marți, 6 februarie 2018

AS Tufeni revine din vară

Conducerea clubului AS Tufeni a postat pe pagina de Facebook a clubului că din vară îşi va relua activitatea. "Giani Chiotoroiu şi Dan Enescu se vor întâlni cu conducerea AJF Prahova pentru a vedea din ce ligă îşi poate relua echipa activitatea", se scrie în comunicatul amintit.
AS Tufeni a avut o evoluţia frumoasă încununată cu promovarea în Liga şi o finală a fazei judeţene a Cupei României. AS Tufeni s-a retras din competiţiile judeţene la jumătatea sezonului precedent, dar, iată, după numai un an şi jumătate, îşi manifestă intenţia de a reveni în competiţiile oficiale.

3 comentarii:

  1. Revine AS Tufeni, dar de ce sa vandut cu putin timp in urma?Vad ca aceiasi echipa de conducere este ,oare nu puteau sa mearga mai departe cand aveau si echipa si suporteri aproape ce le-a lipsi?Acum se milogesc sa-i bage in superliga ca au conditii dar nu este normal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca vorbesti ca sa te afli in treaba,esti prost informat prietene,AS Tufeni nu s a vandut,asta si pentru cunostinta ta,iar inscrierea va fi in liga B,daca se va putea,daca nu in liga C.Este dureros ca niste neaveniti vorbesc despre fotbal fara sa aiba minime cunostinte.Cine plateste ca sa cumpere o echipa de fotbal la nivelul asta????

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cand a-ti dat echipa la Ploiesti la Petrolul 95 nu erati tot in aceiasi echipa de conducere?Atunci ati intrebat si suporteri care va ajutau si ei cum puteau ,nu prea.Acum veniti si spuneti ca facem echipa mama ce emulatie o sa fie.Ne mai pacaliti o data va mai pacaliti si pe voi ,o sa va certati iar si gata plecati linistiti si reveniti,exact ce se intampla si in politica.

    RăspundețiȘtergere