joi, 22 noiembrie 2018

Daniel Hagianu, un câmpinean la Școala de Antrenori de Fotbal din Spania

În 2 noiembrie anul acesta, Daniel Hagianu, antrenor în cadrul clubului HM Junior Câmpina, a fost admis la Centrul Național de Formare a Antrenorilor din Spania. Tânărul câmpinean a dat un examen pentru a fi admis și va fi îndrumat și sprijinit de bunul său prieten Valentin Chirigoi, fost jucător și antrenor la Coruna Câmpina, deținător al licenței A UEFA de antrenor, în prezent antrenor la centrul de copii și juniori al clubului de primă divizie, Leganes. Aspiranți la obținerea licenței PRO, cei doi colaborează în cadrul clubului Grand Muraya, condus de Valentin Chirigoi și unde Daniel Hagianu va fi jucător și antrenor secund. Centrul de Formare a Antrenorilor din Spania este condus de Miguel Galan, fost candidat la funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal.

21 de comentarii:

  1. Altul din familie care face referire la licența pro. Bai cu minciunile voastre ...i-ați bacul întâi (nu ala de la Brăila) . Iar referitor de marea diploma de antrenor la care face referire e echivalentul celei de instructor sportiv eliberată de Ajf unde n-ai nevoie de bac. Aschia nu sare departe de trunchi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avea licența A și acum face cursurile pentru licența PRO? Impresionant! Mâine -poimâine îl vedem pe Dani Hagianu antrenor la liga 1! Ce mai zice acum, marele Opatchi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMPRESIONANT e câta prostie e in capul unora.Cum sa aibă licența A când el n-are nici bacul luat. Nepoate nici nu te primește pe usa școlii de antrenori daca n-ai examenul luat.Iar prima licența pe care o poți lua in cazul in care ai bacalaureat e licența B.

      Ștergere
  3. Pai în România de ce nu....? E nevoie de bac, mi am adus aminte. În România doar procese poate ne mai scoatem odată, precum pe vapor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Liga Nordului poate . Când l-or pune aia sa le zică unde a jucat fotbal si sa le facă o demonstrație de tehnica pică pe spate.Eu zic sa-l numească Dănăilă ministru sportului pentru ca da competenta pe dinafara. Si era sa uit : Mircica in locul lui Tudorel Toader.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stancioiu,Dumitrescu,Opatchi,Visan,Nuta ,Dinu,oameni care au reprezentat si reprezintă ceva in fotbal fie ca vorbim de ei ca foști jucatori, fie ca antrenori nu au licența PRO si au si bacalaureatul pe deasupra pentru ca altfel nu aveau carnete de antrenori de ce credeți daca ar fi așa ușor nu se duc si ei la un curs in Spania pentru așa zisa licența?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre cei enumerați mai sus, doar Stancioiu și Nuta au licență A.Ceilalți, Opatchi , Dumitrescu Visan și Dinu au licență B. Nu știu ce au reprezentat ei în antrenorat până acum, nu am auzit de mari performante. Despre licența PRO. ..e departe de toți, să fim serioși!

      Ștergere
  6. Sa-l vezi pe Daniel cum o sa alerge prin Spania pe la porțile stadioanelor sa facă câte o poza cu câte un antrenor ca apoi sa o posteze si sa scrie sub ea: "eu si cel mai bun prieten si mentor"🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost întâi Mircea Hagianu care a spus că e singurul antrenor din Câmpina cu licență pro, acum o să facă și Dani cursuri pentru licență pro. Nu vă e rușine? Ia fă nea Mircea o poză cu licența PRO și tu, Dani, cu licenta A și postați -le pe site-ul domnului Neculai,dacă vă tine cureaua!

    RăspundețiȘtergere
  8. Verifica listele de admitere bac toamna 2018...si apoi indoctrinatu-le, incearca sa vorbesti. Simplu, oameni ca tine nu doresc sub nici o forma ca tinerii sa apara in viata sportului Campinean, vrei doar tu, asa cum ai fost educat pe vremea lui Ceausescu, atunci cand Uzina te facea antrenor...hai...zi buna ca vorbesti aiurea si fara rost...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre cine vorbești? Cine a fost făcut antrenor la uzină?

      Ștergere
  9. Acum am înțeles din ce cauza nu a fost contactat de Mara sau Geri sa le antreneze echipele: nu aveau cum sa plătească un posesor al licenței A.

    RăspundețiȘtergere
  10. Câtă ipocritate aveți, dar așa este in Romania si in general in viata, atunci când vedeți un om pe care nu-l cunoașteți si care este peste voi cu multe clase bineînțeles că apare invidia si comentariile răutăcioase(asa numitul hate). Aveți dovezi ca nu a luat bacalaureatul sau ca nu are licență de antrenor? Nu inteleg aceste comentarii cu "anonim " așa va credeți voi mai presus de el, dând comentarii cu anonim? Sunteti jalnici ,în loc să vă ocupați de viața voastră faceți afirmații greșite și judecății oamenii mai buni decât voi...Nu aveti idee câtă muncă, pasiune și dorință scunde in spatele acestui om,dar ce sa zic trăim în România unde oamenii de nimic ii judeca pe cei care își doresc ceva cu adevarat. 👎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dacă a luat bacul în toamna e imposibil sa aibă licenta A.

      Ștergere
  11. Câtă ipocritate aveți, dar așa este in Romania si in general in viata, atunci când vedeți un om pe care nu-l cunoașteți si care este peste voi cu multe clase bineînțeles că apare invidia si comentariile răutăcioase(asa numitul hate). Aveți dovezi ca nu a luat bacalaureatul sau ca nu are licență de antrenor? Nu inteleg aceste comentarii cu "anonim " așa va credeți voi mai presus de el, dând comentarii cu anonim? Sunteti jalnici ,în loc să vă ocupați de viața voastră faceți afirmații greșite și judecății oamenii mai buni decât voi...Nu aveti idee câtă muncă, pasiune și dorință scunde in spatele acestui om,dar ce sa zic trăim în România unde oamenii de nimic ii judeca pe cei care își doresc ceva cu adevarat. ��

    RăspundețiȘtergere
  12. N-ai inteles nimic:deranjează minciunile pe care le arunca familia Hagianu pe "piața". Crezi ca daca Mircea si mai nou fisu ar spune corect ce fac s-ar lua cineva de ei? Dar când auzi ca unul are licența PRO iar "nimeni pe drum" de fisu are licența A te apuca greață. Daca vrei tu sa o musti n-ai decât dar sa-ți spună personal. Si daca nu mint a scris cineva mai sus citez:"sa facă poza la diplomele pe care zic ca le dețin si sa le publice aici".Si cum ai zis: in Romania din cauza unor incompetenți mincinoși care nu au realizat nimic notabil dar care vor sa iasă in fata nu merg lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cititi articolul cu atentie,nu ati mai vb ca prostii.
      Scrie ca e admis la scoala de antrenori,deci trebuie sa faca toate
      gradele B,A SI PRO.
      BRAVO LUI!

      Ștergere
  13. E foarte simplu să oprească Dani aceste comentarii. O poză a licenței A, care înseamnă în aceleași timp ca are și bacul.Hai Dani , fii barbat!

    RăspundețiȘtergere
  14. HAGIANU M.
    DANIEL 272 6654 LICEUL TEHNOLOGIC UCECOM "SPIRU HARET" BREAZA PH DA SERAL TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE Utilizator experimentat 5.25 5.25 LIMBA ENGLEZA B1-B1-B1-B2-B2 MATEMATICA TEHN GEOGRAFIE Utilizator incepator 6.26 REUSIT

    Şah mat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sesiunea de toamna 2018, admis. Pun pariu că nu are nici licență B. Nici la B, nu merge fără bac.

      Ștergere