sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Liga A, etapa a 15-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

Mai multe partide din etapa a 15-a a Ligii A s-au încheiat în urmă cu puţine momente. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

15 comentarii:

  1. Breaza, o figură frumoasa , trei victorii consecutive! Felicitări băieților pentru rezultate și
    consiliului local pentru finanțare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat mai tolereaza huliganii ajf ul.Vin din Campina sa vad un meci de fotbal pe care jucatorii si conducerea echipei Brebu il transforma in lupte.Arbitru Neagu batut de jucatori si conducerea echipei.Astazi la Cornu un meci fara incidente intre echipe civilizate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Brebeneilor, nu ziceti nimic de ultima voastra isprava?

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar a tras pe nas Ticalaie?))

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai in liga c si la brebu se intampla vandalisme.Conducatori,jucatori,spectatori,participa impreuna la scadaluri,batai,intimidari impotriva echipelor adverse si a arbitrilor,mereu gasind motive hilare,mereu sunt nevinovati???????????

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule 14.02 ce nu iti ajunge ??? Ai ceva de spus tu in fotbalul judetean? Stai mah linistit acasa. Si de unde stii tu ce s-a intamplat ? Spune si de arbitrajul lui neagu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ticălaie tot un nimeni esti, doar că acum esti un nimeni celebru. Ai avut nevoie de extra round? Doar la brebu ești smardoi...pe la campina te-am vazut doar pisoi.

      Ștergere
    2. Tu esti smardoi anonimule ??? Nu cred ca esti nici macar pisoi bai zero barat ...

      Ștergere
  7. Gheorghita din glia Brebului...
    Va stie lumea de cel putin 25 de ani,ce toporasi sunteti.Pe voi mereu va
    fura arbitrii cand pierdeți acasa.Ca si fair_play in fotbal,tot la nivel de cizmulite cu noroi ati tamas.Cand ii vezi pe Ticalaie si pe Dumitru ce comportament au pe teren,te apuca groaza.Chiar nu se sesizează nimeni in clubul ala in legatura cu apucăturile de primitivi a celor 2?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai alcoolic anonim daca nu esti pasarica spune-ne si noua cum te intitulezi sa stim de unde sa te luam.vad ca te bagi in seama aiurea si nu prea e cazul,stai cuminte la cotet!

      Ștergere
  8. Rusine Brebu !! Niște huligani anti-fotbal , toate punctele pe care le aveți sunt din intimidare si "topoare" . Sunt curios de decizia AJF 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu te stingi repede curiosule😂🤣

      Ștergere
    2. razi tu razi da nu e rasu tau asta...o sa fie frumos vreo 5-6 etape numai in deplasare in retur :))))

      Ștergere
  9. Avand in vedere antecedentele(prea multe in ultima perioada/ani) nu este decat o singura decizie:excluderea din competitie!!!!

    RăspundețiȘtergere