luni, 27 iunie 2016

CS Cornu se întăreşte şi şi-a făcut propria echipa de juniori

După ce a încheiat sezonul precedent pe un onorant loc 3, CS Cornu poare că îşi doreşte şi mai mult de la sezonul viitor. Despre ce se întâmplă la Cornu şi care sunt planurile, n-a vorbit chiar antrenorul echipei, Mihai Dinu (foto): "Am încheiat sezonul precedent pe un loc 3 la care puţini se aşteptau, dar acum noi avem obligaţia să ne pregătim pentru viitorul sezon cel puţin la acelaşi nivel. În acest sens, ne axăm pe două direcţii. Una  dintre ele este completarea lotului cu câţiva jucători valoroşi, care să aducă un plus de valoare echipei. Deja au semnat cu noi portarul Stroescu, Băcioiu, ambii evoluând în sezonul trecut la FC Băneşti, se va întoarce şi Sintulescu, care alături de Marian Bălan, de la Plopeni, vor face parte din lotul nostru. Lor li se vor mai alătura cel puţin alţi doi jucători de o valoare recunoscută la nivel judeţean. O a doua direcţie de dezvoltare a clubului nostru va fi înscrierea unei echipe de juniori în campionatul judeţean de juniori A. În afara unor copii din Cornu, vom aduce şi câşiva tineri jucători foarte talentaţi din ţară, cărora avem posibilitatea să le oferim cazare şi şcolarizare.
Astfel, nu se va mai putea repeta istoria din finalul sezonului trecut, atunci când erau conducători care plângeau pe la AJF cerând să fim depunctaţi pentru că nu am fi avut echipă de juniori, deşi pentru noi a jucat în sezonul trecut una dintre formaţiile clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina, ceea ce este perfect legal".
În privinţa meciurilor de pregătire, un program va fi conturat abia în perioada următoare, dar acestea vor începe în jurul datei de 15 iulie, unul dintre primii adversari urmând a fi cei de la Mislea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu