marți, 25 septembrie 2012

Bogdan Mănescu: ”Blogul fcunirea.blogspot.com nu reprezintă punctul de vedere al clubului!”

Sunt puțini cei care înțeleg fenomenul fotbalistic la adevărata sa valoare și care conștientizează diferențele între o echipă ”de județ” și una din eșaloanele naționale. În schimb, sunt mult mai mulți cei care și-au făcut un obicei din a scuipa acolo unde au lins o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp...
În peisajul mediatic local există un blog care poartă numele clubului Unirea Câmpina - www.fcunirea.blogspot.com. Materialele care apar aici nu reprezintă punctul de vedere al clubului Unirea Câmpina, ci este doar o joacă a... nu se știe cui, care folosește abuziv numele și simbolurile celui mai titrat club câmpinean al momentului.
”Blogul respectiv - ne-a spus președintele clubului Unirea Câmpina, Bogdan Mănescu (foto) - nu ne aparține și nu reprezintă punctul de vedere oficial al clubului sau al conducerii. Am încercat să aflăm cine îl administrează, dar ne-am lovit de un zid... Fiecare este liber să facă ce crede de cuviință, dar mi se pare că s-a întrecut deja limita, folosindu-se abuziv numele clubului nostru, sigla clubului și alte însemne ale unui club la care se muncește serios. De altfel, prin intermediul dumneavoastră pot să-i anunț pe iubitorii fotbalului din Câmpina că în momentul de față se lucrează la un site, realizat profesionist și în cadrul căruia încercăm să găsim o formulă inclusiv pentru un magazin online cu produse purtând sigla Unirea Câmpina. Acela va fi site-ul oficial al clubului nostru. Cât despre tot felul de oameni frustrați care folosesc, în opinia mea, abuziv numele clubului Unirea, nu am ce să comentez!”
Poate acum înțelege toată lumea...

2 comentarii:

  1. Dar rezultatele cand or sa se vada ?! Despre jocul echipei ...Au fost disponibilizati nejustificat Cernea, Baragan s.a.!

    RăspundețiȘtergere
  2. mara vino inapoi la echipa...dk actuala conducere mai sta ne ducem de rapa...

    RăspundețiȘtergere