joi, 27 septembrie 2012

CSM Câmpina revine la... Câmpina! Pe stadionul... ”Rafinăriei”!

Plecată de pe stadionul ”Poiana” după ce acesta și-a schimbat proprietarul, CSM Câmpina a anunțat că va juca meciurile de pe teren propriu la Strejnic. Acest lucru s-a și întâmplat deja, dar ultimul meci pe teren propriu la Strejnic va avea loc sâmbătă, ulterior, formația prezidată de Virgil Guran revenind la Câmpina, dar pe stadionul ”Rafinăriei”, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu Unirea Câmpina, singura formație de Liga a III-a din localitate.
Totul s-a întâmplat ieri,
fără ca nimeni din conducerea clubului Unirea să fie întrebată sau măcar informată. ”Ieri, senatorul George Severin a avut o discuție cu patronatul Rafinăriei, care a acceptat să ne închirieze arena până la finalul sezonului, astfel încât putem să revenim la Câmpina”, a declarat astăzi Virgil Guran, președintele CSM Câmpina.
La rândul său, președintele clubului Unirea Câmpina, Bogdan Mănescu, ne-a precizat: ”Am auzit și eu de acest lucru, dar nu am primit nici un fel de document oficial de la Rafinărie. Noi avem un contract de comodat cu Rafinăria asupra stadionului, clubul Unirea a investit foarte mulți bani în acest stadion și cred că era de un minim bun simț să fim și noi consultați, informați, să ni se ceară părerea... Vom vedea în zilele următoare, dar nu îmi place ceea ce s-a întâmplat și nici nu consider că este corect!”
Personal, cred că meciul dintre Unirea și CSM continuă...

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. la ora actuala CSM CAMPINA ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA DIN ORAS .DACA AR FII SA SE JOACE UN MECI DIRECT ACUM , CSM -UL AR BATE LA MINUM 2 GOLURI DIFERENTA. TT

    RăspundețiȘtergere
  4. PROPUN UN MECI AMICAL: CSM CAMPINA-UNIREA CAMPINA, CU BILET DE INTRARE 2,5RON . FONDURILE OBTINUTE SA SE DONEZE CASEI DE COPII ADA MARINESCU . VA FII UN SPECTACOL TOTAL CU FOARTE MULTA LUME LA MECI. CINE VA FII MAI BUN VA AVEA PARTE DE GLORIA ORASULUI CE ZICETI? . THOBIAS

    RăspundețiȘtergere