duminică, 23 septembrie 2012

Scandaluri și o bătaie generală pe maidanele lui ”Don Lică”!

În partidele de astăzi din campionatul județean, pe maidanele lui ”Don Lică” s-au produs noi grozăvii...
Astfel, în Liga C Prahova, Seria Slănic, la Mărgineni, a avut loc un mare derby local între Voința Filipești de Târg și Viitorul Mărgineni. Înainte de prezentarea incidentului, ar trebui spus că echipa Voința Filipești de Târg, care își dispută meciurile de pe teren propriu la Mărgineni, este formată în primul rând de jucători din Mărgineni, care s-au certat cu vechii componenți ai actualei echipe Viitorul Mărgineni. De aici, o atmosferă tensionată la care Marian Deaconu a decis să trimită
o brigadă formată din Răzvan Ioana și doi foarte tineri arbitri - Mădălin Tudor și Cătălin Avram, care tremurau - la propriu - de frică!
Ei bine, doar vreo 20 de minute au fost suficiente pentru a se declanșa o bătaie generală, în care au fost implicați atât jucători, cât și oficiali, dar și spectatori din ambele tabere! Firesc, Răzvan Ioana a pus capăt partidei și a plecat!
Înainte de a solicita excluderea ambelor echipe, pun o întrebare: câți bani a primit ”Don Lică” și oamenii săi pentru a omologa terenul de la Mărgineni, pentru că prin lipsa condițiilor de orice fel la arenă se creează premizele unor astfel de violențe?! ”Don Lică”, ești la fel de vinovat ca și huliganii care au dus astăzi la întreruperea definitivă a jocului! Ar trebui să excludeți cele două echipe și să plecați acasă!
În aceeași serie și la partida AS Mehedința - Tricolor Coțofenești, scor final 0-4, arbitrul Marcel Marin a fost nevoit să oprească mai multe legitimații ale jucătorilor echipei gazdă, care s-au dovedit extrem de violenți după această înfrângere!
”Don Lică”, rușine!

2 comentarii:

  1. de meciul de la manesti ca a fost intrerupt de Gheorghe Ionut tot pentru bataie generala de ce nu zice nimeni nimic>?

    RăspundețiȘtergere
  2. Relatarea dvs a fost cam exagerata "tremurau - la propriu - de frică" si imi permit sa va spun acest lucru pentru ca nu cred ca ati fost prezent la acel meci, intr-adevar colegul Avram Catalin este stagiar si nu ar fi trebuit delegat la un asemenea meci , din punctul meu de vedere este important ca incidentele nu au pornit in urma unor greseli de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere