miercuri, 21 februarie 2018

CS Câmpina continuă litigiul cu HM la Curtea de Apel Bucureşti, unde a atacat o decizie a FRF

Litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina este deja bine cunoscut în lumea sportului din Câmpina. Deşi există o decizie a Comisie de Recurs a FRF, decizie "definitivă şi executorie pe plan naţional" şi care dă dreptate clubului HM, CS Câmpina a decis că continue litigiul. Iar soluţia găsită a fost "formularea unei acţiuni în anulare la Curtea de Apel Bucureşti împotriva deciziei Comisiei de Recurs a FRF, în paralel solicitându-se şi suspendarea deciziei până ce instanţa se va pronunţa asupra cererii noastre", după cum a declarat preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican (foto).
În acelaşi timp, Curtea de Apel Bucureşti nu a acordat încă un termen pentru judecarea cererii clubului câmpinean. Între timp, AJF Prahova ar trebui să pună în aplicare decizia FRF. O întreagă babilonie şi te întrebi: cui foloseşte? Ce câştigă sportul câmpinean din această luptă a unor oameni orgolioşi?
Riscurile pe care şi le asumă CS Câmpina sunt destul de mari, putându-se ajunge până la dezafilierea clubului. Dacă merită sau nu, rămâne de văzut!

3 comentarii:

  1. Orgoliosi, pe bune? Vrei sa faca fiecare ce vrea in orasu asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dezafilierea clubului este iminentă..Potrivit articolului 18.1 din statutul FRF, Adunarea Generala poate sa excluda un membru daca acesta nu isi indeplineste obligatiile financiare fata de FRF, daca incalca in mod grav regulamentele, statutul, normele si hotararile FRF.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stoican este depășit total. Cel(cei) care îl tolerează în continuare se fac părtași la niște matrapazlâcuri care sunt bine cunoscute de toate lumea .De ce ?Cine v-a răspunde dacă secția de fotbal v-a fi dezafiliata? Instanțele sportive s-au pronunțat .CS CÂMPINA e bun de plată! Să plătească toți cei care au girat această colaborare, adică Stoican, Opatchi și Fratila. Sau să facă apel la TAS,dacă îi țin curelele!

    RăspundețiȘtergere