vineri, 3 iunie 2016

Liga A, etapa a 29-a, partidele de vineri, rezultate

Penultima etapă a Ligii A a programat astăzi majoritatea partidelor, ieşind în evidenţă înfrângerea liderului la Ceptura. Ultimul joc al etapei are sâmbătă dimineaţă la Măneciu.
Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

6 comentarii:

  1. Hopa hopa penelopa si carcotasi care mancau p aici acum o luna doua au luat teapa!!!Ole ole ola ola Brebu a ramas in Liga A!!!am inceput cu returul cu 5 pct si toata lumea ne vedeau retrogradati,dar am dat calculele peste cap la multi carcotasi!multumim la toti care au crezut in noi in special la suporterii nostrii fideli p care nu i.am dezamagit,multumim dl.Primar si la toata lumea care ne a fost alaturi!Hai Brebeneii!Tase

    RăspundețiȘtergere
  2. iar a facut Brebu blat???nu mai zice nimeni nimic de blaturi sau echipa asta chiar joaca fotbal?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai da putin pe la scoala. Mai taie un i de la "nostrii". Si da, felicitari...pentru blaturile facute. Anul viitor plopeniul are deja 6 puncte. Prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama,mama ce analfabet esti !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bv brebeneii le-am dat cu terenul în cap celor de la urlati

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări Tricolorul, spectacol, tot ce vrei să vezi la în joc, antrenor bun, Stancioiu,jucători de excepție Vintila, ....bravo, eu zic sa va retrageți amândoi ca v ați atins apogeul carierei, ati invis Surani, ....ooooaaauuuu, ne faceți orașul de râs.

    RăspundețiȘtergere