duminică, 20 martie 2016

Liga B Prahova. Brădetul Ştefeşti - Avântul Măgureni 3-0

Terenul de fotbal din Ştefeşti
Ar fi trebuit să fie un meci frumos la Ştefeşti, acolo unde sosea una dintre echipele cu un joc plăcut din acest campionat, Avântul Măgureni. Nu a fost deloc aşa... O agresivitate de neînţeles din partea gazdelor,o presiunea constantă din partea spectatorilor, atât asupra jucătorilor formaţiei oaspete, astfel că până la urmă arbitrul Sergiu Târşoreanu a cedat. Urmarea? 3-0 pentru gazde şi nu mai puţin de 3 jucători eliminaţi de la formaţia oaspete - portaru Antal, jucătorii Voica şi Tudose. În plus, bonus din partea suporterilor formaţiei gazdă, şi după fluierul final au continuat incidentele!
"Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat astăzi la Ştefeşti. Am fost agresaţi verbal în permenenţă, o presiune constantă din tribune, ceea ce a determinat un arbitraj total în favoarea gazdelor. Am avut şi trei jucători eliminaţi, iar după fluierul final am fost din nou loviţi, scuipaţi, înjuraţi. Nu cred că arbitrul sau observatorul vor consemna ceva în rapoartele lor, dar ce s-a întâmplat astăzi la Ştefeşti nu are nici o legătură cu fotbalul", ne-a declarat unul dintre oficialii formaţiei din Măgureni.
Avântul Măgureni a aliniat la Ştefeşti următorul "11": Antal - Chivu, Tudose, Băcioiu, Sichim, Năstase, Ungureanu, Cordonaş, Ene, Neague, Dârmon. Au mai intrat Voica, Pană, Dumitru şi Ţurlea.

46 de comentarii:

  1. Este corect ca arbitru sa trimiti jucatorii de rezerva a echipei oaspete in afara terenului sa se incalzeasca ? Ca se incalzeau pe marginea terenului si acest arbitru ca pe unde ne'a prins numai asa ne'a făcut le'au spus ca nu au voie sa se incalzeasca acolo si ei l'au intrebat ca unde sa se duca iar el le'a spus ca nu il interesează sa se duca afara...nu se poate asa cv..ne vb numai in scarba si nu puteam sa vb nimic cu el pt ca ne respingea ff urat...sincer si'a meritat pumnii care i'a luat azi din partea unui spectator!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat ca exista acesti arbitrii de divizia b care vin cu lectia învățată acuzând oficialii oaspeților din primul minut sfidînd jocul oferind cartonașe peste cartonase vrând sa arate superioritate fata de echipa oaspete.cum e posibil sa arăți galben ptr simulare la un penalty clar ,cum e posibil domnu TARSOREANU sa-ti bați joc de noi,vrei sa ne retragem incurcam ,probabil ca ai reusit vedem ce se va intampla dar o sa ai aceasta echipa pe constiinta

      Ștergere
  2. Este de neinteles atitudinea acestei echipe bradetul stefesti care de la inceput vroiau numai scandal si fotbal mai putin . o echipa foarte rea .....adica rea si cu echipa adversa .....dar buna cu arbitri pe care cred ca ia platit cu mai mult decat trebuie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Pe bune doamne ce invidie mare

      Ștergere
  3. da tot acest arbitru a avut o formulare bizara la adresa unui jucator de la avantul citez:" ESTI NESIMTIT!" aceasta fraza a fost adresata dupa ce jucatorul a semnalat un fault ne penalizat de domnul arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce limbaj de doamna? Sau domnisoara? Asa ceva... Mi se pare incalificabil! Ar fi trebuit sa le las sa va faceti de ras!

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu se poate sa iti bati joc de niște oameni care vin la fotbal doar de placere si tu ca arbitru sa fii impotriva lor din toate punctele de vedere...a aruncat cum a vrt cu cartonase in echipa gazda si vb ff urat...cei de la stefesti au sarit de atatea ori la gatul jucatorilor din magureni si injurand in ultimul hal si nici macar o atentionare sa dea aceasta mizerie de arbitru ca altfel nu pot sa ii spun...rusine si celor de la stefesti pt comportamentul pe care l'au avt fata de formatia din magureni...asta nu atitudine de lider...au castigat da, bv lir dar nu au fst cu absolut nimic mai presus la joc fata de magureni...doar prestatia arbitrului si presiunea si agresivitatea cu care au jucat au fct ca scorul sa fie asa!!! RUSINE!!!!! Nu'i nimic magureni! Mergem înainte. Ne revenim noi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca tot spune-ti ca echipa Bradetul Stefesti a fost favorizata,de ce nu spune-ti si cine a inceput cu scandalul...de ce nu specificati ca un jucator de la echipa voastra a agresat arbitrul...de ce vreti sa pareti o echipa de "sfintisori" cand stit bine ca a-ti venit cu lectia invatata de acasa pentru ca stiati ca o sa luati bataie.....a-ti pus presiune tot meciul pe jucatori si acum va dati faultati?...rusine mai bine a-ti tace din gura ca stiti foarte bine ca sunteti vinovati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce intelegeti prin "agresat"? Poate ati fost la alt meci. S-a vazut clar din exteriorul terenului ca un suporter i-a aranjat tenul arbitrului. Si la fel de clar s-a vazut si cum jucatorii si nu suporterii echipei gazda sareau gardul. Si daca vorbim de agresiune, cum comentati faptul ca un jucator de la Bradetul Stefesti a venit la gard exersand o lovitura mai puternica decat cele din ambele reprize, dar in gard de data aceasta, injurand o fata, o sustinatoare a echipei oaspete, Avantul Magureni.Nu este decent sa scriu acele cuvinte. Lasati impresiile si discutati realitatea.

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ravaneli esti penibilul de pe lume kosovo de stefesti taranusilor aveti un vocabular de 2 clase facute cu vaca la pascut . meritati sa fiti batuti pe unde va duceti .si privind pe acest ravaneli presupun.ca este jucatorul cu numarul 9 care e bun la altceva ca la fotbal e foarte slabut . va pup bradetul si astept o reintalnire dar de data asta sa fie la Magureni numerele 7 9 20 si portarul aschia aia de portar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact despre ce se vorbeste si mai sus : Avantul Magureni o echipa care stie doar sa se razbune pe anumiti jucatori adversi si arbitri. Este o echipa care se prezinta la meciurile din deplasare cu un numar insemnat de suporteri, tocmai din cauza ca se stiu cu musca pe caciula, meciurile de la ei de acasa se disputa cu garda jos. Daca ar fi o echipa care ar juca un fotbal curat as face reverenta in fata lor, dar asa..... mai multa violenta si fotbal mai putin. Poate cei de la comisia de disciplina vor judeca corect cele petrecute la meciul dintre Stefesti si Margineni si poate isi vor aminti ca aceasta echipa, Avantul Margineni care se vrea a fi de fotbal este mai mult o echipa de arte martiale, de suporterii ei nu mai vorbesc....

      Ștergere
  21. Măgureni-Maneciu 2 echie ce nu au ce căuta în fotbalulprahovean,ei nu știu decât scandaluri,certuri etc..țuicării nu au ce căuta pe gazon,mai aveți curajul să mai vb și de arbitru ca să purtat mai dur cu voi? Pai dacă ați sărit la gâtul lui,ce vroiați să fiți favorizați? RUSINEEE MAGURENI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta echipa Avantul Magureni a fost eliminata de nenumarate ori din competitii, dar datorita oamenilor de la AJF mereu reuseste sa se reinscrie. Sa nu mai vorbim despre meciurile pe care Avantul Magureni le disputa acasa, in momentul in care echipa gazda este condusa, acolo pe teren si in afara lui se dezlantuie Jihadul. Avantul Magureni este una dintre cele mai agresive echipe si una dintre cele mai favorizate de cei de la AJF Prahova. Rusine Avantul Magureni, rusine AJF Prahova !!!

      Ștergere
  22. Cred ca te'ai uitat la alt meci prietene...din partea jucatorilor au fst numai proteste asupra arbitrului nu mai inflorii tu...vezi'ti de echipa de trepadusi in frunte cu fotbalistul ala de paraschiv care a jucat toata viata lui la stefesti numai cu gura era sa jigneasca fiecare jucator in parte de la magureni...bucurati'va taranilor ca sunteti campioni. Meritati o statuie acolo la voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  23. Hahaha ce foc a luat ala ca la făcut nesimțit,ce vroiai nebunule să te lase să îl faci tu ca la ușă cortului? Nu ție rușine? Chiar vroiai 11 m pt simulare?:)))el Tia zis ca esti nesimțit după ce lăi înjurat tu de toată Fam,chiar aveți curajul să mințiți pe față?chiar nu aveți frică de Dumnezeu? Și chiar nu am fost favorizați ați văzut destul de clar ca suntem cu mult peste voi :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. N-a mai tine arbitrul meciul sa bateti si voi ca etapa trecută acasa .... Nu-i nimic băieți data viitoare ....

    RăspundețiȘtergere
  26. Felicitări echipei din Stefesti pentru Victorie!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bradetul Stefesti poate una din cele mai fair-play echipe din liga B, daca nu cumva din tot judetul si asta o spune un jucator al altei formatii din aceasta liga.
    Nu inteleg cum tocmai echipa din Magureni tipa, ei care au fost suspendati atatia ani pt. ca au batut arbitrii, ei care nu au nici gard la teren se gasesc sa vorbeasca de conditiile si de fotbalul care se joaca la Stefesti.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Învață să vb analfabetule țaranoiule sa nu ai curaj sa mai vi la Măgureni sa arbitrezi

      Ștergere
    2. Îți dau un sfat prietenesc,nu mai amenință în public,fao în particular ;) bine dacă te ține :)))

      Ștergere
  30. Nu stiu de ce nu va potoliti?de ce nu aveti curajul sa recunoasteti ca am fost mai buni?ati ajuns sa amenintati si arbitru?dati dovada d ciobani,sincer.si daca tot esti asa tupeist de ce nu dai si nume?

    RăspundețiȘtergere
  31. Huliganii nu au ce cauta pe gazon!!sper sa fie pedepsit drastic acel huligan altfel nui pot zice,nu e posibil asa ceva ,sa lovesti un arbitru? :( pacat,pacat dar nu ai cu cine vorbi,meltenii de la Magureni nu stie ce inseamna FOTBAL!

    RăspundețiȘtergere
  32. Pacat ca nu putem raspunde acestor manifestari lipsite de bun simt sau gramatica. Facem confuzie intre localitati, nu stim sa facem un acord gramatical, nu stim sa spunem realitatea si mai si acuzam cu "anonim". Astia sunt oamenii printre care traim, impropriu spus, oameni.
    Sustineti o echipa? Cum? Injuraturile ca la usa cortului, bataia, petardele si inselatoria nu fac parte din portofoliul suporterului. Nu mare mi-ar fi mirarea ca 50% dintre cei care au comentat impotriva Magureniului nici sa nu fi fost la meci.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai fost tu microbiști?:))) veziti de cratița ta melteanco!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt sustinatoare a echipei din comuna mea, si am fost acolo. Eu am spus ce am vazut si nu mi-am dat cu parerea. Ce am spus mai sus nu e cazul sa reiau pentru ca ai subliniat foarte bine care sunt needucatii! Da, sunt de la tara, da, gatesc dar nu pot fi niciodata 'microbisti'

      Ștergere