duminică, 4 noiembrie 2018

Liga C, Seria Câmpina, etapa a 10-a, rezultate și clasament

Olimpia Comarnic - Arizona Zalhanaua 2-1
Steaua Mărgineni - Unirea Brătești 4-0
Unirea Bărcănești - AS Șotrile 1-2
NG Brătășanca - AS Pușcași, nedisputat
CS Șirna Tăriceni - Viitorul Predești 1-2
Tineretul Balta Doamnei - Viitorul Poienarii Burchii 0-3
Viitorul Provița de Sus - Energia Pietroșani 4-2
Clasament
1. Olimpia Comarnic 21
2. AS Șotrile 19
3. Viitorul Poienarii Burchii 16
4. Arizona Zalhanaua 16
5. Viitorul Predești 16
6. CS Șirna Tăriceni 15
7. AS Pușcași 15
8. Viitorul Provița de Sus 14
9. Steaua Mărgineni 13
10. Energia Pietroșani 7
11. Unirea Brătești 3
12. Tineretul Balta Doamnei 3
13. Unirea Bărcănești 2

15 comentarii:

  1. https://www.observatorulph.ro/exclusiv/102317-incident-la-un-meci-de-fotbal-din-liga-prahova-un-politist-este-acuzat-ca-si-a-faultat-adversarul-care-celebra-golul-victoriei-foto

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot acest huligan??!! Întrebați-l pe dl observator Cincinat cum a plecat cu mașina vandalizata de la meciul din Burchii unde acest "colos al politiei romane" și cu zmardoiul de frate al sau care nu știe a sta în bocanci și-au dat în petec! Câte abateri cu probe mai trebuiesc pt a se lua masuri???

    RăspundețiȘtergere
  3. Istoria negativa a echipei din Varnita au ca primi actori acesti 2 frati care din pacate ambii poarta haina statului ..care nu au ce cauta pe langa stadion dar mai ales ca jucatori ....acum au aterizat in satul nostru a face iatorie si aici D.le profesor antrenor scapati de aceste puslamale ..huligani...batausi cat mai rpd ca sa nu v.a stricati si d.voastra imaginea Trebuie ca acel baiat de la Predesti sa.l duca in fata instantei si sa faca si o plangere la unitatea unde este angajat batausul Afara cu ei de la echipa

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul care a scris stie cumva cum a fost zgariata ( in crengi) masina domnului observator cincinat? Dacă știe il rog sa meargă la poliție și să dea declarație ptr ca faptasul sa fie gasit. Chiar il rog dar sa aibe probe ptr ca organele abilitate să ia măsuri. În legătură cu incidentul de la acest meci adevarul e cu totul altul pe teren sunt intrări mai tari nu suntem domnișoare altfel am sta la cratița. Ă fost într-adevăr un contact din care ambii jucători au ieșit cu hematoame la genunchi de fapt in zona moale ( lovitură oarbă dacă știți ce inseamna) dar asa e cand ai o funcție importantă si iti faci serviciul cum trebuie iti faci si dușmani care profita de o asemenea șansa să emigreze imaginea unui om familist, apreciat de colegi si sefi . Dar frustrarea unora e mare , iar despre fratele " zmardoi" care nu stie nici sa stea in bocanci a cel om are o școală, o facultate , a jucat fotbal la un nivel ridicat si cand vede ca este neindreptatit si furat este normal sa isi apere echipa si banii 0e care îi dă din propriul buzunar . Si zmardoi asa cum il numești nu a lovit pe nimeni . Dar uniforma statului deranjează sunt obișnuiți acesti 2 oameni . Rusine sa va fie voua

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul care a scris stie cumva cum a fost zgariata ( in crengi) masina domnului observator cincinat? Dacă știe il rog sa meargă la poliție și să dea declarație ptr ca faptasul sa fie gasit. Chiar il rog dar sa aibe probe ptr ca organele abilitate să ia măsuri. În legătură cu incidentul de la acest meci adevarul e cu totul altul pe teren sunt intrări mai tari nu suntem domnișoare altfel am sta la cratița. Ă fost într-adevăr un contact din care ambii jucători au ieșit cu hematoame la genunchi de fapt in zona moale ( lovitură oarbă dacă știți ce inseamna) dar asa e cand ai o funcție importantă si iti faci serviciul cum trebuie iti faci si dușmani care profita de o asemenea șansa să denigreze imaginea unui om familist, apreciat de colegi si sefi . Dar frustrarea unora e mare , iar despre fratele " zmardoi" care nu stie nici sa stea in bocanci a cel om are o școală, o facultate , a jucat fotbal la un nivel ridicat si cand vede ca este neindreptatit si furat este normal sa isi apere echipa si banii 0e care îi dă din propriul buzunar . Si zmardoi asa cum il numești nu a lovit pe nimeni . Dar uniforma statului deranjează sunt obișnuiți acesti 2 oameni . Rusine sa va fie voua

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul din Tariceni poate acesti 2 jucători uneori au gresit dar istoria echipei din Varnita se identifică cu ei. Datorita lor Varnita ă avut echipă care a ajuns în s3mifinalele cupei, datorita lor Varnita ă fost prima echipă cu o bază decența, iar acum a venit la Tariceni sa scoată acesta echipă din mocirla in care se zbătea de multi ani. Ă luat echipă de pe ultimul loc si ai dus-o in lupta ptr promovare . Au adus jucători, antrenor, oameni cu bani lângă echipa, au cumpărat treninguri ai venit cu sufletul si poate de aceea mai gresesc. Dar dacă pleacă ei se alege praful de acesta echipă. Dumneata ce ai facut ptr acesta echipă? Sunt sigur că nici 2 lei nu esti in stare sa dai la taxa. Ii urasti pe acesti oameni ptr ca tu nu poti niciodată sa calci in urma lor . Si sa sti ca jucător ca Nuca mare nici Tariceni si nici Varnita nu va avea in istoria lor . Omul asta mănâncă fotbal pe pâine dacă ar avea si susținere financiară ar reuși să facă o echipă sa se lupte cu orice CLUB din Prahova asa cum a reușit acum cativa ani la Varnita . Dar invidia frustrarea si răutatea incapabililor e mare . Tia dat frasu vreo amenda si de aceea nu ii înghiți? Sau esti vreun varnicean costea Jenut??

    RăspundețiȘtergere
  7. '' În legătură cu incidentul de la acest meci adevarul e cu totul altul pe teren sunt intrări mai tari nu suntem domnișoare altfel am sta la cratița. Ă fost într-adevăr un contact din care ambii jucători au ieșit cu hematoame la genunchi de fapt in zona moale''

    Nu pot sa cred ce citesc.Intr-adevar, asa sunt intrarile pe teren, dar omiti multe lucruri.Ceea ce incerci tu sa faci este sa manipulezi adevarul, cand stii foarte bine care a fost. Acuzatul in cauza, a lovit de pe margine ( fiind schimbat la pauza) , miseleste, jucatorul care se bucura de reusita. Atat ! De pe margine !

    In teren sunt acceptate intrari mai tari, atata timp cat sunt in limita regulamentului, dar nu a fost cazul aici. Nici nu mai are rost sa aduc in discutie, amenintarile pe care le poti cataloga ca abuz in serviciu, cum ca ,, te prind eu '', ,, te fac eu '' , ,, eu sunt smecher politist si iti dau amenda '' etc, amenintari cu care toata lumea din jurul comunei este familiara.

    Oricat ai incerca sa schimbi perceptia lumii asupra evenimentului petrecut, adevarul este cunoscut de toata lumea, sunt prea multi martori, inclusiv proprii jucatori. Ar fi fost mai usor sa fie recunoscuta fapta, un moment in care si-a pierdut controlul si cu asta-basta.


    RăspundețiȘtergere
  8. Bine punctat. Se încearcă sa se influențeze cititorul care nu a fost prezent la meci și care prin metode polițienești pot fi derutați în a afla adevărul. ADEVĂRUL ESTE CA NEDELCU A LOVIT CA UN HULIGAN DIN AFARA TERENULUI PE UN JUCĂTOR ADVERS CARE SE BUCURA PT ECHIPA SA DE GOLUL MARCAT, LOVITURA MISELEASCA IDENTICA CU FAPTELE DE ZI CU ZI CÂND TE ATACA MIȘELEȘTE pt ca fără haina ce o poarta e un zero! Dar sa se aștepte și la flagrant și atunci sa vezi probleme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Te deranjează mult faptul că acest om prin propriile forțe ă reusit in viata. Ă reusit sa isi întemeieze o familie frumoasa , sa isi faca un nume sa fie respectat. Frustrarea e mare la tine pb iti plângi de mila ca esti un neica nimeni . Ati așteptat acest moment sa il faceti cu ou si oțet dar dumnezeu e sus si va lovește cand va e mai bine. Dacă dădea cu pumnul il juca în picioare mai credeam sa fie terfelit dar ptr o simplă piedică?? Sa va fie rusine sunteti un ratat care se ascund3 in spatele unor comentarii . Dacă sunteți bărbat iesiti in fata sau va e frica sa nu fiti acuzat de calomnii . Oricum NICIODATA nu veti călca in urma fraților o sa rămâi toata viata ta un ANONIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, putin in pasa ce a realizat omul asta in viata. Ca e respectat, ma cam indoiesc. Nu prea il suporta mai nimeni, in afara grupului de prieteni ( probabil ca nici aia toti ) .Faptul ca abuzul de putere oferit de functia pe care o poseda ii creeaza iluzia de respect, e altceva.

      Ce e deranjant este ca minte in continuare, cand toata lumea stie adevarul. A, mai nou, ameninta in stanga si in dreapta pe toata lumea sa stearga postarile, de parca nu ar fi dreptul fiecaruia sa distribuie ce doreste.Sa mai citeasca legea aia inca o data, ca na, trebuie sa o respecte si el, nu doar sa o aplice. Nu mai suntem in comunism de ceva vreme, desi actiunile domnului cam in directia aia tind.

      Si da, n-o sa calc niciodata in urma fratilor. E un tel mult prea mic si josnic ca sa mi-l propun.

      Ștergere
    2. Păi nu o sa calci in urma fraților Frustratule. Acesti 2 oameni au realizat ceva in viata lor prin munca , prin scoala , au familii frumoase, cu copii frumosi, gospodării îngrijite. Tu probabil esti un ratat fata familie fara job, cazut in patima alcoolului si Te doare cand altii au reușit in viata. O sa crapi de la atâta invidie . Te doare rau loosere nu ??

      Ștergere
  10. Tu care scrii aici încercând sa îl disculpi pe *domnul politist*ești de fapt polițistul ====dar ce mare grad ai ma? Ce mare realizare ai în viata ma? Ce dacă ai familie frumoasa cum au alte sute de mii, ce dacă ai venit la o echipa de maidan sa joci turca? Ca tine e lumea plina de funcționari publici cu ceva pregătire, facultate, familie poate și sportivi mult mai buni și fair play ca tine. . Ce mare om ești tu ma când ești băgat pana la gat în noroi și vorbești de parca toată lumea din Europa te invidiază ca ce om sus ești tu! Ești o Panarama dacă nu ai recunoscut din prima ca ai avut o scăpare și gata cu Tam tamul. Ești zero! Și acum sa știi ca eu care îți scriu nu am treaba cu fotbalul, te cunosc destul de bine și chiar îți sunt superior! La serviciu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul superior eu nu sunt polițistul dacă ești atât de curios dar la felul cum te exprimi esti prea prost ca sa înțelegi. Nu mai arunca cu noroi ca te vede Dumnezeu . Lasă-l pe om in pace si nu te mai da tu ala inteligentul ca nu esti nu incerca sa pari ceea ce nu esti . Dacă îți dau o dictare habar nu ai sa scrii. Deci fi ceea ce esti, fi natural fi prost

      Ștergere
  11. Bai meseriașii ăștia care tot vb .Omul poate ă avut o reacție de moment dar Pana la urma ce ia facut? Ia rupt piciorul, ia dat vreuna in fata de ia rupt dintii?? E doar o simplă contuzie asa cum se intampla de multe ori in timpul unui meci . Cine sunteti voi sa il criticați? Niste neica nimeni care habar nu au sa lovească o minge . Dacă era un simplu om , un muncitor care făcea un gest asemănător făceați atata tam tam ?, Nu dar cand e vb de un polițist care își face treaba la locul de munca e momentul potrivit sa aruncati cu noroi . Acest superior de la locul de munca nu mai mânca atât caca ca iti pute gura si lasă-l pe om in pace ca nu a omorât pe nimeni
    Il faci zero, panarama, dar adevăratul zero barat esti tu . Dr ascunzi in spatele unor comentarii din lașitate.Dute si spune-i omului in fata ce te deranjează dar esti prea las, ANONIMULE, asta vei fi toata viata ta un ANONIM , un frustrat care pb ă încălcat legea și care nu a reușit nimik in viata lui .

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai Anonimi pe aici. Luați-vă la cearta anonimilor.

    RăspundețiȘtergere