marți, 27 februarie 2018

CS Câmpina este citată la AJF Prahova pentru a pune în executare hotărârea FRF

O premieră pe site-ul AJF Prahova - CS Câmpina a fost citat pentru şedinţa Comisiei de Disciplină din 5 martie, dată la care am putea asista la o decizie fără precedent în fotbalul prahovean: dezafilierea CS Câmpina.
Vă reamintesc că în decembrie 2017, printr-o decizie a Comisiei de Recurs a FRF devenea definitivă şi executorie pe plan naţional o decizie a AJF Prahova prin care CS Câmpina era obligat să înapoieze către HM Junior Câmpina 9 jucători şi să achite o sumă consistentă în schimbul altor 9 jucători. Nu mai reiau povestea, este arhicunoscută...
Cert este că s-a ales această modalitate inedită de a cita CS Câmpina, iar - potrivit unor surse - dacă până la data respectivă, FRF va primi citaţia pentru procesul civil intentat de clubul câmpinean, am putea asista la o decizie de dezafiliere a CS Câmpina!

9 comentarii:

  1. Nu cred că se va ajunge la dezafiliere, probabil vor plăti și vor înapoia cei 9 jucători .Dar, dincolo de aceste lucruri , rămâne modul în care a fost condus acest club. Amator, cu aroganta,de doi inși , Fratila și Opatchi !Un dezmăț în banii publici! S-a scris despre nenumăratele nereguli și până acum s-a pus batista pe țambal.Ei bine, nu mai merge așa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și Stoican, marioneta celor doi .O marioneta care va trebui să tragă ponoasele. Doar el a dat cu pixul! Nu-i mai puțin adevărat că a câștigat bani frumoși la CSC.

      Ștergere
  2. Daca se dorea sa se faca fotbal la un nivel mai ridicat la Campina era cu totul altceva, dar asa eu consider ca s-a infiintat doar ca sa fure fiecare cum poate de acolo.O sa vedeti in cativa ani ca aceasta echipa va disparea. CSS Constantin Istrati de ce nu sunt bagati in seama? De ce nu au si ei conditii mai bune unde sa se poate antrena. Unde se antreneaza ei , este bulevard. Sportivii trebuie sa fereasca lumea sa nu primeasca o sulita sau un disc in cap. Si din cate observ la momentul actual ei sunt singurii care aduc rezultate in Campina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Care ar fi "sursele "alea dl. Sandu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Concret , care ar fi neregulile? Daca orice fr....ier are un interes sau o frustrare intra aici si arunca vorbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neregulile? 1.Contractul păgubos cu HM .Rezultatul ?-240 000 lei și returnarea a 9 jucători și, mai grav, o posibila dezafiliere. 2.Angajarea fără concurs a lui Claudiu Dumitrescu. 3. Angajarea fără concurs acum lui Claudiu Andrei. 4.Secția de natație funcționează fără antrenoarea care a câștigat concursul. Antrenează Stoican. 5.Evaziune fiscala la greu la bazinul de înot. 6.Cheltuieli nejustificate cu echipa de juniori A, care primesc indemnizații de 300 -400 de lei. Cu ce scop? 7.Folosirea unor jucători care aparțin altor echipe în jocurile cu Cimislia și în alte jocuri de pregătire, lucru interzis de regulament. 8.Stoican este președinte, profesor și antrenor cu norma întreaga .Cum e posibil? Este suficient?

      Ștergere
  5. De site-ul CS Câmpina ce ziceți? Jalnic! La câți bani se cheltuie puteau să aibă un site decent, cu mult mai multe informații. Domnul Fratila, cu o mare experiență în domeniu, ar fi putut să fie mai exigent cu comunicarea la CSC.Doar e șeful comisiei de sport .

    RăspundețiȘtergere