sâmbătă, 27 iulie 2013

Amical: Fortuna Poiana Câmpina - Astra II Ciorani 2-1. Galeria câmpineană încearcă să se apropie de... Fortuna

La începutul jocului, mai mulţi iubitori de fotbal din Câmpina au afişat un banner "Guardia Câmpina". În acest grup s-au aflat deopotrivă fani ai fostei Poiana sau FCM Câmpina, dar şi din galeria fostei formaţii CSM,
aceştia din urmă declarându-se scârbiţi de tot ceea ce se întâmplă acum la ACSM, pe care nu o mai consideră echipa reprezentativă a Câmpinei. Suporterii vor să adopte Fortuna, în speranţa unui fotbal de calitate, ceva mai curat şi mai aproape de Câmpina şi Poiana Câmpina.

4 comentarii:

  1. Ce bine ar fi fost daca Fortuna era acum in Liga 2!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUNTEM SUPARATI (NU SCARBITI), DAR NU SUNTEM TRADATORI . DACA UNII AU FOST LA MECI , ASTA NU INSEAMNA CA TRADAM ECHIPA . AU FOST LA MECI CA SIMPLI IUBITORI DE FOTBAL . S: un suporter csm-ist, care va merge maine la paulesti la meciul paulesti- aCSM campina.

    RăspundețiȘtergere
  3. FC POIANA CAMPINA a fost si va ramane echipa de suflet a orasului Campina chiar daca aceasta s-a desfintat, acum ca a aparut noua echipa Fortuna vom merge la meciuri dar pana ne va intra la suflet va trece mult tmippentru ca POIANA nu se uita asa usor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere