miercuri, 24 iulie 2013

Amical: Vulturii Proviţa de Sus - CSC Poiana Câmpina 0-6

Astăzi, la Proviţa de Sus, a avut loc un meci amical, în care s-au întîlnit formaţiile Vulturii Proviţa de Sus şi CSC Poiana Câmpina, ambele activând în Liga B Prahova, poienarii venind din postura de nou-promovată în acest eşalon. Partida a fost la discreţia poienarilor,
proviţenii acuzând şi mai multe absenţe în lot. În final, CSC Poiana Câmpina a învins cu scorul de 6-0, un rezultat dătător de speranţe pentru iubitorii fotbalului din Poiana Câmpina.

5 comentarii:

  1. POIANA CHIAR SI-A FACUT ECHIPA...PROVITA NICI NU A EXISTAT,CHIAR AM FOST LA MECI SI SUTN PROVITEAN,AU MERITAT VICTORIA,SE PUTEA SI MAI RAU.NU STIU DAR CRED CA LA NOI LA ECHIPA NU A LIPSIT NIMENI DEACEEA MA GANDESC CU GROAZA IN NOUL AN.BRAVO POIANA CAMPINA

    RăspundețiȘtergere
  2. SE cunosc mutarile facute de cei din Poiana Campina si se vede dorinta de joc,dar cu atata aroganta nu stiu ce vor face...Daca pana acum se zbateau sa inscrie cate un gol in fata provitenilor si cei de acolo le aratau respect de data aceasta ei s-au comportat total opus.Caracterul unora lasa de dorit si uita cine i-a ajutat cand nu aveau unde sa isi dispute meciurile.Asta este...facerea de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au acuzat din plin lipsa magazionerului si al copiilor de mingii,sa fim seriosi aveau toata echipa :))))))) Lupta Poianaaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Poiana Bravo pentru rezultat,aveti o echipa extrem de buna ! Sper sa ajunga poiana unde a fost odata

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un meci de pregatire in care CSC Poiana Campina s-a impus cu scorul de 6-0 + 3 goluri anulate si alte mari ocazii de gol.Echipa poienarilor a facut un meci spectaculos pentru publicul venit in numar destul de mare.Multumim domnului Alin Ioan Moldoveanu pentru sustinere, antrenorilor, jucatorilor si suporterilor.Succes spre promovare!!!Liga A Prahova va fi mai bogata cu un club cu traditie.

    RăspundețiȘtergere