miercuri, 2 noiembrie 2016

Haţegan a arbitrat excelent aseară în Champions League, FC Basel - Paris St. Germain 1-2

Ovidiu Haţegan a arbitrat excelent meciul de aseară din etapa a 4-a a grupelor Champions League, FC Basel - Paris St. Germain 1-2. Haţegan a fost foarte bine ajutat de asistenţii Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe, adiţionalii Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu şi rezerva Adrian Ghinguleac.
A fost un meci greu de arbitrat, cu multe faze la limită, cu miză, astfel că misiunea arbitrilor români a fost şi mai grea. În plus, atmosfera a fost una foarte încinsă. Haţegan a controlat excelent jocul, acordând 5 avertismente (3-2) şi o eliminare, în contul gazdelor, pentru al doilea avertisment, când scorul era încă 1-1. De asemenea, a fluierat 22 faulturi (14 comise de gazde - 8 de oaspeţi). Asistenţii au avut şi ei mult de furcă, 9 ofsaiduri (dintre care 8 pe atacul oaspeţilor), aici meritând evidenţiat Sebastian Gheorghe, care a avut în prima repriză mai multe decizii la limită, grele, toate foarte corecte.
Cu siguranţă, o notă bună pentru întreaga brigadă românească şi certitudinea că - în pofida a tot ceea ce întâmplă în ţară, pe tema arbitrajului - Haţegan şi colegii săi au făcut o impresie foarte bună.
De asemenea, Haţegan şi colegii săi au fost martori la unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii din Champions League, golul victoriei parizienilor fiind o adevărată capodoperă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu