miercuri, 8 iunie 2016

CS Păuleşti a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României

Meci spectaculos, cu nu mai puţin de 5  goluri, cu răsturnări de situaţie, în această după-amiază, pe stadionul "Astra" din cartierul ploieştean "9 Mai", acolo unde a avut loc finala fazei judeţene a Cupei României dintre CS Păuleşti şi CSO Plopeni.
Detalii - campinatv.ro/sport.

24 de comentarii:

  1. prost informat . a fost 1-0 , 1-1 , 2-1 , 2-2 si apoi 3-2. du-te la meci pe viitor si apoi scrie . mari greseli de arbitraj pro paulesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Arbitraj rușinos cu grave greșeli împotriva plopeniului. Ca sa vezi tenta arbitrajului la 0-0 centralul da indirectă în careul plopeniului pt ca cică a ținut portarul mingea în mana peste 6 sec. Va rog să-mi spuneți voi alt meci pe care l-ați văzut când s-a mai dat asa ceva. Rușine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene daca prin asta tu spui ca arbitrajul este rusinos si grave greseli impotriva "plopeniului"... atunci esti total pe afara. Acum imi dau seama de ce sunt injurati arbitri pe terenurile fotbal! Daca nu s-a mai dat in alt meci nu inseamna ca nu este regulamentar si ca arbitrul nu a procedat corect. Ia o carte de la un prieten de al tau arbitru sau mai bine cauta pe internet, ca vad ca ai, si apoi incepi si debiteaza prostii pe aici. Imi pare rau dar cu acest comentariu te cam faci de ras! Toate cele bune!
      Un fost arbitru

      Ștergere
    2. da mah a arbitrat ca la mondiale bai mare fost arbitru

      Ștergere
    3. Adevarat, arbitraj rusinos, arbitrul trebuia sa acorde celor de la Plopeni, zece galbene si trei rosii, pentru fotbalul dur practicat chiar din minutul 2(carton galben Dragos C) intrucat au fost sfatuiti de marele antrenor sa joace dur,la intimidarea adversarului(sase galbene si un rosu plus eliminare antrenor) ca altfel nu au nici o sansa. Stilul acestui antrenor si a jucatorilor sai lasa de dorit cand joaca cu echipe bune din campionat, de a pune presiune pe arbitrii(vezi meciurile cu Cornu, Banesti, Blejoi, Paulesti) si a incita jucatorii la violenta si razbunare dupa esecul din campionat( 0-5 cu Paulesti)unde Copilu si Trica au injurat si scuipat jucatorii adversi, mai ales pe fundasul cu nr. 2 (Tugui)iar arbitrii sau facut ca nu vad. Razbunarea pentru umilirea din campionat sa mutat la Cupa Mini Fotbal, unde la echipa Chedra activeaza patru jucatori de la Paulesti,( Butufei, Ciobanu,Pripu, Neacsu) iar la A.S Ploiesti 2010( Copilu, Balan,Lungu). Aici lucrurile au degenerat, intrucat jucatorii Plopeniului care activeaza la A.S. Ploiesti nu stiu sa piarda si recurg la joc dur pentru intimidarea adversarilor, scandal,injuraturi batai,huligani in toata regula. Pentru incidentele petrecute la Cupa LMF, Copilu a fost suspendat un an de zile,dupa ultimele informatii pe viata, intrucat in afara scandalului, a lovit arbitrul intalniri (ruptura a cinci coaste a arbitrului Piciu), iar Lungu si Balan patru etape suspendare si respectiv zece.Iar acum in finala Cupei au procedat la fel, sub supravegherea directa a oficialilor echipei. Copilu protestand si dupa meci si dorind cu ardoare sa intre peste arbitrii, sa le aplice tratamentul cu care este obisnuit huliganul imbracat in echipament sportiv.Este regretabil,ca pentru a castiga un meci trebuie recurs la asemenea fapte care nu au nici o legatura cu sportul in general si trebuie ca conducerea AJF Prahova sa ia masurile necesare, stoparii huliganismului pe terenurile de sport.Ce parere aveti domnule primar si domnilor conducatori al clubului Plopeni, fotbalul se joaca cu basicul nu cu injuraturi, dracuieli, imbranceli, batai, pumni, picioare si ale acte de huliganism pastorite de dumneavoastra. Aviz Scartaila, arbitrul a fost cu tine.Pentru neputinta din campionat( locul sase, fata de locul unu declarat la inceput de campionat) nu va razbunati pe altii,daca doriti mai mult aduceti jucatori si antrenori performanti. Exemplu - Paulesti, Boldesti, Astra 2 Ciorani etc.

      Ștergere
  3. Domnilor.....sant parinte de junior la Astra...dar ce am vazut azi....Dumi sau Dumitrache...cel de la Plopeni...a injurat si jignit tot meciul..cu niste rude mai... nu conteaza cum.Daca la pauza era 4-5- 0 ptr.Paulesti acest instructor mai sus amintit ( unde a antrenat k nu stie nimeni...a fost secundul lui Rachita si a fost dat afara...in rest.. prin piata ) era bucuros k e bine.dupa care potop...injuraturi.jigniri.scuipati..LOVIRI lui AMORARITEI.din partea jucatorilor din Plopeni ( din pacate nu le cunosc numele...its no name ).Cea mai rusinoasa premiera din istoria cupei judetene...dar CRANGASU uita in 2 luni....Ma intreb dk copilul meu
    merita sa mai mearga la fotbal....La Plopeni..e ala impaiat ( sta numai cu mainile in buzunare si plin de ....)..la Paulesti..fratele aluia cu mainile in buzunare....plin de......la Banesti...varul lor...la Blejoi...alt var....si asa mai departe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. d c nu spui si cum a arbitrat amoraritei iar de dumi stai cuminte ca nu e diferenta intre el si marele gh. rohat de la tara

      Ștergere
  4. Domnul Sandu....cum e turcul si pistolul...la Plopeni cu Banesti ati fost prezent si a-ti facut comentarii......azi a fost la fel...decat ca in rol principal... a fost MOURINIHO de Plopeni...alias dumitrache...vorba unuia din tribune...unde dracu a antrenat asta si ce rezultate a avut..dar merge de zici ca-i bagat in gips...Daca cel care da bani la aceasta echipa (EDILUL LOCAL ) isi poate permite...asta dupa banca, care IA bani publici si injura si incita,nu are nici o scuza.Imi cer scuze..poate ma ajutati si-mi spune-ti sau ne spune-ti..unde si ce rezultate a avut acest mare pseudo antrenor de la Plopeni..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O doamne, si tu ai omorat gramatica.. Vezi gunoiul din curtea vecina, cand in curtea ta e mocirla. Sper ca ai inteles metafora (figura de stil). Ia o carte de romana, nu mai sta la meci si comenta de altii.

      Ștergere
    2. By the way, 'murinio' se scrie Mourinho , dar ce sa faci , unde nu e cap, vai de picioare. Ai mai scris si cu majuscule sa se vada cat mai bine PROSTIA!

      Ștergere
  5. CSO PLOPENI sa va fie rusine pt circul facut,in special acel individ de pe banca in tricou albastru de se crede antrenor,iar la final,ca niste frustrati,v-ati varsat nervii pe arbitri,care au arbitrat foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut.in primul rand voi domnilor care vb despre fotbal,informativa mai bine despre antrenorul Dumitrache Daniel.Impreuna cu regretatul nea Giga Giurgiuveanu si Daniel Dumitrache am format o noua echipa de fotbal in 2005,deoarece echipa Metalu Plopeni s a retras din esalonul secund.Daniel Dumitrache a preluat o grupa de juniori formata din Plachta bogdan Grigore gabriel Catalin Vlad Cioc daniel Neagu Andrei Musat Adrian Cocor bogdan Nastase fabian Nicolae Ionut etc.in anul 2006 au revenit puiulet Andrei manole ionut lefter adrian emil drugau si altii fotbalisti.am promovat echipa din liga B in liga A prahova si in 2009 am luat cupa romaniei impreuna cu domn primar Nita Dragos Stefan Huza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Huza nu va mai laudati cu castigarea cupei in 2009, caci dupa cum spun sustinatorii echipei, ati castigat-o cu complicitatea AJF ului Prahova. Cititi comentariul, 09.iunie 2016,20:29.

      Ștergere
  7. In anul 2005 impreuna cu antrenorul Daniel Dumitrache si regretatul Nea Gica Giurgiuveanu am preluat o parte din fosti juniori si actuali juniori ai echipei Metalu Plopeni si am inscris echipa in liga b Prahova ,deoarece actionari clubului au retras echipa din liga a 2 a
    In 2006 am format Intersport Plopeni cu mai multi oameni iubitori de fotbal,ne mandrim ceea ce am realizat ptr oras si ptr tineri din oras.In 2007 am promovat echipa in liga a Prahova .In 2009 am luat cupa Romaniei Ajf cu CSO Plopeni.echipa am lasat-o lui Marius Voicila& Nicorescu Nouras .De la echipa antrenata de Daniel Dumitrache au facut pasul in Liga a 3 a la echipa Chimia Brazi jucatorii Catalin Vlad si Grigore Gabriel plus portarul Bogdan Plachta care era jucatorul lui FC Metalu Plopeni- Astra Ploiesti a plecat la Zimbrul Chisinau echipa antrenata de Gabi Stan.plus inca 4 juniorii antrenati de Ion Andrei antrenor care colabora cu Daniel Dumitrache au plecat la Petrolu Ploiesti Codreanu (n 93) Zamfir (n 93) Dumitru (n 93) Anton (n 94).

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc jucatorilor antrenorilor si conducerii Clubului CSO Plopeni pentru ca au ajuns in finala competitiei , unde am vazut cu toti ca nu te poti bate cu morile de vant,ptr mine voi santeti castigatori Cupei Romaniei Ajf Prahova editia 2015-2016

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca in 2009 cand Plopeniul a castigat Cupa Romaniei AJF Prahova,invinsi s-au batut cu morile de vant? Atunci nu va mai laudati cu castigarea cupei in 2009, ca singuri va acuzati.

      Ștergere
  9. Stimate asa numit 'domn' Badea, inainte sa va intereseze ce rezultate a avut 'ăsta' (Dumitrache), v-as ruga sa va documentati in privinta gramaticii lb romane. Am observat ca gramatica este o enigma pt dvs si in acest caz, comentariile nici n-ar mai trebui luate in considerare. Sunt cu mult sub nivelul unui om demn de a comenta un alt om, pe care pun pariu ca nu-l cunoasteti. Sa nu credeti ca doar comentariile sunt sub nivelul bunului simt, si dvs sunteti la fel. Dar stiti vorba romanului: "vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt acrii". PS.(= post scriptum, nu credeti ca v-am injurat) sa nu uitati sa va stergeti de engleza la gura ca v-ati murdarit putin.

    RăspundețiȘtergere
  10. CRISTI BADEA ,NU ASA VA NUMITIII ATI ANTRENAT SAU ATI CONDUS CU GANDUL CATI VA COPIIII SAU OAMNIIII CU COPIII ACASA

    RăspundețiȘtergere
  11. CARE VA CER SOCOTEALA CA NU POT SA PUNA PE MASA CE AU NEVOI DIN CAUZA UNUI ARBITRU CUM A FOST "AMOR"CU GRAMATICA NU MAI COTEAZA CAD SCRI PE TEL.DARD CA BAIATUL TAU ESTE MAI BN CA HAGIIII.SCUZE TOTI ANTRE.DIN PRIMELE 5 ECHIPE SUNT PLINI DE ...... CUM SPUI DUMNEATA MAI DUTE PE DRUMUL TAU......
    C

    RăspundețiȘtergere
  12. Prietene există n diferențe între Gica Rohat și antrenorul de la Plopeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ai n+1 motive sa nu comentezi in lipsa de informatie. Kisses

      Ștergere
  13. la PLOPENI se comit foarte multe greseli cu acest dumitrache. cel mai bun antrenor al echipei din ultimul timp poate,tanarul bogdan plachta,dupa un sezon foarte reusit din toate punctele de vedere a fost indepartat de acest mare character,cu ghilimele multe de rigoare,pentru a avea nde sa mai antreneze si el. rusine cso plopeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa sti ca ai dreptate,el nu a contribuit cu nimic la aceasta echipa,a stiut doar sa indeparteze jucatorii prin caracterul sau foarte urat,cei adusi de nicorescu si mai ales plachta.dar se vad marile rezultate ale acestui mare antrenorsi jocul minunat al echipei.poate ca cei din conducere si mai ales primarul ar trebui sa si faca cu totul alte calcule.

      Ștergere