duminică, 16 martie 2014

"Liga lu' Lică". CS Ceptura - FC Băneşti 2-1

Meci extrem de modest astăzi la Ceptura, pe un teren infect, pe care ambele echipe s-au chinuit să lege două pase. Gazdele au avut nevoie de un corner şi un penalty pentru a se desprinde decisiv şi pentru ca reuşita lui Florin Cristache (foto) să nu mai conteze în stabilirea învingătoarei.
A fost şi o fază mai rar văzută pe terenul de fotbal sau mai rar finalizată aşa cum s-a întâmplat astăzi la Ceptura. La un moment dat, Filote a fost înlocuit şi nemulţumit de jocul său şi de decizia antrenorului a plecat spre vestiare înjurând pe toată lumea. Asistentul Cristian Lefter l-a informat pe arbitrul Ovidiu Oprea, care i-a arătat cartonaşul roşu, astfel că Filote va lipsi următoarele etape.
Băneştenii au jucat în formula: Bădulescu - Burlacu, Cristache, Bălăniică, Pană, Albu, Chivu, Budileanu, Bica, Ariciu, Filote. Au mai jucat: Nichifor, Hromei, Popa, Comnoiu.La finalul partidei, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi, a declarat: "A fost un meci slab, dar îmi pare rău pentru că ceptura era o echipă de bătut astăzi. Au avut doar un corner din care s-a deschis scorul ca la antrenament şi un penalty. Noi am avut câteva ocazii bune şi după aspectul jocului nu meritam să pierdem. În schimb, la modul în care ne-am prezentat nu ştiu dacă meritam să luăm vreun punct astăzi! Şi mă refer aici la modul în care au înţeles să se pregătească pentru meci unii jucători, acesta fiind unul dintre dezavantajele jocurilor disputate duminica. În plus, nu pot să accept comportamentul lui Filote, care când a fost înlocuit a început să înjure pe toată lumea, primind cartonaşul roşu. Va trebui să răspundă pentru comportamentul său şi chiar dacă nu-mi plac astfel de măsuri, cred că va trebui amendat! Şi ar mai fi o problemă: starea terenului de la Ceptura este jalnică. Nu este posibil aşa ceva, din cauza terenului nu se poate jcua fotbal! Totul e un haos şi absolut la voia întâmplării. Nu avem noi la Băneşti cel mai bun gazon, dar ce am văzut la ceptura depăşeşte orice închipuire".

14 comentarii:

  1. Burchi bun vinul de la Ceptura:)))si acolo ai ajuns ma sa faci blaturi?cu Elisei pe vin doamne antrenorulee:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Terenul de la Ceptura este omologat de AJF Prahova. Cum a fost posibil domnilor de la AJF?Dupa ce criterii s-a facut aceasta omologare? Comisia care a omologat acest teren ce are de spus in acest sens? Normal ar fi ca echipele de fotbal din Liga A sa se adreseze AJF Prahova sa nu mai joace la Ceptura si daca nu se ia nici o masura sa se adreseze FRF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu zau...ambele echipe nu au jucat pe acelasi teren sau cum ?,,,uite unde era problema si de ce nu au castigat ei ...din cauza terenului...la banesti e billiard nu alta...hai sa ne vedem lungul nasului; la felul cum v-ati prezentat ieri...nu meritati locul pe care sunteti; sa fim seriosi

      Ștergere
  5. mai desunflatilor care nu jucati nimic ati venit cu aere de fotbalisti si ati plecat cu coada intre picioare,va legati de teren ati uitat ca acolo a fost 0-0 si ati castigat cum ati castigat???? sa-l pupati in dos pe burchi ca altfel erati in locul lui BUSTENI .voi numai cu contestatii sunteti cand nu puteti bate (ciorani,ceptura )il faceti de rusine pe ion burchi cu asemenea lucruri

    RăspundețiȘtergere
  6. Am intentionat sa nu mai scriu despre Burchi dar ma vad nevoit s-o fac.In primul rand el nu se poate numi antrenor(jigneste aceasta profesie)deoarece nu are nici scoala si pe deasupra nici caracter.Rezultate nu a avut la nicio echipa,si aici ma refer la faptul ca nu a promovat ca antrenor nici cand a avut conditiile dela CSM si fac referire la BANI,LOT DE JUCATORI,CONDUCERE.De fiecare data cand pierde,de vina sunt jucatorii (DE PARCA N_AR FI ANTRENATI DE EL),arbitrii,conditile meteo, terenul s.a.m.d.Isi bate joc de proprii jucatori,prin comportament si faptul ca face diferente intre ei, la bani si la felul cum ii trateaza.Asta e, pana la urma atat poate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. anonim de la 8.45 stie toata lumea cine esti !!! ai fost vei ramane un caracter infect atata timp cat acest antrenor te-a luat dupa el pe unda a fost prin judet .urat din partea ta mugurele.... apropo de mare fotbalist ce esti pe unde mai joci ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La pacanele :)))))))) speciala dupa speciala :))))))

      Ștergere
  9. Ai mare dreptate anonimule de la 8.45 nu stiu cine esti si nici nu te cunosc dar toti jucatorii pe care marele antrenor asta ia avut la CSM au fugit de el ca de dracu...De ce numai e Beju,Ganju,Grigoras,nepotasu la Banesti ca si-au dat seama de el cam tarziu dar e bine si asa:))Asa ca de aici trage-ti singuri concluziile:)).

    RăspundețiȘtergere
  10. vorba cuiva apropiat lui " E SURESCITAT OMU " . Pai nici pe Budileanu care e poate cel mai bun jucator din echipa nu-l are la suflet. burchi tata lasa-ne lasa-ne...

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere