joi, 27 septembrie 2012

De ce tratează comisiile lui "Don Lică" cu duhul blândeţii acte grave de huliganism?!

În etapa derulată la finele săptămânii trecute au avut loc mai multe incidente pe maidanele lui "Don Lică", unele dintre ele fiind reflectate şi pe acest blog. Astăzi a avut loc şedinţa Comisiei de Disciplină, care a judecat toate aceste incidente grave. Sancţiunile sunt jalnice, de prostit proştii şi parcă membrii acestei comisii vor cu tot dinadinsul să încurajeze astfel de acţiuni.
Iată doar câteva exemple:
Prahova Nedelea - AS Tufeni, 1-1, Liga B Prahova: în minutul 90, un spectator pătrunde pe terenul de joc şi-l scuipă pe un arbitru asistent. Verdictul comisiei: ultim avertisment şi amendă 50 lei!!! Părerea mea: pierderea meciului cu 3-0 şi suspendarea terenului pentru minim 6 jocuri!
Voinţa Măneşti - San Sar Malu Roşu, 0-1, întrerupt în minutul 68, Liga C Prahova: jocul a fost suependat definitiv de arbitrul Ionuţ Gheorghe din cauza unei bătăi generale. Verdictul comisiei: 0-3, terenul suspendat o etapă, 100 lei amendă, 3 jucători (doi de la gazde şi unul de la oaspeţi) suspendaţi între 2 şi 6 etape! Părerea mea: dacă meciul s-a oprit din cauza unei bătăi generale, excluderea ambelor echipe din competiţie!
Voinţa Filipeşti de Târg - Viitorul Mărgineni, 0-0, întrerupt în minutul 22, Liga C Prahova: arbitrul Răzvan Ioana a supendat definitiv partida după o bătaie generală la care au participat jucătorii ambelor echipe şi spectatori! Verdictul comisiei: amânare din lipsă de probe!!! Părerea mea: excluderea meblor echipe din competiţie!
Sigur, "Don Lică" susţine că el nu are nici o treabă cu comisiile din subordinea sa. Da, Chiar nu are nici o treabă, dar aşa în general, nu numai cu comisiile... "Don Lică" ori este de acord cu aceste măsuri extrem de blânde, le acceptă - eu cred că el le decide! - şi este vinovat, ori habar nu are ce se întâmplă în suborinea sa şi atunci este cel puţin tot atât de vinovat!
De ce evită comisiile lui "Don Lică" să ia măsuri ferme pentru eradicarea violenţei? Păi, nu se mai poate mândri "Don Lică" pe la Bucureşti cu numărul mare de echipe din "parohia" sa, nu mai are de la ce echipe să încaseze tot felul de taxe... şi argumentele pot continua...

Un comentariu:

  1. cum sa excluda echipe din competitie de unde isi ia banutu daca le scoate

    RăspundețiȘtergere