sâmbătă, 17 februarie 2018

Amical. FC Băneşti - Tricolorul Breaza 2-2

Cel de-al cincilea joc amical a adus, pentru fotbaliștii Tricolorului, prima remiză din acest an, în compania uneia dintre grupările cu pretenții din campionatul județean, a patra clasată în ierarhia la zi, FC Bănești.
Disputată pe sinteticul de la Câmpina, partida a început sub o dominare a gazdelor, care și-au impus posesia, dar prima șansă mare de gol i-a aparținut lui Mircea Ivan, care din 6 metri nu l-a putut învinge pe Iscru.
La poarta cealaltă, băneștenii au obținut un penalty în minutul 23, la un henț al lui Brânzea, Petrescu trimițând pe lângă de la punctul cu var; acesta s-a revanșat însă, două minute mai târziu, când l-a executat pe Toma cu un șut din interiorul careului. Replica brezenilor nu s-a lăsat, însă, prea mult așteptată, în minutul 28 Șovăială fiind angajat în suprafața de pedeapsă adversă și șutând cu stângul la colțul lung al porții adverse. Repriza a doua s-a desfășurat pe aceleași coordonate, cei doi portari evidențiindu-se prin intervenții spectaculoase, cele mai mari ocazii pentru formația noastră fiind ratate de S. Ivan - a cărui lovitură de cap din 6 metri a fost deviată de Cojocaru peste bară - și Zamfir - a cărui minge a fost scoasă de pe linia porții de Soreanu. Și, cum jocul greșeala așteaptă, Marius Vișan a înscris pentru 2-1 după un contraatac, scorul final fiind stabilit însă de Negotei, care a transformat cu precizie o lovitură de pedeapsă acordată în ultimele minute pentru un fault asupra lui Albină. A fost un antrenament reușit pentru jucătorii ambelor echipe, ultimul amical pentru formația brezeană urmând a se desfășura duminica viitoare, când, pe același teren, aceasta va înfrunta pe Muntenii Câmpina.
Tricolorul Breaza: Toma - Manta, Dumbărescu, Ov. Gheorghe, Brânzea, Zamfir, M. Ivan, A. Duricu, M. Duricu, Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: Briotă - S. Ivan, Damian, Albină, Negotei, I. Călin.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu