duminică, 27 martie 2016

Liga A. CS Păuleşti - CS Cornu 6-0

Singurul meci din Liga A care a avut loc astăzi a fost unul dintre cele mai aşteptate, întâlnindu-se două formaţii aflate pe podium: liderul CS Păuleşti şi ocupanta locului 3, CS Cornu. Se aştepta un spectacol, astfel că foarte multă lume a venit la Păuleşti, inclusiv reprezentanţi ai celor mai multe dintre echipele din acest eşalon (CS Blejoi, AS Tufeni, FC Băneşti), dar şi mulţi alţi oameni de fotbal, cel mai cunoscut dintre ei fiind Valentin Alexandru, fostul vicepreşedinte al FRF şi secretar general al LPF.
Pe teren a fost într-adevăr spectacol, dar cam o singură echipă s-a ocupat de acest lucru, gazdele, antrenate de Iulius Mărgărit (foto), care au marcat de 6 prin, prin Ciobanu (4), M. Mihai şi D. Nae, ratând alte numeroase ocazii de gol. De partea cealaltă, cornenii au avut o replică mult sub ceea ce etalaseră în meciurile anterioare, fiind efectiv umiliţi de liderul campionatului.
Iată şi cele două echipe:
CS Păuleşti: Rădulescu - Ţugui, Neacşu, Pripu, Cr. Mihai - Dumitru, Bărăgan, Butufei, D. Nae - M. Mihai, Ciobanu. Au mai jucat: I. Alexandru, Neagu, Arnăutu. Antrenor: Iulius Mărgărit.
CS Cornu: Plopeanu - Iacob, Ov. Gheorghe, Pârvan, Oaie - Zamfir, Dragnea, Jinga, Irimescu - Gavrilă, Şovăială. Au mai intrat: Iosif, Militaru, Bălan. Antrenor: Mihai Dinu.
Iată şi declaraţiile oficialilor din cele două tabere, la scurt timp după finalul jocului:
Daniel Iancu, CS Păuleşti: "Aveam convingerea că vom învinge în acest meci, important pentru noi, dar, sincer, nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă, chiar dacă după numărul ocaziilor, cred că victoria noastră putea fi şi mai clară. Le mulţumesc băieţilor pebntru cadoul pe care mi l-au făcut prin această victorie, pentru ziua mea de naştere!"
Mihai Dinu, CS Cornu: "Din păcate, nu avem venit pregătiţi pentru acest meci, iar acest lucru s-a văzut. Nu facem o înmormântare din această înfrângere, trebuie să ţinem capul sus pentru că am mai trecut prin momente grele, iar la cum am jucat astăzi trebuie să fim mulţumiţi dacă ne vom îndeplini obiectivul, o clasare pe locurile 1-5".

31 de comentarii:

  1. La Cornu sunt multi jucatori "rasuflati"cu ifose de fotbalisti.Stati linistiti ca nu a fost un "accident" vor mai fi infrangeri si la echipe clasate mult mai jos in clasament.De fapt Cornu si-a depasit "conditia"si acum e acolo unde e din punct de vedere al "valorii" daca ne referim la joc.Cornu va termina acest campionat pe locul 6.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am particpat la acest meci dar cred ca in momentul acesta trei echipe sunt in forma sa spunem asa. Parerea mea, Paulesti poate pierde primul loc doar pe mana ei, Blejoi echipa buna, dar lipseste ceva acolo inca nu au omogenitatea necesara .Singura echipa care poate incurca treburile este Banesti-Urleta , spun asta pentru ca arata crestere in joc si transferurile facute au ridicat valoarea lotului, pacat ca accientarea lui Mugurel Negreanu a facut gaura in atac.Astept cu nerabdare etapele urmatoare cand vor fi cateva derbiuri locale dar care vor conta in clasament.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama cata dusmanie aveti.voi p cornu astia din campina abia asteptati sa faca un pas gresit ba e bn si locul 5 6 dar breaza unde sunt ma ??? Ba mai bine uitativa la voi in gaura dar e adanca .. in fine nici nu trb sa va dau exp asa ca voi astia din campina .. .. liniste ... bebita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 2 3 4 5 cornu 7 8 9 10. asa ca mucles.

      Ștergere
    2. De unde esti ca uit mereu?

      Ștergere
    3. nici macar ceptura n a luat 6 la paulesti. asa ca nu mai deschide gura ca miroase.

      Ștergere
  4. Ce s a intamplat mai,s a mutat Halep de la Tufeni la Cornu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Beznea Dorinel Mihai27 martie 2016 la 18:30

    Felicitari Margarit,felicitari CS PAULESTI!Am fost la meci si pot sa spun ca rar am vazut asa daruire!!!!!Cineva spunea ,pe aici ,ca tu,Margarit,si altii punem bani iar altii iau bani....ok....nu cumva cel ce pune bani pune si suflet?!?!?!Felicitari inca o data si bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Margarit te aștept sâmbătă la brează să o iei în freza

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai Dorinele acum ii perii pe astia dela Paulesti? Bai cat "caracter"....Etapa trecuta i-ai facut"varza" la taranoaia la tine si acum ii pupi in c...r.Mare caracter!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beznea Dorinel Mihai27 martie 2016 la 22:10

      Caracter esti tu,ca nu iti dai numele....nu perii nimic,spun adevarul si atit!De ce i-am facut varza?!?!Am jucat si am pierdut,asa cum am pierdut,la noi la taranoia cum spui tu....as fi curios cit de ""orasean""esti tu,""Bai Dorinele"",cit despre caracter....scuze,nu ne comparam niciodata,nici nu stiu de ti-am raspuns,o sa sterg acest site unde toti ""cunoscatorii""se dau ""Bai Dorinele""cu mine!!

      Ștergere
  8. nea nicu si cu mister mihai dinu trebuie sa va luati geanta si sa fugiti cat puteti . nu se poate sa bagi un jucator accidentat in primu 11 si m refer la Jinga ... Militaru din punct de vedere tactic e mort .... Oaie adus de nea Nicu atat poate , cand o sa joace cu surani o sa fie altfel .

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai dinu crede ma ca ai facut o treaba foarte buna pana sa vina nea nicu vereu tia adus niste jucatori pe care esti cam obligat sa ii folosesti cel mai slab oaie😂nu stiu ce cauta in primu 11 jinga nu are ce cauta si foarte slab pacat ca oaie ala nu are ce cauta in asa echipa

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa iasa oaie si vei avea o echipa cat de cat mai buna in aparare !! Paulesti daca nu ia bataie de la blejoi e campioana

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce vrb frate de Oaie ca nu a fost gaura acolo .gaura a fost pe centru unde Militaru nu face fata nici la liga b .dar de Balan care in loc sa joace n.e dadea la m..i la spectatorii sustinatori ai echipei din Cornu Dinule noi sustinatorii care am venit la meci tu impreuna cu nea Nicu v.a rugam sa scapati de acest intrus Balan care poate nu s.a vazut pina la banca de rezerve dar si 5-0 era pus pe glume si distractie cu cei din Paulesti ( suspect) Capul sus Mihai si la vara trebuie ceva curatenie prin lot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce vb fara sa cunosti jucatorii bai pensionarule , cel care va certati voi cu el era iacob si nu balan ( balan a intrat in repriza a 2 a , era jucatorul cu nr 6 ). nu mai acuza daca esti pe langa . asa ca o paranteza pot spune ca primul gol care de fapt a si dat aripi gazdelor ( nu le pot pronuta numele pt ca nu-i "halesc" )a fost opera lui ovidiu oprea care practic le-a pus gazdelor o lovitura libera pe 20 m asa cadou plus cart galben fundasului central si clar la 1-0 la pauza oaspetii s-au deschis si au fost aspru pedepsiti , pana la gol meciul fiind unul echilibrat.ORICUM DACA CASTIGA SERIA PAREREA MEA E CEA MAI SLABA ECHIPA DIN ULTIMII 7-8 ANI. UN SPECTATOR NEUTRU.

      Ștergere
    2. Ce neutru esti,daca-i stii pe cei din Cornu ? Cat despre meci dk spui k prima repriza a fost echilibrata,denota cat te pricepi la fenomen.Poate ne spui si cand s-au deschis oaspetii,ca in 90 de min.nu au trecut de prea multe ori de centrul terenului.

      Ștergere
    3. Chiar cunosc la toate echipele de liga a ph cel puțin jumătate de lot. De ex la voi nu-l știam pe fundașul stânga.Acum te întreb eu: a fost fault la faza de la primul gol??? Oricum fără doar și poate sunteți cea mai slaba câștig. de campionat județean ph din ultimii ani

      Ștergere
    4. Cred ca esti neutru in fotbal, suta la suta esti din anturajul echipei, caci cunosti jucatorii foarte bine. Cat despre lovitura libera esti singurul care ai vazut altceva. In tur la Cornu ati condus cu 1-0 si 2-1 cu doua goluri date din doua pase ale fudasilor paulesteni si cu toate astea nu v-au dat aripi si ati luat bataita cu 3-2. Cat despre cea mai slaba echipa din ultimi 7-8 ani, afla ca aceasta echipa care a castigat da cand au venit 5 jucatori de la astra 2 Ciorani( Ciobanu, Baragan, Dumitru, Butufei, Neagu)Cupa Romaniei ,faza judeteana, a eliminat echipe de liga 2 si 3, ajungand in turul cinci, fiind eliminata foarte greu de echipa de liga 1 F.C Brasov cu 3-2. Acesti jucatori enumerati mai sus au cupe ale Romaniei, campionate castigate si promovari in liga 3 mai multe decat spectatorii care vin si va urmaresc meciurile de acasa.Daca va batut o echipa slaba, 3-2 la Cornu si 6-0 la Paulesti, echipa dumneavoastra cum poate fi catalogata domnule Vereu sau poate alt domn din sanul echipei. Gica Baragan are promovari citi jucatori aveti voi in lot, iar Ciobanu in afara celor mentionate fost de doua ori locul 2, de doua ori locul 1, iar anul acesta are 35 de goluri marcate pana acum. Asta este scurta istorie a echipei slabe cu o numiti dumneavoastra, puteti sa va mandriti cu ceva din cele relatate pana acum, la adresa echipei dumneavoastra. Domnul Dinu a spus adevarul, ca si domnul Beznea. Cititi declaratiile Donului Alexandru si a donului Butoi, care intradevar sunt neurti. Nu faceti bine denaturand adevarul(doare)este vina jucatorilor care nu au jucat nimic si care au demonstrat ca nu au valoare.Nu exista in echipa un jucator tehnic, toata practica un joc in forta, iar cand prinde o echipa cu jucatori tehnici asta se intampla. Acesti cinci jucatori care au vanit de la Astra 2 Ciorani si care sunt slabi dupa parerea dumneavoastra, au intors soarta unui meci cu Avantul Maneciu de la 0-1 si in inferioritate numerica la 5-1.Astia sunt jucatori slabi de care vorbiti. Si aveti grija cu jignirile si ortografia.

      Ștergere
    5. nu am jignit ci doar am spus adevarul iar in ceea ce priveste ortografia stai cuminte ca nu am nicio greseala uita-te in comm tau sa vezi greselile...si stai sa term pe primul loc ca mai e cale lunga , la blejoi oricum o luati.

      Ștergere
    6. Beznea Dorinel Mihai29 martie 2016 la 17:45

      Perfect adevarat!Punct,si..felicitari pentru comentariu!

      Ștergere
    7. Beznea Dorinel Mihai29 martie 2016 la 17:48

      Perfect adevarat!Punct,si..felicitari pentru comentariu!

      Ștergere
  12. Varful acela sovaiala ...sau cum ii zice a alergat de nebun fara a primii o pasa ..una ..in repriza a doua ..desi prima repriza à fost buna ptr cornu ...am urmarit meciul si asa ceva am zis ca nu se poate foarte slab joc al mijlocasilor care nu au existat...dar fundasii au facut meciul greu celor din cornu ..toti au stat pe teren..au mai facut si doua schimbari cu militaru ala ...care a gresit la 3 goluri ...si capitanul care nu are ce cauta la mijlocul terenului ..imi pare rau de cei din cornu ca eu cred ca alta le e valoarea...dar felicit paulesti care este deja campioana

    RăspundețiȘtergere
  13. Baaa orfanilor cand mai veniti la meci veniti ai voi mancati nu bauti alcolistilor ... si app cand decedati unu din voi. Sa ma sunati .. oricum in maxim 2 saptamani o sa ma sunati va pup ai condoleante :))) nu sunt balan sunt iacob

    RăspundețiȘtergere
  14. Oaie militaru jinga chiar si marius irimescu e batran numai poate deci sunt 4 jucatori printre titulari fata de echipa din tur si scuza ma toti sunt sub ce a fost in tur cu acel negreu dapo si baieti de la bucuresti care numai sunt e greu foarte greu pentru dinu sa obtina rezultatele din tur

    RăspundețiȘtergere
  15. vedeta de militaru numai figuri pe capu lui oaie e sub mediocru si portarul ala nici la fabrica nu e bun cornu o echipa de figuranti si de mercenari

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba e bn ca vb d cornu daca nu vb atunci era grav :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Pt suporterul echipei Păulești...ține minte:sunteți pe primul loc,pt ca întrecerea județeană e f slab calitativ.beneficiați de o conjunctură fericită pe o situație nefericită în majoritatea cluburilor în privința bugetului.dacă ești corect,vezi ca acel grup de jucători emigrează după fiecare promovare.dacă te bucuri pt aceasta strategie,te înșeli.încearcă să vezi ce va fi peste 1-2ani.încearcă să vezi cum va arăta echipă fără acești jucători care nu vor merge cu voi la brat la div c deoarece ei joacă și la futsal.o să aveți cam aceeași soartă ca majoritatea castigatoarelor de județ precedente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu ati inteles nimic din ce am scris,locuiesc in Ploiesti si merg la toate meciurile echipei Paulesti, dar si la Blejoi, Astra 2, Banesti, Plopeni etc, cand aceste echipe nu au meciuri in aceiasi zi cu Paulestiul. Am mentionat de acesti 5 jucatori,pentru domnul Vereu care a specificat clar ca echipa este cea mai slaba( daca va castiga liga A Prahova) din ultimi 7-8 ani.Echipele de futsal au dreptul la doi jucatori de div c.Cat despre plecarea celor cinci, ramane de vazut, intrucat Paulestiul daca va castiga barajul, va opta sa ramana in liga a Prahova.Iar eu voi fi suporterul echipei care va beneficia de serviciile unuia dintre cei cinci.

      Ștergere