joi, 23 noiembrie 2017

Câmpineanul Mihai Remus, de la Hagianu, la Naţională via Academia Hagi

Naţională under 15 a României se află în aceste zile la Chişinău, în Republica Moldova, acolo unde va susţine două meciuri amicale în compania reprezentativei similare a Moldovei. primul meci din această "dublă" a avut loc ieri, s-a încheiat cu victoria României cu scorul de 3-1, autorul ultimului gol al elevilor lui Adrian Văsi fiind Mihai Remus, care a fost introdus pe teren abia în minutul 50. Al doilea joc programat în Moldova are loc mâine, vineri, 24 noiembrie, de la ora 11.00.
Născut pe 12 aprilie 2003 la Câmpina, Mihai Remus a început fotbalul la clubul lui Hagianu (foto stânga), de unde a plecat în urmă cu ceva vreme la Academia Hagi (foto medalion). De aici au început să apară şi selecţiile la lotul naţional (foto dreapta jos), iar ieri, câmpineanul nostru a marcat primul său gol pentru Naţională.
Precedenta prezenţă a unui câmpinean la vreun lot naţional datează din perioada de glorie a clubului FCM Câmpina, prezidat la momentul respectiv de Dan Chiţu, acesta reuşind să-l impună la una dintre reprezentativele de juniori. Se întâmpla în urmă cu peste 12 ani...

3 comentarii:

  1. Numele lui e Parnau, m... Z...

    RăspundețiȘtergere
  2. La echipele naționale, în general sunt impuși jucători. De către unii care au influența.Cei "impuși "de Dan Chitu, Bica și Dumitrescu (dacă nu mă înșel ),aveau și valoare. Așa cum probabil, are și Mihai Remus PARNAU, dar, care, dacă ar fi rămas la Hagianu, ar fi jucat la selectionata de amatori Prahova Muntenia! Să îi urăm baftă lui PARNAU, să ajungă si la naționala mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere