marți, 28 iunie 2016

Un punct de vedere din partea CS Brazi

Am primit din partea CS Brazi un punct de vedere, cu rugămintea de a-l publica. În privinţa materialului primit, nu fac nici un comentariu. Iată materialul: CS BRAZI, ADEVARATA CAMPIOANA a seriei "Vest" - Liga B Prahova
Tinand cont de regulamentul FRF (Articolul 13, alin. 4), CS BRAZI este echipa care, in mod normal, ar trebui sa termine pe primul loc in LIGA B Prahova, Seria Vest si, totodata, sa promoveze, PE MERIT, in Superliga B Prahova. De ce?
Echipa Viitorul Puchenii Mari trebuie penalizata, conform regulamentului, datorita faptului ca nu s-a prezentat la ultimele doua jocuri pe care le avea de disputat in returul Ligii B Prahova, Seria Vest (jocul cu AS Targşorul Vechi Stăncești, respectiv Petrolul Ologeni). Penalizarea consta, mai exact, in omologarea tuturor rezultatelor din returul campionatului cu scorul de 3-0 in favoarea adversarilor acestei echipe (Articolul 17, alin. 1, pct. b). 
Tinand cont de acest lucru, CS Brazi a fost singura echipa care "s-a incurcat" cu Viitorul Puchenii Mari si trebuie sa primeasca 2 puncte in plus, ajungand astfel sa cumuleze un total de 65 de puncte si sa fie declarata echipa CAMPIOANA, pe merit!
Clasamentul va arata astfel:
1. CS BRAZI - 65p
2. Rapid Ibrianu - 64p
3. CS Scorteni Mislea - 64p
4. AS Strejnic - 63p

9 comentarii:

  1. Dl Sandu echipele afiliate la AJF PRAHOVA functioneaza dupa regulamentul AJF, care trebuie sa fie in concordanta cu regulamentul FRF, si anume, articolul ce trebuie luat in discutie este articolul nr 15 din regulamentul AJF Prahova:
    Art. 15 Neprezentarea sau întârzierea la joc ,
    Alin 2 spune:
    - Dacă o echipă de seniori nu se prezintă, întârzie sau nu prezintă carnetele de legitimare la două jocuri în acelaşi campionat va fi exclusă din competiţie şi retrogradată în eşalonul imediat inferior în anul competiţional următor.
    - Dacă o echipă de seniori nu se prezintă la două jocuri în decursul unui campionat, iar echipa se află pe o poziţie de retrogradare (şi are influenţă asupra clasamentului) aceasta va fi exclusă din competiţie şi va fi retrogradată cu două trepte competiţionale.
    M-am saturat de promovari si retrogradari rezolvate prin neprezentari....ca si in cazul nostru, de la liga C pana la liga A Prahova, chiar va rog daca vreti sa faceti un material, va pot ajuta.... ca idee luati ultima etapa din liga A Prahova si o sa fiti uimit...ECHIPA GAZDA NU SA PREZENTAT LA MECI...echipa GAZDA.....vai de capul nostru

    RăspundețiȘtergere
  2. Rapid Ibrianu nu are ce cauta in campionatele din judetul Prahova!!!dl.Neculai,varog sa cereti informatii si pe acest subiect!exista relatie de rudenie intre un oficial de la Ibrianu si dl Negoita...asa au ajuns in Prahova,spre a dribla regulamentul din judetul Dambovita!!!!foarte,foarte grav!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Traisca conducerea AJF... care respecta regulamentele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot voi comentati? astia pe care i-a tinut nicu lazar in brate. nu e de ajuns ca v-a scos lazar din toate cacaturile? acum vreti sa va si promoveze. nu va e rusine? nesimtitilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Plangere penala si cel mai mic control,v-a duce la daramarea acestui clan mafiot din fotbalul judetean Prahova!!!!deocamdata suntem la nivel de barfe...pacat!!!se pierd bani,timp si mai grav...tineri talentati!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum .... (naiba ) cei de la Brazi ti-au trimis tocmai tie acest pct de vedere si nu l-au trimis pe la un ziar local sau central ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa ii intrebi direct pe ei, ca te stiu un apropiat al... fenomenului!

      Ștergere
    2. nu stiu ce inseamna pentru tine apropiat dupa mine este cel implicat direct in fenomen, nu cei care stau in tribuna si din cand in cand mai fac cate un comentariu.

      Ștergere
  7. Pana la urma promovarea s-a decis tot intre 4 pereti...rusine cs brazi si toata mafia ajf

    RăspundețiȘtergere