duminică, 28 iulie 2013

Două amicale programate astăzi s-au amânat

Astăzi ar mai fi trebuit să aibă loc două meciuri amicale: AS Tufeni - CS Cornu şi Steaua Mărgineni - CSC Poiana Câmpina.
Ambele partide au fost amânate.

6 comentarii:

  1. Partida AS TUFENI - CS CORNU nu s-a amanat, practic CS CORNU nu s-a prezentat. In lipsa echipei CS CORNU baietii de la TUFENI au facut un antrenament. CS CORNU echipa care a promovat in Liga A, promovare reusita de Mara cum numai el stie cum si in ce fel, isi permite sa nu onoreze un meci de pregatire. Apropo echipa CS CORNU mai are jucatori? Antrenori stim ca nu mai are, au plecat. De ce? ..........

    RăspundețiȘtergere
  2. esti total pe dezinformat cornu au onorat acest meci cei de la tufeni nu aveau doctor si au pierdut cu 3-0 la masa verde

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest Mara este un nimeni care ii place grandomania. Drept dovada se da cocos cu cei de la ACSM pentru chiria stadionului,ca omul trebuie sa traiasca din ceva ca altfel este vai de el.La pacalit pe Tiseanu acum 2 ani si a facut cea vrut cu bani de la primarie,dar la Cornu nu ia mers ca acolo primarul Nanu are control total si nu lasa bani pe mana unora ca MARA.Peste tot se lauda ca jucatorii lui sunt a doua familie....,este total FALS pentru ca lui Mara ii pasa doar de bani si acum jucatori care au crezut in el din pacate raman fara echipa si este destul de greu sa mai prinda ceva.Dar uni chiar isi merita soarta pentru ca au acceas gadire ca seful lor marele MARA.

    P.S.Cum sa iti programezi meci si jucatori sa nu se prezinte.....,pai mai MARA asta dovedeste cat de bun patron sau ce dreaqu esti tu acolo la Cornu.

    RăspundețiȘtergere
  4. bah daca esti asa de destept si tare in gura de ce te dai anonim si nu iti lasi aici si numele??? Sau poate esti doar un un papa lapte care nu are ce face si mai scrii si tu sa te afli in treaba....( gaboiu).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba raule te supara adevarul,pai acum vreo 4-5 saptamani nu puteai sa intri pe aici sau mai ales pe blogul de casa(campinacoment) al lui Mara unde se umfla cat de mare si tare este el la Cornu.Pai sa ne spuna si acum cat de smecher este.Daca nu esti Mara...,ca dupa cat esti de frustrat asa pare,atunci esti unul din gasca lui care esti pus sa deviezi aiurea de la adevarata situatie de cacaooo in care este Mara.

    P.S.Apropo vad ca nu mai apare nici un material video cu marele Mara....,ce nu mai cotizeaza Mara pentru reclama!!!!!!

    Sunte-ti niste frustrati amarati/////////

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand "sunte-ti" se scrie asa doar daca ai facut scoala generala la FF. Dar sa trecem peste acest detaliu...
    In al doilea rand daca vrei sa acuzi pe cineva, indiferent daca ai dreptate sau nu, trebuie sa te semnezi si sa iti asumi acuzatiile pe care le-ai facut."In calitate de anonim" poti spune orice despre oricine fara sa poti fi tras la raspundere iar acest lucru este o mare dovada de lasitate.


    RăspundețiȘtergere