sâmbătă, 19 martie 2016

Liga A. Tricolorul Breaza - AS Tufeni 1-1

Singurul meci de sâmbătă după-amiază din această etapă a Ligii A a fost influenţat de mulţi factori extrafotbalistici. Mai întâi, oaspeţii au aflat cu durere de drama din familia preşedintelui lor, Giani Chiotoroiu (despre care am scris aici), apoi, vremea şi-a pus din plin amprenta asupra desfăşurării partidei: a fost frig, a nins, astfel de terenul a devenit greu, ceea ce a creat dificultăţi în faza de construcţie pentru ambele formaţii. Totuşi, brezenii şi tufenarii au oferit un joc plăcut, echilibrat, în care au dovedit că fiecare dintre ele merită mai mult decât poziţia actuală din clasament.
Brezenii au fost cei care au deschis scorul prin Negotei, apoi au fost egalaţi de Brebenel. Până la final, oaspeţii au ratat în minutul 88 şi o lovitură de pedeapsă prin Braşoveanu, în vreme ce gazdele au ratat două mari ocazii prin care îşi puteau apropia victoria.
Tricolorul Breaza: Iscru - Brânzea, Neagu, Georgescu, Vlaicu - Chivu, Ţigănuş, Codreanu, Modrişan - Coman, Vintilă. Au mai jucat: Muşa, Urdea, Alexe, Negotei.
AS Tufeni: Filoti - A. Ştefan, Iordache, Braşoveanu, Mocanu - Ursea, Zecheru, Comnoiu, Ţânţaru, Anghel - Brebenel. Au mai jucat: Vane, Bridinel.
La finalul partidei, cei doi antrenori au declarata:
Florin Stăncioiu, Tricolorul Breaza: "În ciuda terenului greu şi a ninsorii, a fost un meci bun, echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Ambele formaţii puteau să obţină victoria, astfel că după părerea mea un reultat de egalitate este echitabil".
Robert Stoica, AS Tufeni: "Echipa noastră a ieşit din comă, dar încă suntem conectaţi la aparate. S-a văzut că am reuşit să ne întâlnim de două ori, la antrenamente, în săptămâna premergătoare acestui joc şi este îmbucurător că am reuşit să ne ridicăm după două rezultate catastrofale".

26 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusine Vintila ! De la meci la meci esti mai slab , nu ai ce cauta in fotbal

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bebe-strumf-to,nu mai zici nimic? V-a umilit prin joc o echipa mica,de cartier.

    RăspundețiȘtergere
  4. vintila este sub orice critica dar asta este nu avem alt atacant

    RăspundețiȘtergere
  5. Stancioiu demisia, esti slab tare, ai ajuns sa te umilesti pt un salariu, te huiduie lumea pleaca

    RăspundețiȘtergere
  6. Dl stancioiu pleacă fi demn de vârstă ta și asculta publicul care nu te dorește le breaza anul trecut ai vrut să ne retrogradezi cu fortuna așa ca 0leaca ca ești slab ca antr hai să dovedim maturitate și să nu depindem de niște bani de la primărie și să lăsăm urme invizibile în urma noastra

    RăspundețiȘtergere
  7. Din respect ptr cei care va ingnora și va displac dl antr demisionați să ușurați lumea de fotbal din oraș eu aș demisiona de la județ după atâtea meciuri în liga 1 rușine ăți stat pitit sub bancă de rezultatul să nu va vadă lumea

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde e ala care spunea ca bate Breaza la scor? Sa zica merci Breaza, daca dadea Brasoveanu gol din penalty in min 87 nu luau nici punctul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu doarme fraierica, daca dadea Vintila gol acolo va dadeam 4-5. Nu te mai c... in drum ca totul tine de conjunctura. Daca va dadeam gol acolo mai egalati voi la pastele cailor.

      Ștergere
  9. Tufeni a jucat fotbal. Robert Stoica a jucat bine 4.2.3.1 Breaza n a avut spatii sa patrunda spre poarta adversa. Dupa a mutat inspirat cand a fost condus. Felicitari Tufeni!

    RăspundețiȘtergere
  10. iara ai inceput mai nemancatule ti am spus sa nu te bagi la fotbal

    RăspundețiȘtergere
  11. mai postacule du te ma in ca nu stii ce vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  12. Rușine breaza ,rușine stancioiu,nu meriți să fi antr ac3stei echipe ai adus niște non valori la echipă ,Codreanu jucător care era rezultatul eternă la cornu,vlaicuuu nu a mai j de 1 an ,Georgescu unde a j acest băiat slab, țigănuș vine doar când vrea fără antr zici ca e mumie. Asta da selecție dl antr felicitări în continuare dar la următorul meci acasă să nu te mai vedem, pleacă cu sfere la aleea nucilor

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca Breaza avea alta atacant era mult mai sus

    RăspundețiȘtergere
  14. lasa clubul in pace si oamenii din el vezi ti de treaba mai anonimule ca nu tu esti lumea fotbalului tu esti nimeni

    RăspundețiȘtergere
  15. astea sunt posibilitatile la clubul breaza de acum poate odata cu noul primar vor fi alte posibilitati iar anonimul care scrie este nemancat rau

    RăspundețiȘtergere
  16. mars mai mizerie care contesti un antrenor cu licenta si care are promovari cate clase ai tu du te la zidarie si lasa fotbalul

    RăspundețiȘtergere
  17. ce contesti tu mai saracule? pe stancioiu ? vrei sa fii antrenor ? a facut si va face treaba buna la breaza tu mars la moloz

    RăspundețiȘtergere
  18. cu ce drept vorbesti tu de selectie mai zidare lkasa jucatorii in pace ca vin de placere tu mars la munca

    RăspundețiȘtergere
  19. ce sa schimbe noul primar? toti sunt o apa si un pamant ! nu e niciunul sa fie interesat de sport, primarul asta cel putin a fost la meciuri de 2-3 ori in 4 ani. crezi ca va schimba cineva ceva?

    RăspundețiȘtergere
  20. Unde sa dea Vintila gol?poate la sky la Păulești.asta e umflat prea mult de antrenori.dacă pui un fundaș mai zdravăn lângă el 90minute,poți să.i dai si un televizor.stancioiule,tu chiar nu.L vezi pe amortitul asta,ca ne scoate peri albi?

    RăspundețiȘtergere
  21. vintila este un tanar jucator care poate creste restul este can can

    RăspundețiȘtergere
  22. Băga.i picioarele intr.un lighean cu apă rece...sigur va creste)))

    RăspundețiȘtergere
  23. da...poate sa mai creasca prin copaci sau ce? tre sa fii orb sa vezi ca nu poate nimic! cr

    RăspundețiȘtergere
  24. de vrajala sunteti buni toti poftiti la munca nu mai stati cu mana ntinsa

    RăspundețiȘtergere