luni, 22 iulie 2013

HCM Câmpina şi-a propus să se înscrie în Divizia A la handbal

Câmpina are o şansă istorică în această vară, aceea de a ajunge pe harta Diviziei A de handbal din România. Totul ar putea fi posibil graţie echipei HCM Câmpina (foto).
"Sufletul" acestei echipe, Alin Nedelcu, ne-a declarat:
"HCM Câmpina se reuneşte sâmbătă, 27 iulie. După un sezon în care am jucat într-un campionat municipal, sezonul acesta sperăm să jucăm în Divizia A, campionat organizat la nivel naţional de FRH. Ne aflăm în discuţii avansate cu un sponsor, care un nume mare în România. În proportie destul de mare se vor concretiza aceste discuţii, dar HCM Câmpina mai are nevoie de 1000 de euro pentru a aduce handbalul profesionist la Câmpina, pentru a vedea echipe cu nume mari în oraşul nostru. În numele jucătorilor, conducătorilor, părinţilor şi nu numai, îi rog pe toţi cei care au potenţial şi doresc să ajute un club sportiv să facă performanţă!"
Iarr eu aş adăuga că aici ar trebui să-şi intre în rol Comisia de Sport a Consiliului Local, pentru că echivalentul în lei a 1.000 euro este o sumă aproape modică pentru bugetul local, mai ales dacă o punem în balanţă cu şansa istorică - şi nu sunt vorbe mari - de a aduce Câmpina pe harta Diviziei A la handbal, antecamera Ligii Naţionale!

5 comentarii:

  1. Chiar este un lucru bun pentru acest oras si cred ca sunt multe persoane pentru care 1000 de euro nu inseamna nimic .. Cred ca ar putea sa ajute acest club sa ajunga in prima divizie si sa ii ajute pe acesti tineri jucatori sa mearga catre inalta performanta .

    RăspundețiȘtergere
  2. HCM CAMPINA JOS PALARIA PT TOT CE A-TI FACUT PT SPORTUL CAMPINEAN . DIN PACATE SUNT SOMER , CACI ASTFEL VA AJUTAM CU CAT PUTEAM EU . SPER DIN TOT SUFLETUL MEU ,(DAR NU PREA CRED )SA VA AJUTE MARELA dl fratila - (s)eful din primarie de la comisia de sport-cultura a campinei , asta numai daca are timp liber
    sa-si traga rasuflarea de la (pardon de espresie)de la lins in urechile lui deputatu' de campina. IN CAMPINA MAI SUNT SI ASTFEL DE SPORTURI IN AFARA DE FOTBAL -CSM , SI MOTO -LIDO. CU RESPECT PT HANDAL SI NU NUMAI - UN SOMER DIN CAMPINA . AM TIMP LIBER SI DACA ESTE NEVOIE POT SA VIN SA FAC GALERIE IMPREUNA CU VREO 7 PRIETENI , IN MOD BENEVOL SA INCURAJAM ECHIPA . D.I C

    RăspundețiȘtergere
  3. Clubul HCM Campina multumeste tuturor pentru sprijinul acordat, pentru sustinere si spera sa aduca handbalul de inalta calitate la Campina...un oras care poate sa apara de la sfarsitul lunii august pe harta handbalistica romaneasca. Va multumim si speram intr-o reusita!

    RăspundețiȘtergere
  4. tybyas -din campina , alaturi de echipa de handbal . daca este nevoie desii nu-s ,mare om bogat, pot si chiar vreau sa ajut acest club de handbal din campina. VA ROG
    sa publicati (daca au) nr de conturi bancare unde pot fii donati sume de bani .de la mine un pic - de la DUMNEZEU mai mult. pic cu pic sa face lacul mare. cu respect , TYBYAS







    0

    RăspundețiȘtergere
  5. tybyas -din campina...apreciem foarte mult ceea ce doresti sa faci, si cred ca daca ar gandi toata lumea din Municipiul Campina ca tine echipa ar avea fondurile necesare sa joace in DIVIZIA A....eu o sa las un numar de telefon aici si daca doresti sa ne ajuti ne poti contacta si ulterior o sa primesti si un numar de cont...Tel: 0723699864 Alin Nedelcu. Multumim!

    RăspundețiȘtergere