duminică, 12 noiembrie 2017

Liga A, etapa a 13-a, rezultatele partidelor de duminică

Ultimele două jocuri ale etapei a 13-a au avut loc în această dimineaţă. Rezultatele complete şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

13 comentarii:

  1. Sant curios daca cineva il vede pe circul ala de pa banca Paulestului,care crede el ca e antrenor.Astazi,oricare alt arbitru il elimina din prima repriza....un circar,un contestatar non stop.Oare nu il vede nimeni.Zici ca e frate cu ala de la Maneciu .
    Oricum arata foarte urat si dupa el au inceput si "mari"jucatoriai Paulestului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Selectionier ce ai facut? Tot Vulpe? Sau Mainea? Promovam tineri....iesi iarasi cu placa ta, ...dar cam sare discul sincer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul selectioner te asteapta miercuri sa sustii selectionata Prahovei.Nu este o "placa" este o realitate,gaseste o echipa mai tanara si suntem "mucles".Si inca ceva ,nu este o scuza faptul ca promovam tineri si nici o tragedie ca am pierdut cu Maneciu.Asa ca te-ai bagat in seama aiurea.Avem antrenor tanar,echipa tanara si incredere in munca lor.

      Ștergere
  3. Antrenorul de la Paulesti (un mascarici)a inebunit pe margine.Arbitrii ar trebui sa-l dea afara permanent.Oare il mai suporta mult primarul din Paulesti???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vrea sa ai si tu un antrenor ,,mascarici'' care a adus la Paulesti un TITLU judetean,O PROMOVARE in LIGA lll, DOUA CUPE faza judeteana,o finala jucata acasa la Petrolul Ploiesti,calificare in faza nationala Cupa Romaniei doi ani la rand, ajungand in turul 5 si respectiv turul 4, eliminand echipe de liga 2 (Chindia Targoviste) liga lll (Flcara Moreni 3-0, Urban Titu de doua ori 3-1 si 3-0 Olimpia Ramnicu Sarat,etc si aducand echipe ca F C Brasov si Mioveni echipe care au activat in liga 1.

      Ștergere
    2. Bay baiatule nu a adus nimik daca era smecher si voi toti erati valorosi ramaneati in liga 3.asa niste pasarici mici care baga niste bani degeaba si mai fac si egal la niste batrani care au jucat mai bine ca ei.asa ca ramaneti pe locul 2 si gata

      Ștergere
    3. Cred ca esti unul din cei care luati bani de la el.A avut performante,fiindca a avut cei mai buni jucatori Toata lumea stie ca da bani din buzunar si ca de asta il tin aia.Ca antrenor e varza,toti jucatorii il vorbesc,dar il accepta ca le da bani din buzunar...Decebal Nae stie mai multe.Radulescu nu mai vrea sa apere ca nu-i ma da profesorul surplusul,asa ca lasati-ma cu Paulestiul su cu profesorul lor.

      Ștergere
    4. care promovare in liga 3? de ce nu se joaca in liga 3?

      Ștergere
    5. Da, sunt performante bune pentru un antrenor de liga a 4 a.A antrenat mai sus de liga județeană? Știu, are merite mari pentru evoluția acestei echipe, a investit banii personali, a mișcat lucrurile în direcția buna a infrastructurii la baza sportivă, echipa a avut stabilitate financiara. Era interesant de văzut dacă ar fi putut să gestioneze aceasta echipă în liga 3.Până atunci să avem rezerve în ce privește capacitățile sale de antrenor.

      Ștergere
  4. Paulesti niste mascarici pai cu un om in plus 30 min nu ai o ocazie.dupa meci te duci la arbitrii si ii certi ca sunt slabi cand tu cu toate vedetele tale nu ajungi la poarta.petrolu 95 or avea ei mai multi batrani dar nu i as da pe aia de la paulesti

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca îi schimbai cu cei de la Paulesti erati pe locul 2 ,asa sunteti la coada clssamentului,iar din retur daca nu gasiti alt finantator (Ene din ianuarie nu va mai poate sustine financiar)adio liga A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se face cheta si tot se ramane stai lin jucam de placere si placerea si mai mare este cand vin fotbalistii de la paulesti si fac un egal bine ca au scapat si cu egal

      Ștergere
  6. La petrolul 95 este de placere.la voi este pe bani si bani degeaba.daca erai valorosi ramaneati in liga 3.singura echipa din prahova care a facut de rusine prahova voi sunteti si daca nu cotizati pe la don lica acum erati prin superliga.

    RăspundețiȘtergere