sâmbătă, 25 iunie 2016

CS Păuleşti a câştigat barajul de promovare în Liga a 3-a

La concurenţă cu primele meciuri din optimile Campionatului European din Franţa, la Păuleşti, echipa lui Iulius Mărgărit (foto) realiza o mare performanţă - câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a. După victoria din tur, de pe terenul formaţiei vrâncene, Euromania Dumbrăveni, păuleştenii s-au impus mai clar decât o arată scorul, 2-0, prin golurile marcate de Negoiţă (minutul 17, autogol) şi Ciobanu (minutul 75).
Acum, rămâne de văzut în ce măsură CS Păuleşti se poate înhăma la cheltuielile care se impun la nivelul Ligii a 3-a sau dacă vor continua la nivelul judeţean. Oricum, indiferent de ce decizie se va lua, CS Păuleşti a câştigat pe teren, pe deplin meritat, dreptul de a promova în eşalonul al treilea al fotbalului românesc.

4 comentarii:

  1. Ce ar fi de comentat...o echipa de c...t.Ambulantele au venit cu 15 min.inainte de joc...al doilea medic la 5 min dupa ora oficiala....jucatorii nu au putut veni la " banchet " cu sotiile sau prietenele (la o friptura si o salata),dar au fost 6 ziaristi....o conducere de c....Rusine conducerii celor de la Paulesti...pana si MARELE margarit a plecat de la pomana de dupa meci...Gurile rele 'spune "k de la Paulesti vor pleca Ciobanu,Butufei,Dumitru,Radulescu,Serban,Tugui,Pantelimonescu si alti doi - trei....plus domn profesor..oare de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari echipei din PAULESTI pentru PROMOVARE. Au demonstrat ca intradevar au fost CEA MAI BUNA ECHIPA din campionatul LIGII A PRAHOVA in campionatul 2015-2016. Cat despre afirmatia ca ambulantele au sosit cu 15min.inainte de inceperea jocului,SE VEDE
    CLAR ca a fost facuta de unul ce nu cunoaste ROAF. IN REST LE UREZ SUCCES IN NOUL CAMPIONAT CELOR DIN PAULESTI. AR FI RAU DACA ECHIPA S-AR DESTRAMA SAU DACA NU SE VA INSCRIE IN LIGA a 3a,deoarece reprezinta o localitate CU MULTA PUTERE FINANCIARA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Butufei,Ciobanu,Decebal Nae veniti la Bănești va așteptăm...

    RăspundețiȘtergere
  4. Butufei,Ciobanu,Decebal Nae veniti la Bănești va așteptăm...
    .

    RăspundețiȘtergere