI ROMANIEI SI A JUCAT SI 5 TURURI ALE CUPEI ROMANIEI FAZA NATIONALA,FIIND FOARTE GREU ELIMINATA DE F.C.BRASOV,ceea ce ne duce la gandul ca BANII lui fac treaba buna,pe cand la ceilalti....si apropos,intereseaza-te ce salarii au cei de la Blejoi si Cornu (plus prime de joc ) si ce salarii au cei de la Paulesti,insa din pacate vorbesti din auzite si ma faci sa cred esti un apropiat al uneia din cele doua echipe ,cu cei doi antrenori (fara razultate ) RENUMERATI PE BANI DESTUI,dar fara REZULTATE.

      Ștergere
    2. Aia fara rezultate tr vor arunca pe locul 3.Nici nu prea stii sa scrii si asta e o problema.Vorbeste de intreg bugetul nu doar cel de la primarie.Ramaneti foarte modesti in gandire si practica.Incercati sa va dati mari la apa mica cu o mentalitate care de cea mai joasa speta.Incercati sa ridicati la rang de rege pe unul care nu are sange albastru.E prea mult pentru tine Iancule si nici nu iti cer sa intelegi ce am scris.Se rascoleste in mormant Avram Iancu cand vede cine duce mai departe acest nume sfant in scumpa noastra tara.

      Ștergere
    3. Incerci sa fii...Tu vezi ce scrii ? Si razi de altul...Pruteanule...( prutean nu vine de la prune-cum ti-ar place, ci de la Pruteanu colegul lui Avram Iancu. ) Lingvistu' care esti tu cu SANGE ALBASTRU...Hai ca ne amuzi.

      Ștergere
  11. Săracii baieti din Paulesti. Si aici au fost primiti ostil ca si la Brebu. Oare nu e o roata care se întoarce. Sunteti singura echipa care se vaita in toate deplasările. Si nu mai vorbiti de arbitraj. Jandarmu Caunei este om orientat, vechi in ambele meserii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre care roata vorbesti?Pe Maneciu Paulestiul i-a batut pe unde i-a prins si le-a dat o caruta,Pe Brebu la fel,dar culmea mai toate echipele se vaita de cele doua mentionate.de ce nimeni nu se vaita de Tufeni,Draganesti,Blejoi,Cornu,Breaza,Banesti,etc ?

      Ștergere
    2. Totul depinde de civilizatie si de educatie.Sa huiduiesti 90 de minute, echipa adversa si mai ales un jucator(MM) care a jucat candva la aceasta si care in opinia spectatorilor nu avea voie sa plece la alta echipa, arata gradul de gandire incult si josnic pe care il au spectatorii din aceasta localitate. Cat despre meci,dupa un gol si o ocazie, din minutul 10 a fost un iures continu la poarta localnicilor si numai sansa a facut sa nu ia o caruta de goluri. Daca domnul Beznea a vazut alt meci. Chiar dansul a strigat la jucatorii sai ca este prea devreme, sa se retraga, dar echipa sufera la posesie si rareori au trecut de mijlocul terenului, dar fara rezultate.

      Ștergere
    3. Beznea Dorinel Mihai21 martie 2016 la 10:57

      Anonim 09:39--va multumesc pentru cuvintele frumoase si vreau sa va spun citeva cuvinte,nu am desconsiderat echipa Paulesti si nici nu am spus ca am fost mai buni ieri!Daca va uitati pe alt site de sport chiar am adus cuvinte de lauda echipei din Paulesti.Totusi ,daca repriza a doua s-a jucat numai la poarta noastra,trebuie sa va amintesc faptul ca pe fonful dominarii am avut doua ,trei ocazii clare,am fost opriti nejustificat,in fine,dominarea dv a fost colosala,dar ocaziile clare de gol au cam lipsit!Nu mai conteaza,ati cistigat,felicitari si bafta mai departe!Noi cind am putut am invins,cind nu am luat 8,dar am jucat fotbal si nimeni nu ne poate acuza de lipsa fair-play sau atitudine!Ca spectatorii nostrii ,sunt mai patimasi,astia sunt de ani de zile,sunt trei-patru care din pacate nu putem sa ii stapinim si,si noi avem probleme cu ei,ne cerem scuze fata de dumneavoastra si ceilalti ca dumneavoastra,dar NU fata de cei care ne fac tarani cu fiecare prilej si ne jignesc!Fiecare sa se uite in gradina lui,cred ca asa ar fi cel mai bine,sau....sa arunce primul cu piatra cel ce nu a gresit niciodata....o zi faina va doresc!

      Ștergere
  12. Dl din Măneciu ăți făcut scandal dar sâmbătă veniți la Brebu o să fie măcel kamikaze va ast cu drag

    RăspundețiȘtergere
  13. Si la meciul cu Cornu vor fi probleme.Le-a scos fotbalul pe gat.8-1 in turul campionatului.Din neputinta,domnul Beznea apeleaza la tot felul de tertipuri amotoriste.Nu-i numiti tarani,taran e un cuvant nobil de care ei nu sunt demni.Tine-ti minte si cornu tot cu jandarmeria pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca ai ajuns ca in 2016 sa dezumfli mingiile, e clara treaba ce educatie primesc elevii mai tineri si cat de mult pot evolua intr-un asemenea mediu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua,sunt jucator la o echipa din liga a prahova si vreau sa spun un singur lucru..am avut acum 2 ani meci la maneciu si anultrecut si vreau sa va spun ca am iesit de fiecare data cu politia dupa teren...sticle de bere primite in cap pietre si toti ne scuipau..pana si pe arbitrii..deci ce este acolo e de necrezut ..numa cu bataie,injuraturi,arbitrii si jucatori carora le e frica de ce e acolo..sincer mie unul si acum imi e teama de ce va fi cand vom juca acolo anul acesta..dupa mine terenul le trebuie suspendat definitiv...la toate echipele le e teama sa ajunga la ei ptr ca stiu ce ii asteapta..de ce nimeni nu ia nici o masura??aici este vina celor de sus...nu se poate asa ceva sa ne fie frica sa ajungem acolo si sa nu putem sa jucam fotbal ca ne luam bataie daca invingem...cea mai urata echipa din punct de vedere al fair-play-ului

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa vedeti sambata la Brebu ce meci o sa fie. O sa va faceti alta parere despre cele doua echipe si unii o sa-si schimbe din parerile postate mai sus. Nu au fost niciodata probleme intre cele doua echipe mai ales ca sunt in acest campionat de ani buni. Comentariile de mai sus sunt 90% postate de cei din Paulesti carora le este frica de pierderea campionatului si nu stiu la ce sa mai apeleze ca sa creeze tensiuni intre jucatori. stati linistiti baieti ca oricum nu o sa promovati si la anu o sa comentati tot p-aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paulestiul nu doreste sa promoveze,costurile pentru liga a 3 a sunt de 4 ori mai mari decat in liga a Prahova, deci nu va faceti iluzii cei din Brebu ca veti ramane la acest nivel, veti retrograda sigur. Paulestiul chiar daca va castiga barajul va ramane in Liga A Prahova. Iar ca echipa Maneciul este cu ffff....mult peste voi, nu va faceti iluzii degeaba, vor castiga fara probleme, nu puteti emite pretentii.Ati inceput cu pupincurism fata de echipele cu care jucati, caci cu fotbalul sunteti VARZA.

      Ștergere
    2. Felicitări! După Cum postează este vechiul tase de la brebu...care se vede și la anul în liga a

      Ștergere
  17. Eu sunt din brează am fost de atâtea ori la Măneciu cu echipă dar nu am avut probleme niciodată am plecat în liniște chiar dacă echipă gazdă nu nea bătut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai plecat in liniste...si cand arunca stoian cu sticla de bere si cu bolovani dupa tine erai tot linistit? cand am facut 4-4 atunci?

      Ștergere
  18. Iancule stai blând ca nu te duci la baraj tu,nu o sa fi niciodată pe primul loc cu aceasta echipa o sa câștige Blejoiul la pas seria acolo profesionalism din toate punctele de vedere bv lor!

    RăspundețiȘtergere
  19. am si eu o nelamurire : chiar asa are ceva cu paulesti toata lumea sau de ce unde se duc ei iese numai cu scandal . ok inteleg ca in mare parte din meciuri plec invingatori si poate sunt gazdele suparate dar mai castiga in deplasare si echipe gen blejoi sau cornu si nu e niciun fel de scandal...oare au toti ceva cu ei nu cumva e buba la ei ? am si eu o parere , conducerea si mare parte din jucatori sunt prea figuranti si de aceea sunt ""nehaliti "" de altii. pai acum sincer se pot compara ei cu cei din conducerea echipei cs blejoi ??? NEVER ...il compari pe iancu cu d-l PAUL MAINEA ??? Ce dreaq dom'le sa fim seriosi . zi tu iancule ce se intampla de sunteti asa huliti in deplasari .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sunt unul dintre "figuranti "sau poate dintre "nehaliti( depinde cum privesti ),dar mai spune o singura deplasare in afara de Maneciu ( nu am avut treaba cu ECHIPA,ci cu suporeterii ) si Brebu (unde erau aia doi jucatori cu drujba ),nu insa spectatorii,in care noi am avut probleme ? Anul trecut eram pe primul loc si ne-a batut Cornu acasa (pana la acel meci nu au luat nici un punct si au luat o caruta de goluri ),cine a zis sau sa manifestat cu ceva ? sau in tur cand am batut la Cornu ? Din pacate sunt unii (chiar si tu ),care stiu ca noi la Paulesti avem salarii mult mai mici decat celelalte doua dupa podium si nu jucam pe prime,dar va roade invidia ca avem REZULTATE si incercati pe orice cale sa ne destabilizati.Nu mor caii cand vor cainii,oricum la ce buget avem in comparatie cu multi altii,chiar am avut REZULTATE,pe cand ei ....mai scriu pe aici.Hai va pup si va doresc numai bine.

      Ștergere
    2. Prietene,de ce nu mai vor marea majoritate a arbitrilor judeteni sa-i arbitreze pe Blejoi ???????????????? si chiar au facut un demers scris ?????????????? Toti aveti bube mari de comportament Paulesti,Blejoi,Cornu,jucati fotbal si atat.Un arbitru care a refuzat Blejoiul.

      Ștergere
    3. Danute, sa nu vorbim de buget ca stii bine ce buget are si Cornu si Blejoi. Nu mai scoate afumaturi legate de buget ca aveti cam aceiasi bani ca Blejoiul si mai mult decat Cornu. Lasa astea cu banii si bugetul ca nu tin...

      Ștergere
    4. Cred ca ai scris dupa ce te-ai impartasit.Esti un machitor de mare clasa.Asta ne roade,ca nu stim niciodata daca esti machit sau nu.Sa-ti dea bunul Dumnezeu bugetul lui Cornu.si te vei bate la retrogradare.

      Ștergere
  20. Aici vorbiti de 2 echipe diferite. O echipa Maneciu care joacă fotbal în teren, dar au spectatorii asa cum sunt. Si echipa Brebu care au in teren 2 nu stiu cum ii pot numi, numai fotbalisti nu. Care lovesc fără mingie , scuipa si injura tot meciul. Dar ei au spectatori, care stau împreună cu spectatorii echipei oaspete.Jucător Paulesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MINGE nu MINGIE ,daca e grea limba romana stai acasa sau joaca-te incontinuare cu varza nu mai te baga aiurea in seama...rusinos in anul 2016 sa nu stii sa scrii

      Ștergere
  21. bai iancule te dai "grande" dar de fapt...ce sa zic esti de la tara , ca si echipa ca doar si jucati acasa ca la tara adica duminica :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnii de la Păulești...ușurel cu acuzele.Tot o țineți una si buna cu scandal la mâneciu.așa tarani cum îi vedeți voi pe Beznea,doru și ceilalți fac o figură frumoasă an de an în județ.cumva la Păulești nu ați avut niciun scandal de.a lungul existenței voastre?Nene Iancule povestește tu ce fiara mică erai când jucai la celebra Uranus Păulești,...pai hai sa fim corecti până la capăt dacă vrem adevărul.sunt de acord că Beznea pune presiune pe arbitru,dar când te apuci de meseria asta ești conștient că vei da si peste genul asta de antrenori.dar probabil domnii arbitrii vor meciuri liniștite cum au fost an de an la ceptura și Bușteni unde cel puțin în retur mergeau în plimbare și se întorceau "fericiți" oaspeții neavand nicio șansă.multumesc

    RăspundețiȘtergere