sâmbătă, 11 iunie 2016

Liga A, ultima etapă, partidele de sâmbătă dimineaţă, rezultate

Vineri după-amiază au început meciurile ultimei etape din Liga A, la fotbal. În primul meci al rundei, la Plopeni, s-au marcat nu mai puţin de 7 goluri, demonstrându-se că lipsa oricărei mize a descătuşat jucătorii ambelor echipe. În cele 4 partide de sâmbătă dimineaţă ar fi de consemnat aceeaşi apetenţă pentru goluri, dar şi remiza din  "9 Mai" şi victoria mai puţin scontată a formaţiei Progresul Drăgăneşti la Tufeni.
Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

6 comentarii:

  1. De ce ar fi surpriza victoria Draganestiului la Tufeni?Tufenarii sunt slabi de tot!Cornu,in ciuda lotului valoros nu a aratat mare lucru in retur,iar Breaza marelui Stancioiu a reusit salvarea de la retrogradare,asa cum acesta si-a propus inca de cand a preluat echipa!In rest,bafta Paulestiului la baraj,ca sa pice doar Suranii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stati linistiti ca vor pica 3 echipe si anume surani(care se vor desfiinta),URLATI SI BREBU!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești pe lângă băiatule...nu pot pica decât ultimele 2 din clasament.

      Ștergere
  3. Felicitări dl Stancioiu, ne ai promis fotbal adevărat, echipa de valoare , proiecte, noi așteptăm avem încredere în tine, la anul o să fim lideri, oricum tot tu o să rămâi, ca de politică....rezolva tot. Bine că avem ce vedea la jocuri, noi aia 4 suporteri care mai venim. Spor la salariu în continuare. Primăria să stea liniștita doar sunt banii populației, mai luam si taxa la handbal si la nea Cazan, poate intra fiscul peste voi!!! Noi așteptăm....hoților si amatorilor care sunteti

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa faca si Stancioiu?A intinerit echipa,toata lumea il iubeste,de la Balasescu,Pologeanu,Stere,Pelicanu',la jucatori si suporteri,ce mai...toti brezenii!Sa ne conduci echipa si pe viitor,cu aceleasi rezultate excelente,nea Florine!Ha,ha,ha,cum sa scapam de tine,cand politicul te tine in brate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine sa l mai tina in brate? balasescu si pelicanul au zburat deja. trebuie facut doar un referat de comportament ca motive sunt destule...asa ca linistiti va, in iulie avem antrenor nou. salut

      Ștergere