vineri, 10 noiembrie 2017

Haţegan a arbitrat foarte bine prima manşă a barajului pentru calificarea la Mondiale, Irlanda de Nord - Elveţia 0-1

Aseară, în prima manşă a barajului pentru calificarea la Cupa Mondială, la Belfast a avut loc partida Irlanda de Nord - Elveţia, care a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Istvan Kovacs.
Brigada românească a arbitrat foarte bine un joc care nu a fost deloc uşor, cu decizii grele. De altfel, singurul gol al partidei a venit în urma unui penalty, corect acordat, pentru henţ, de arbitrul arădean. Haţegan a arătat numai două cartonaşe galbene (1-1) şi a fluierat 32 de faulturi (17 comise de gazde - 15 de oaspeţi). Asistenţii au avut trei ofsaiduri, toate pe atacul elveţienilor.

5 comentarii:

  1. Foarte bine? A fost îndelung criticat pentru penaltiul acordat elvețienilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna indelung? Erau 2-3 jucatori care incercau sa ii explice ceva... Foarte rar vezi sa nu protesteze nimeni, macar de forma, la alibi. Cat despre faza in sine, eu consider ca la maniera din intreaga partida, i se poate da credit la acea faza.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Toate comentariile ulterioare partidei îl pun la zid pe Hategan! Cartonaș roșu neacordat și un penalty incorect acordat. Două greșeli majore, cu impact asupra rezultatului partidei. Restul nu mai contează. Din păcate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tot acuza unii ca nu le permit postarea comentariilor. Da, este blogul meu, am regulile mele si nu voi permite niciodata cuiva sa ma jigneasca in casa mea! Nu aveti decat sa va faceti propriul blog, unde sa scrieti ce vreti! Si sa vedem daca acolo primiti pe altii care sa va injure!
    PS - Nu mai dau alte explicatii nimanui pe aceasta tema!

    RăspundețiȘtergere