duminică, 30 septembrie 2012

Liga lu' Lică: Precizia Breaza - AFC Brebu 3-2

Au marcat: D. Bădărău 4, Cojocaru 53 (pen.), Boroș 75 / Savu 56, M. Marcu 92
Precizia Breaza: Herescu - Boroș, Brânzea (cpt.), Goran, Soreanu - Fl. Voinea (82 Nica), D. Bădărău (59 Negotei), Cojocaru (87 Olteanu), Duricu - V. Urdea (77 Istrati), Șovăială. Antrenori: Cornel Vasilescu (principal), Robert Istrati (secund).

AFC Brebu: Ciobotaru - Zamfir, Savu (cpt), G. Radu, Durbac, Niţă, Grigore, Toader, M. Marcu, Bunea, Motoroiu. Antrenori: Robert Săvulescu (principal), Valentin Bunea (secund).

Arbitri: Adrian Illyeș (Ploiești) - Sorin Nistor (Ploiești), Roxana Bănăseanu (Câmpina). Observator: Tudor Negoiță (Ploiești)

A fost, astăzi, pe stadionul Parc, un meci destul de tensionat între două formații bune, care au practicat un joc frumos. Din păcate, arbitrajul lui Adrian Illyeș a fost relativ modest față de ceea ce se așteptau cele două echipe, cu faze lăsate fără avantaj, cu o ploaie de cartonașe din care trei roșii;
dacă revenim la fotbal, echipa noastră a intrat repede în meci și a deschis scorul prin D. Bădărău în minutul 4, care a stabilit destul de devreme scorul pauzei. În repriza a doua jocul celor două formații a fost mult mai spectaculos, ratându-se de ambele părți cel puțin 3 ocazii de gol. Pentru echipa noastră au mai înscris Cojocaru din penalty și Boroș, în timp ce pentru oaspeți au punctat Savu și Marcu. Am ieșit din zona periculoasă și așteptăm meciul din deplasare de la Plopeni unde sperăm să ne descurcăm onorabil.
Sursa foto şi text: www.aspreciziabreaza.blogspot.ro

2 comentarii:

  1. nu-i nimic brebeniiiiii....puteti mult mai mult.....se vede knd lipseste adevaratul capitan(stanulescu)...asta eee....sau knd nu e si al 2 portar....reveniti.va si o sa terminati in primele 5....numele meu Corind Alexandru Gabriel(olteanu)

    RăspundețiȘtergere
  2. se vede cand lipseste adevaratul capitan(stanulescu)....nu.i nimik....reveniti-va si o sa terminati in primele 5....CORIND ALRXANDRU GABRIEL

    RăspundețiȘtergere