duminică, 25 noiembrie 2018

Liga C, Seria Câmpina, etapa a 13-a, rezultate și clasament

Energia Pietroșani - Steaua Mărgineni 5-0
Olimpia Comarnic - Unirea Bărcănești, nedisputat
Arizona Zalhanaua - NG Bărășanca, nedisputat
Unirea Brătești - CS Șirna Tăriceni 2-2
AS Șotrile - Tineretul Balta Doamnei 8-1
AS Pușcași - Viitorul Provița de Sus 3-1
Viitorul Predești - Viitorul Poienarii Burchii 1-1
Clasament
1. Olimpia Comarnic 27
2. Viitorul Poienarii Burchii 23
3. Viitorul Predești 23
4. AS Pușcași 22
5. AS Șotrile 22
6. CS Șirna Tăriceni 19
7. Arizona Zalhanaua 19
8. Viitorul Provița de Sus 14
9. Steaua Mărgineni 13
10. Energia Pietroșani 10
11. Unirea Brătești 5
12. Tineretul Balta Doamnei 4
13. Unirea Bărcănești 3

12 comentarii:

  1. R al doilea meci s-a jucat . 9. 1

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles ca din nou au provocat scandal cei 2 frati de la echipa Cs Sirna.Ambii sunt incadrati in M.A.I.Se pare ca nimeni din aceasta structura nu le face nimic,de A.J.F.nu mai zic...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratii Nuca, ce sa le ceri la jandarmi? Minte multa nu se cere, sa fii prost sa ai putere! Doi analfabeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti distrus . Cred ca cel analfabet esti tu Dar pe șantier nu iti trebuie carte multa . Dacă frații erau pe șantier pb nu se vorbea atât de ei . Si daca nu fac nimik tot ii vb de rau dar sunt obișnuiți. Dacă ești prost te vb de rau, dacă ești bun la fel .

      Ștergere
    2. Incearca o carte de gramatica! Care agramat dintre cei doi frati esti? CEl mic sau cel mare? Se poate vedea in postarile lor pe paginile de socializare cata carte siu si in ce hal faulteaza limba romana!

      Ștergere
  4. Vai de capul tau . Frustrarea e mare. Oricât ai încerca nu vei avea valoarea lor . Acesti oameni au reușit în viață prin propriile forțe. Da poate la fotbal sunt mai pătimași ptr ca dau bani din buzunar si le place sa castige pe teren dar sunt niste oameni deosebiți , familiști . Tu probabil iti bagi unghia in gât ca nu poti fi ca ei realizati cu familii frumoase. Urla cât vrei vei rămâne un anonim toata viata ta . Nu sunt apărătorul lor dar cand vad un neica nimeni cum arunca ch noroi in niste oameni buni nu pot sta nepăsător. Mori invidiosule!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu postez cu profilul meu iar anonimul esti tu! Nu vad unde e legatura dintre familie si huliganism/analfabetism?

      Ștergere
  5. Cat despre tine rapidistule t3 asteapta un proces la tribunal ptr cele afirmate. Fiecare raspunde ptr ceea ce zice . O sa plătești cu varf si indesat ptr jigniri . Asta o spune fratele mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De când e jignire constatarea lipselor acute de cunoștințe? Mai bine puneți mana pe carte ca faceți haina statului de râs!

      Ștergere
    2. De când e jignire constatarea lipselor acute de cunoștințe? Mai bine puneți mana pe carte ca faceți haina statului de râs!

      Ștergere
  6. Sincer esti prea prost ca sa ma pun la mintea ta .Esti un frustrat te doare rau faptul că eu si fratemiu am reusit sa ne întemeiem familii frumoase, gospodării îngrijite. Te roade rau nu ?? Probabil esti unul fara familie, care are o gospodărie de iti e scârba sa o privești si care isi îneacă amarul în alcool. Greșesc?? Nu cred !! Dacă ești atât de inteligent si bărbat pe cât te crezi nu te mai ascunde in spatele unui cont necunoscut. Eu cel putin ptr meseria de jandarm pe care o am facut o facultate, am cursuri la activ cata vacanta si tu . Vrei sa facem un concurs de cultură generală sa vedem care dintre noi 2 e cel analfabet?? Oricand Frustratule anonim!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))))) inainte sa vrei sa faci un test de cultura cu mine analizeaza-ti textul care plinde greseli. Cat despre scoala nu are rost sa comparam ;) UPB (daca stii ce inseamna) in comparatie cu ce ai facut tu! E de rasul curcilor. Si inca o data nu am facut nicaieri referire la familie!

    RăspundețiȘtergere